Кому заважає хай не дивиться, мені наприклад це не заважає. Краще жити в такому але власному житлі як знімати з виглядом на Дніпро. А переїхати з часом ніхто не заважає, хоч і в приватний будинок.
|
|
![]() Кому заважає хай не дивиться, мені наприклад це не заважає. Краще жити в такому але власному житлі як знімати з виглядом на Дніпро. А переїхати з часом ніхто не заважає, хоч і в приватний будинок.
![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.Долярчик вище - яскравий приклад, сам заробив. Чого тут вірити чи не вірити, це факт. Дурниці й скиглення. Всі знайомі, що заробили собі на квартири, дехто й на другу (сдають) - нікого ніяк не "надували", ніякого відношення до чинуш не мають. І відносяться до різних галузей. Це називається - чхати на інших. Ще називають "рагулізм". ![]() А Вы, батенька, юморист ![]() После того, как дом сдан в эксплуатацию, то все стены принадлежат жильцам, ОСМД,... И жильцы не для того вкладывали свои деньги, чтобы жить в дерьме. И если кто-то согласится на своей стене размещать рекламу, то поверьте, деньги за это получит не застройщик. ![]() Или Вы предлагаете размещать рекламу на только что уложенных блоках, чтобы она мешала облицовывать фасад, устанавливать окна и проводить строительные работы? ![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.....почитавши "критикарів")) - може дійсно, це все не так просто.....
....тоді, в мене ОДИН варіант: як я вже писав, потрібно будувати на околицях і за межами міста "термітники", з мінімальною квадратурою, - щоб було чим по дешевше! - ЖОСТКИЙ ЕКОНОМ! - і все це в кредит на 20р.!- щоб було як найбільш ДОСТУПНЕ!- щоб були ті %% по кредиту "підйомні"! Бо своє житло, це досить таки БОЛЮЧЕ питання! - бо молодій сім'ї потрібно жити ВЖЕ І ЗАРАЗ, а не колись там..... потім..... пізніше...... може..... п. с. .... а то понабудовують...... - он зайдіть в будь який ВП забудовника, - що там на залишках? - або дворівневі, або з великими площами квартири! - неліквід!(рідше кутові) ![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.Так будувати - будують, якраз у дупі світу, жорсткий економ, термітники по 600 квартир на одну висотку. А от щодо кредиту все складніше. Було б підйомне кредитування - та хоча б під 15% річних на 20 і більше років - то іпотека в такому "термітнику" вартувала б стільки ж, скільки оренда там (хіба що вимагала б первинний внесок близько 30% вартості). ![]() 1 А навіщо мені чекати поки якийсь Фонд змусить мене оптимізовувати мої затрати? Все що я міг , я вже давно оптимізував. Це фантазери які нічого не вміють і яким постійно щось заважає вважають що і інші такі самі безруко/безголові 2 Чомусь топікстартер не хоче розуміти цифри А по цифрам а - Якщо є всього 5% , то ці 5% треба розподілити б - він пропонує щоб це робив Фонд , але у працівників Фонду є свої діти і тоді цих 5% ні він , ні мої діти точно не отримають в - з іншого боку, якщо в забудовника забрати 5% валового прибутку ( а це 20-50%) чистого прибутку , то частина забудовників покине цей ринок(найменшефективна) , але тоді інша частина отримає можливість підняти ціни , за рахунок того що зменшиться пропозиція г - можна звичайно пофантазувати що чиновників Фонду можна проконтролювати силовиками .але це все одно не приведе до збільшення житла в таких як топікстартер . а просто й діти силовиків будуть включені в кваоту дітей Фондовиків. Тепер зрозуміло до чого приведе виконання петиції ? До зменшення обємів з одночасним збільшенням ціни для 95%.... Питання на засипку Навіщо погіршувати життя 95% задля покращення життя дітей держчиновників/силовиків?
![]() Як забезпечити житлом молоду сім'ю ВЖЕ, а не потім!))
1) Так Будівелинику банк буде ЗРАЗУ все оплачувати, а стягувати з молодої сім'ї буде поступово! 2) Нерозумію, яким чином, Я буду оплачувати "бенкет" пільговикам? 3) Так, заробив! - але мені б було набагато простіше, зразу вселитись в своє житло, і по-троху сплачувати "довгий", але ПІДЙОМНИЙ кредит!(щоб були підйомні %%!) - а не "мучитись" в тещі на трьохкімнатній, де всіх разом 7 чол. стільки років!(а ще поки заселемось наступного року, то буде разом, приблизно 9 років!) ....Я теж колись так думав, але відкрив свій бізнес(магазин продажу певних товарів) - але дійсно, "пашу, як негер"- не так фізично, але зате, майже, БЕЗ ВИХІДНИХ(шалена прив'язка, яка чим раз, тим більше дратує!), та й клієнти попадаються "кровосісі"))...... і пізніше, бавився(і бавлюсь) з депозитами...... - і отак, по-троху, по-троху і нашкріб на " котлован" в розтермінування на пів року....... п. с. ...і не питайте, як ми харчуємось ![]() ... сумно все це ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 21 тра, 2018 12:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Змішались в купу коні-люди 1 Житло в іпенях і так дешевше від житла в нормальних районах 2 Термітник/не термітник- але ціна не буде меншою більше ніж на 10-15% від нормального , при явному погіршенні житлових умов в ньому 3 Вже 70 років метраж на людину збільшується. тому сьогодні будувати маленькі площі- не потрібно. Якщо в 1950 році було 5 м2 на людину (для окремої квартири на сімю достатньо було 15 м2) В 1960 - 10 м2 _____30 м2 В 1990 - 17 м2 _____51 м2 В 2018 - 23 м2______69 м2 Таким чином будувати енше ніж 70 м2 не доцільно , бо квартири менших площ є в раніше збудованих будинках Так на хвильку в рік будується менше 1% від існуючого фонду тому в нас 50% житла - менше ніж 40 м2 30% житла - між 40 і 60 м2 15% житла - між 60 і 100 м2 5% житла - більше 100 м2 Примітка це якщо ми говоримо про квартири і не включаємо деякі сараї в селах , де 100 м2 є , але в цих 100 м2 проживають разом з людьми і свині/корови+відсутнє водопостачання і каналізація. А хто заважає жити? 70% житла в країні коштує дешевше 300 доларів/м2
![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю."Пільгу" хтось має покрити. В першу чергу це будуть ті, хто купує в того ж забудовника без пільг
Але кредитів наразі малувато. І врахуйте, якби кредити з'явились, зе відкрило б дорогу цілій купі людей, що мають достатньо доходів щоб сплачуват икредит і трошки на перший внесок, і це миттю підніме ціни - то ще невідомо, що ва врешті решт було б простіше. ![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю....чому так мало? - тільки на 10-15%? ...для стандарт-класу, чи комфорт, чи еліт... - так, дійсно не потрібно..... - а от для економ-класу, якраз і треба, бо менше метражу - то більш доступнішше для молодої сім'ї житло!(а пізніше, ніхто не забороняє переселитись на більшу площу) "в країні")) - та нах то житло за десятки км від великих міст! Сім'ям потрібно житло там, де є РОБОТА і НОРМАЛЬНА ЛОКАЦІЯ(садочки/школи/вузи/універи/поліклініки/лікарні/супермаркети/базарчики і т. п.) - а так, то би всі жили по селах, де на цегляну хату можна заробити за ОДНЕ літо в Польщі!))
|
|