Ukrsotsbank Привіт! Хочу ньюанси уточнити... Яка мінімальна сума покупки, щоб бали перенесли? Оплата мобільного в інтернеті (портмоне) зараховується як покупка для міграції балів? Дякую!
Козак-характерник написав:Ukrsotsbank Привіт! Хочу ньюанси уточнити... Яка мінімальна сума покупки, щоб бали перенесли? Оплата мобільного в інтернеті (портмоне) зараховується як покупка для міграції балів? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Мінімальної суми операції не має. Операції, які не беруть участь в акції, описані в пункті 4.2 та 4.2.1 офіційних правил даної акції.
Козак-характерник написав:Ukrsotsbank Привіт! Хочу ньюанси уточнити... Яка мінімальна сума покупки, щоб бали перенесли? Оплата мобільного в інтернеті (портмоне) зараховується як покупка для міграції балів? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Мінімальної суми операції не має. Операції, які не беруть участь в акції, описані в пункті 4.2 та 4.2.1 офіційних правил даної акції.
Ще хочу уточнити, я поміняв купон, з'явився штрих код. Було написано, що треба його пред'явити продавцю і він використаний. Цей штрих код комусь треба пред'явити? Чи міграція відбудеться автоматично і система знайде клієнта без пред'явлення цього штрих - кода? В Альфа - банку є пакет "Комфорт". В який термін будуть перенесені бали після виконання умов міграції (здійснення покупки до 14.09.2018)? Дякую!
Ще хочу уточнити, я поміняв купон, з'явився штрих код. Було написано, що треба його пред'явити продавцю і він використаний. Цей штрих код комусь треба пред'явити? Чи міграція відбудеться автоматично і система знайде клієнта без пред'явлення цього штрих - кода? В Альфа - банку є пакет "Комфорт". В який термін будуть перенесені бали після виконання умов міграції (здійснення покупки до 14.09.2018)? Дякую!
Приятно видеть на ветке представителя банка. Задам и я вопрос. На этой неделе позвонили мне с "Альфа-банка" по поводу депозита в долларах, который у меня в "Укрсоце" до июня 2019 года, и на который я уже подписал допсоглашение о том, что по окончании сумма и % будут перечислены на мою карту "Ультра" в "Альфа-банке" (т.к. я давний клиент Альфы). Так вот, мне стали настойчиво предлагать разорвать этот депозит (с сохранением %), и переоформить под тот же процент в "Альфа-банке". Я говорю: "Так в июне следующего года деньги и так упадут на карту!", а мне: "В следующем году останется всего 8 отделений Укрсоцбанка по всей Украине" и еще много чего (какая мне разница, сколько отделений останется?) Вот сижу и думаю, что значил этот звонок? Может, представитель Укрсоцбанка сможет объяснить? И, судя по ответам на ветке "Альфа-банка", такие звонки были не только мне.
сколько у тебя этого *г**** осталось? кто бы знал, что остатки от самой вонючей и бестолковой прогарммы лояльности за всю историю человечества перед ее окончательной смертью можно будет конвертировать в живые по сути деньги да еще и по курсу 1 к 1 ... кусаю себе локти ...
сколько у тебя этого *г**** осталось? кто бы знал, что остатки от самой вонючей и бестолковой прогарммы лояльности за всю историю человечества перед ее окончательной смертью можно будет конвертировать в живые по сути деньги да еще и по курсу 1 к 1 ... кусаю себе локти ...
Не всё так просто. Тут ты участник акции и нужно стать её победителем. Победителей определяет банк. Так что конвертировать только после лотереи.
8. УМОВИ, ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕННЯ АКЦІЇ 8.1. Визначення Переможців Акції, які набувають права на отримання Заохочення Акції, здійснюється Організатором до 25 вересня 2018 року
І на маминому акаунті більше 100 тис.
П.С. А Ти куди подів свої бали?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 24 сер, 2018 21:47, всього редагувалось 1 раз.