100% вірна відповідь! Згодний, але вже так сталось що я спочатку подав, а потім вирішив запитати думку людей, що тепер робити? але відверто сказати краще б я і не писав тут.
|
|
![]() А що, на Фейсбуці вам більше порад написали? І взагалі чого ви хотіли, тотального одобрямсу? Правильне питання. Хоча окрім програми треба було ще задати таке: "а чим власне не задовольняє ситація, що існує наразі, поза урахування всіляких програм і пільг"? ![]() Faceless
Хай краще отак тратяться гроші з бюджету: https://news.finance.ua/ru/news/-/42682 ... lnosti-smi І пока будуть такі як Ви, якийх влаштовує поточне положення справ , так і будемо жити як зараз. Я не відмовляюсь від своїх помилок. Їх не робить лише той хто взагалі нічого не робить і ще й критикує. П/С: Не буду відписувати на ваші пости, так як не хочу спамити в гілці теми, будете 2-і в мому спику, одному я вже не відписую. Але ще раз Вам 2-м дякую за висловлені думки.
![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.
Не краще, але біда в тому, що додаткові програми - просто збільшать всі витрати, а не витіснять такі, як ви навели. Ну і чи ви розумієте, що реалізація подібних програм - це не 3 млн грн, і навіть не 3 млрд грн? Я раніше наводив, що раціональніше на мою думку було б робити/змінювати. Проаналізувати, що саме не подобається в тому, що є - це не заклик "нічого не робити", це підхід, як раціонально діяти і коректно формулювати мету Ви надто близько сприймаєте критику. Чого я одразу так принципово виступив проти вашої ідеї (у тому вигляді, принаймні, як ви її сформулювали) я також пояснював. ![]() 30 років тому, коли я служив в ЗС СРСР , в мого командира частини була крилата фраза Немає такої професії- класний пацан.... Саме ця фраза чітко пояснює алгоритм майбутнього визначення потрібності тих чи інших людей в оточенні для виконання якихось робіт/проектів Тому Коли людині пояснюють де вона помилилась , а вона слухає тільки тих хто їй подобається ( і тільки те що їй подобається) то чи є в такої людини перспектива? На мій погляд є - перспектива перетворитись в озлобленого люмпенізованого бомжа.... Бо скільки халва не кажи - а в роті солодко не стане. Тому можна слухати супер ефективні поради а-ля який ти розумний і класний.... , без привязки до розуму і ефективності - толку від цього все одно не буде. Тому ще раз по петиції 1 Право на пільги мають тільки ті,хто в гіршому становищі в порівнянні з своїм оточенням Тобто в рік створюється 100000-150000 сімей Пільги можуть мати тільки сімї в яких хтось загинув захищаючи Україну, сімї в яких є інваліди , або діти -інваліди , або сироти . Якраз в рік таких сімей і набереться 5% від загальної кількості 2 Якщо хтось хоче отримати пільги по житлу не входячи в вищеперечислений список- він повинен запропонувати суспільству щось навзаєм... Це може бути робота в складних умовах (Чорнобиль, зона бойових дій,депресивні райони) і це питання повинно бути також стержневим у петиції. У всіх інших випадках , жебрання - це пережиток совка . який як я бачу є в головах тих хто в умовах совка(коли всі були рівно-бідні ) пробує довести нам що всі повинні бути рівно-багаті. але при цьому багатство бідних повинно формуватись не за рахунок здобутків самих бідних , а за рахунок перерозподілу від багатих.... Чим швидше в головах створиться уява. що держава повинна забирати в 10% найбагатших і перерозподіляти на користь 10% найбідніших , не чіпаючи своїм впливом 80% середніх - тим швидше середній рівень статків по державі збільшиться.
![]() Держава спияє, чи перешкоджає збільшенню населення?Faceless
....особисто мене, не влаштовують %% по кредиту на житло! Але, тут Ви зразу скажете: треба більше заробляти! ....можливо, але на мою думку все має до чогось прив'язуватись, має бути співвідношення до чогось..... - от наприклад до середньої зарплати! ![]() - чому саме до "середньої" зарплати? - а бо чому має молода сім'я "лізти зі шкіри", щоб заробити на то житло? Коли ж тоді жити, народжувати дітей, вчити їх, їздити у відпустку... і т. д., якщо пів(або ціле) життя вкалувати на ті бетонометри? Хіба, держава, не має СПРИЯТИ(стимулювати) приріст населення? (ЗАДОВОЛЕНОГО ЖИТТЯМ І ДЕРЖАВОЮ!!!) ![]() ![]() ![]() Re: ! Петиція ! Як забезпечити житлом молоду сім'ю.Заробляти більше треба, незалежно від %% по кредитах, але мене також не влаштовують ставки по іпотеці зокрема і кредитуванню взагалі. Інша справа, що тим ставкам до одного місця, чи вони мене влаштовують чи ні - і це об'єктивна реальність Конкретніше, що саме прив'язувати, не зрозумів? ![]() Абсолютно вірно і перша і 2-а стрічка)) і в той же час будуть тратити кошти на "інші потрібні речі" на яких зароблять ті хто блище до "кормушки" тут нема чого гріха таїти, корупція у нас процвітає, а тим більше в ділені держ бюджета)) Просто не хочеться переходити в плоскість політики, бо це вже інша тема. А критики і далі замість того щоб щось зробити будуть критикувати, в них призвання таке - заважати іншим.
|
|