здається, що тест 0,68 то справа часу, тож чи варто вплигувати у довжину не пересвідчившись у позитивній реакції гравців на цю підтримку, бо настпуна буде тільки через 4 фігури
діапазони - річ умовна, на денних інтервалах вони одні, а на тижневих можуть бути значно ширші
бакс зберігатиме перевагу до товарняку від росту % ставок упродовж усього 2019 року, і якщо РБНЗ може вдатися до симовлічних +0,25%, то ФРС зробить це тричі (згідно консенсус-очікувань) до кінця наступного року
цілком імовірно, що диференціал % ставок за півтора року тільки розшируюватиметься на користь бакса до 2,0% (по NZD) - 2,75% (по USD) = -0,75% (насьогодні ця різниця близько нуля)
ЛОБ написав:vovan_prm подивіться де я хотів би купити ківі :
та скажіть, де хотіли би купити його ви
Я буду пробовать так:
ЛОБ написав: діапазони - річ умовна, на денних інтервалах вони одні, а на тижневих можуть бути значно ширші
Граница диапазона может служить одним из ориентиров. Здесь и Ваша любимая модель, и контр.зоны:
ЛОБ написав:бакс зберігатиме перевагу до товарняку від росту % ставок упродовж усього 2019 року, і якщо РБНЗ може вдатися до симовлічних +0,25%, то ФРС зробить це тричі (згідно консенсус-очікувань) до кінця наступного року
цілком імовірно, що диференціал % ставок за півтора року тільки розшируюватиметься на користь бакса до 2,0% (по NZD) - 2,75% (по USD) = -0,75% (насьогодні ця різниця близько нуля)
Рост ставок по баксу не помешал еврику одновременно расти на протяжении полутора лет. А рост жижи, думаю, в данном случае, на стороне киви.
Т.е. в целом я с Вами согласен. И сам утверждаю, что повышение ставок ФРС, рынок не может игнорировать бесконечно. А пока, попробую расторговать движение в границах указанного дипазона.