! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213141516 ... 32>
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 12:50

Faceless написав:І логічніше було б спочатку влаштувати обговорення, а потім подавати петиції, а не навпаки

100% вірна відповідь! Згодний, але вже так сталось що я спочатку подав, а потім вирішив запитати думку людей, що тепер робити? але відверто сказати краще б я і не писав тут.
v_chalapchiy

Подякував: 9 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 13:14

v_chalapchiy написав:
  Faceless написав:І логічніше було б спочатку влаштувати обговорення, а потім подавати петиції, а не навпаки

100% вірна відповідь! Згодний, але вже так сталось що я спочатку подав, а потім вирішив запитати думку людей, що тепер робити? але відверто сказати краще б я і не писав тут.

А що, на Фейсбуці вам більше порад написали?
І взагалі чого ви хотіли, тотального одобрямсу?
  Долярчик написав:.. чи всіх задовільняє та програма("Доснупне житло"), яка існує на сьогоднішній день? - і не потрібно видумувати "велосипед"?

Правильне питання. Хоча окрім програми треба було ще задати таке: "а чим власне не задовольняє ситація, що існує наразі, поза урахування всіляких програм і пільг"?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 13:24

Faceless
Хай краще отак тратяться гроші з бюджету:
https://news.finance.ua/ru/news/-/42682 ... lnosti-smi

І пока будуть такі як Ви, якийх влаштовує поточне положення справ , так і будемо жити як зараз.

Я не відмовляюсь від своїх помилок. Їх не робить лише той хто взагалі нічого не робить і ще й критикує.

П/С:
Не буду відписувати на ваші пости, так як не хочу спамити в гілці теми, будете 2-і в мому спику, одному я вже не відписую. Але ще раз Вам 2-м дякую за висловлені думки.
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 13:29

Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

v_chalapchiy написав:Хай краще отак тратяться гроші з бюджету:
https://news.finance.ua/ru/news/-/42682 ... lnosti-smi

Не краще, але біда в тому, що додаткові програми - просто збільшать всі витрати, а не витіснять такі, як ви навели.
Ну і чи ви розумієте, що реалізація подібних програм - це не 3 млн грн, і навіть не 3 млрд грн?
  v_chalapchiy написав:І пока будуть такі як Ви, якийх влаштовує поточне положення справ , так і будемо жити як зараз.

Я раніше наводив, що раціональніше на мою думку було б робити/змінювати.
Проаналізувати, що саме не подобається в тому, що є - це не заклик "нічого не робити", це підхід, як раціонально діяти і коректно формулювати мету
  v_chalapchiy написав:Я не відмовляюсь від своїх помилок. Їх не робить лише той хто взагалі нічого не робить і ще й критикує.

Ви надто близько сприймаєте критику.
Чого я одразу так принципово виступив проти вашої ідеї (у тому вигляді, принаймні, як ви її сформулювали) я також пояснював.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 14:18

v_chalapchiy написав:
  Долярчик написав:Так, панове! Давайте свіжі ідеї/пропозиції, а не критикуйте по стоп'ятсот раз! Не затопчуйте те, що вже і так "затоптали - далі нікуди!"
Ви взірець раціональної людини! Жалко що не всі вміють читати, а точніше читають те що їм вигідно.
30 років тому, коли я служив в ЗС СРСР , в мого командира частини була крилата фраза
Немає такої професії- класний пацан....
Саме ця фраза чітко пояснює алгоритм майбутнього визначення потрібності тих чи інших людей в оточенні для виконання якихось робіт/проектів

Тому
Коли людині пояснюють де вона помилилась , а вона слухає тільки тих хто їй подобається ( і тільки те що їй подобається) то чи є в такої людини перспектива?
На мій погляд є - перспектива перетворитись в озлобленого люмпенізованого бомжа.... Бо скільки халва не кажи - а в роті солодко не стане.
Тому можна слухати супер ефективні поради а-ля який ти розумний і класний.... , без привязки до розуму і ефективності - толку від цього все одно не буде.

