Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:"зробимо самі себе здоровими із кишенями, повними грошей!"
но ток это не спортивный депо, спортсмены еще и в пролёте ж будут!! Это Ходильный, Кроковий, АХтивный, Подвижный, Топ-топ, Тип-Топ депозит, но ток не Спортивный
Я бы даже сказала Неспешно прогулочный, а то мои 3500 быстрым шагом, но отнюдь не бег, описали как Другая активность и в сутки не зачлось
mihasik написав:Если утерян телефон,с приложением и без возможности восстановления номера. Какие действия для восстановления карты? П.с. карта тоже "ушла".
Якщо просто легенько трусити телефон в заблокованому режимі (ніби ти йдеш) кроки у вас не рахуються? Я то я встановив цей гуглфіт - рахує практично все. І там затримка якась з оновленням даних інколи є. "Високоточні геодані" вимкнуті
Haza написав:Якщо просто легенько трусити телефон в заблокованому режимі (ніби ти йдеш) кроки у вас не рахуються? Я то я встановив цей гуглфіт - рахує практично все. І там затримка якась з оновленням даних інколи є. "Високоточні геодані" вимкнуті
Даже поездка в трамвае на 10 остановок дает 700 шагов))