украинские скромные 273 долл превратились в 1070 долл. (Таблица 6.) Для простоты восприятия ППС можно сказать, что человек, зарабатывающий в Украине 273 долл, может позволить себе то же самое, что работник в США с зарплатой 1070 долл. По данным Госстата, доходы украинцев за 2017 год составили 2,6 трлн грн, из которых на оплату труда пришлось только 1,2 трлн или 47%. Следующая, ненамного меньшая графа в доходах, — пенсии и субсидии: 871 млрд грн или 34%. Для сравнения: в России, скупающей на нефтяные деньги лояльность пенсионеров, социальная помощь составляет менее 20% от всех доходов, в то время как зарплаты — 65%. В "полусоветской" Беларуси оплата труда — это 63% доходов, а соцпомощь — около 24%. https://www.epravda.com.ua/rus/publicat ... 26/639059/
Ой+ написав:По данным Госстата, доходы украинцев за 2017 год составили 2,6 трлн грн, из которых на оплату труда пришлось только 1,2 трлн или 47%. Следующая, ненамного меньшая графа в доходах, — пенсии и субсидии: 871 млрд грн или 34%. Для сравнения: в России, скупающей на нефтяные деньги лояльность пенсионеров, социальная помощь составляет менее 20% от всех доходов, в то время как зарплаты — 65%. В "полусоветской" Беларуси оплата труда — это 63% доходов, а соцпомощь — около 24%. https://www.epravda.com.ua/rus/publicat ... 26/639059/
Здесь хвастаться не чем. "Социальное государство" ведет к деградации.
Востаннє редагувалось otg в Нед 29 лип, 2018 17:47, всього редагувалось 3 разів.
украинские скромные 273 долл превратились в 1070 долл. (Таблица 6.) Для простоты восприятия ППС можно сказать, что человек, зарабатывающий в Украине 273 долл, может позволить себе то же самое, что работник в США с зарплатой 1070 долл. По данным Госстата, доходы украинцев за 2017 год составили 2,6 трлн грн, из которых на оплату труда пришлось только 1,2 трлн или 47%. Следующая, ненамного меньшая графа в доходах, — пенсии и субсидии: 871 млрд грн или 34%. Для сравнения: в России, скупающей на нефтяные деньги лояльность пенсионеров, социальная помощь составляет менее 20% от всех доходов, в то время как зарплаты — 65%. В "полусоветской" Беларуси оплата труда — это 63% доходов, а соцпомощь — около 24%. https://www.epravda.com.ua/rus/publicat ... 26/639059/
А тепер згадайте мої викладки на валютній гілці приблизно 6-9 місячної давності де через вартість проїзду/навчання в перепривязці до затраченого часу (тобто я визначав час який потрібно затратити в США і в Україні для того щоб заробити на одну поїздку в міському транспорті , чи скільки коштує вартість навчання у ВУЗі.... І в мене вийшло що наших 7500 грн(середня зарплата) дорівнює 1600 доларів в США(мінімальна тамтешня зарплата) З чого я зробив висновок що той хто у нас отримує 7500 грн живе краще ніж той хто в США отримує 1600 доларів за рахунок психологічної шкали.
Surfer написав:Крымский мост, пик туристического сезона - крокодил не ловится, не растет кокос, и турист так и не повалил, зато пенсионный возраст , НДС подняли.
Скільки машин можна порахувати на 2 хв відео від 26 липня
Наявність чи відсутність пробок говорить часто про застарілу інфраструктуру
budivelnik написав:А тепер згадайте мої викладки на валютній гілці приблизно 6-9 місячної давності де через вартість проїзду/навчання в перепривязці до затраченого часу (тобто я визначав час який потрібно затратити в США і в Україні для того щоб заробити на одну поїздку в міському транспорті , чи скільки коштує вартість навчання у ВУЗі....
Хто бував, той бачив зовсім інші цінові розклади ніж у нас. Іншим можна почитати:
Взагалі-то, після поїздок до Швейцарії і Німеччини у мене була підозра, що картинка із зубожінням дещо перебільшена. Коли там платиш за проїзд в електричці 750 грн, а тут їдеш за 40 грн, або коли в центрі Києва обідаєш в 10 разів дешевше, ніж в глухому альпійському селі, розумієш, що один долар тут і там - це зовсім різна купівельна спроможність. https://gazeta.ua/blog/50561/zarplati-u ... -maksimumu
Але оригінальний текст дослідження показує досить незначну різницю по ПКС між Україною та Росією, а не в 3-4 рази як тут регулярно намагається довести один товариш, причому думаю підозрювати авторів в підігруванні Україні не приходиться. А то що соціальні виплати та всілякі пільги субсидії мали велику частку, то зараз тренд змінюється.