Тому ще раз по петиції
1 Право на пільги мають тільки ті,хто в гіршому становищі в порівнянні з своїм оточенням
Тобто в рік створюється 100000-150000 сімей
Пільги можуть мати тільки сімї в яких хтось загинув захищаючи Україну, сімї в яких є інваліди , або діти -інваліди , або сироти .
Якраз в рік таких сімей і набереться 5% від загальної кількості
2 Якщо хтось хоче отримати пільги по житлу не входячи в вищеперечислений список- він повинен запропонувати суспільству щось навзаєм...
Це може бути робота в складних умовах (Чорнобиль, зона бойових дій,депресивні райони) і це питання повинно бути також стержневим у петиції.

У всіх інших випадках , жебрання - це пережиток совка . який як я бачу є в головах тих хто в умовах совка(коли всі були рівно-бідні ) пробує довести нам що всі повинні бути рівно-багаті. але при цьому багатство бідних повинно формуватись не за рахунок здобутків самих бідних , а за рахунок перерозподілу від багатих....

Чим швидше в головах створиться уява. що держава повинна забирати в 10% найбагатших і перерозподіляти на користь 10% найбідніших , не чіпаючи своїм впливом 80% середніх - тим швидше середній рівень статків по державі збільшиться.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 15:13

Держава спияє, чи перешкоджає збільшенню населення?

Faceless
....особисто мене, не влаштовують %% по кредиту на житло!
Але, тут Ви зразу скажете: треба більше заробляти!
....можливо, але на мою думку все має до чогось прив'язуватись, має бути співвідношення до чогось..... - от наприклад до середньої зарплати! :D.... тоді, було б так: хто має середню зарплату, йому стає підйомний кредит!
- чому саме до "середньої" зарплати? - а бо чому має молода сім'я "лізти зі шкіри", щоб заробити на то житло? Коли ж тоді жити, народжувати дітей, вчити їх, їздити у відпустку... і т. д., якщо пів(або ціле) життя вкалувати на ті бетонометри?
Хіба, держава, не має СПРИЯТИ(стимулювати) приріст населення? (ЗАДОВОЛЕНОГО ЖИТТЯМ І ДЕРЖАВОЮ!!!) :idea: :?:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 15:19

Faceless
я Вас прошу, не отвечайте этому бездельнику.
пусть идёт работает.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 15:23

Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.

Долярчик написав:....особисто мене, не влаштовують %% по кредиту на житло!

Заробляти більше треба, незалежно від %% по кредитах, але мене також не влаштовують ставки по іпотеці зокрема і кредитуванню взагалі.
Інша справа, що тим ставкам до одного місця, чи вони мене влаштовують чи ні - і це об'єктивна реальність
  Долярчик написав:....можливо, але на мою думку все має до чогось прив'язуватись, має бути співвідношення до чогось..... - от наприклад до середньої зарплати! .... тоді, було б так: хто має середню зарплату, йому стає підйомний кредит!

Конкретніше, що саме прив'язувати, не зрозумів?
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 15:24

Долярчик написав:....особисто мене, не влаштовують %% по кредиту на житло!

Абсолютно вірно і перша і 2-а стрічка)) і в той же час будуть тратити кошти на "інші потрібні речі" на яких зароблять ті хто блище до "кормушки" тут нема чого гріха таїти, корупція у нас процвітає, а тим більше в ділені держ бюджета))
Просто не хочеться переходити в плоскість політики, бо це вже інша тема.

А критики і далі замість того щоб щось зробити будуть критикувати, в них призвання таке - заважати іншим.
v_chalapchiy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 тра, 2018 15:36

Долярчик написав:Хіба, держава, не має СПРИЯТИ(стимулювати) приріст населення? (ЗАДОВОЛЕНОГО ЖИТТЯМ І ДЕРЖАВОЮ!!!) :idea: :?:

Тогда надо брать пример и стремиться к уровню жизни стран с самым большим приростом населения :mrgreen: :wink:

Зображення
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 32>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість