Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 167168169170171 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 20:40

akurt
А в чем заключается вашь удаленный доход, можно узнать?
Последние 10 лет вы и группа ,всегда здесь!
Неужто форум так много платит?
Я просто сейчас в последнее время все больше в кроватном режиме и я даже в кроватном режиме не успеваю даже прочитать, то, что вы успеваете с Долярчиком зднсь написать!
Что ж вы раньше не сказали, что здесь так платят хорошо?
Высказываясь вашими словами-"недалекие не понимают и никогда не поймут,что важны просмотры, а не то, что ты пишешь"
От просмотров зависит реклама и соответственно вашь доход!
Например, если бы вы написали,что выиграли в нацлотерею и расписали как вы выигрышем распорядились-это еще б больше подняло просмотры-делюсь идеей!

Но сейчас, спешу вас огорчить рекламодателей поубавилось и они стали ценить качественный контекст, да и конкуренция писунов сильно возвросла.
П.С.Можете не овечать на мое сообщение и дажк его не комментировать.
Это я не для вас написал, а для тех кто здесь ни на работе))))
Потому что многие не понимают для чего была придумана передача "Окна" с Дмитрием Нагиевым.
А я попытался осветить этот вопрос.))))
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 21:47

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Trast написав:Неужто форум так много платит?

... де, куди і в які "двері" стукати, щоб отримувати оті "шалені бабки"?
... це вже давно запитую тут, Я і пан Лад, і думаю ще б за нами вишикувалась би черга!
....Чому, до сих пір, "нам не запропонували тут вакансію", раз ми так "розігріваємо" форум?
- стільки ж переглядів!

п. с.
... а за Д. Нагієва справді було цікаво на "початках", а потім чим раз, тим банальнішше виглядало....
(от зараз щось подібне нагадує передачі "Говорить Україна", або "Детектор брехні", або ще щось з тим Карпачовим))) )
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 22:09

Долярчик написав:
  Trast написав:Неужто форум так много платит?

... де, куди і в які "двері" стукати, щоб отримувати оті "шалені бабки"?
... це вже давно запитую тут, Я і пан Лад, і думаю ще б за нами вишикувалась би черга!
....Чому, до сих пір, "нам не запропонували тут вакансію", раз ми так "розігріваємо" форум?
- стільки ж переглядів!

п. с.
... а за Д. Нагієва справді було цікаво на "початках", а потім чим раз, тим банальнішше виглядало....
(от зараз щось подібне нагадує передачі "Говорить Україна", або "Детектор брехні", або ще щось з тим Карпачовим))) )

Тому і читайте моє повідомлення вище, робіть контекст і все буде добре, якось ж з акуртом на старому контексті змогли ш заробити)))
Але ж моя ,правда, за поганий контекст вже не так платять?
Тому, краще поміркуйте, що ви там далі з акуртом писати будете!
Мені все одно!
Просто вислухайте акторским колективо мою пораду-міняйте контекст-не дарма ж я вам привів "Окна"Нагієва в приклад, так Нагієв пішов по тренду, а ви й ще і досі в "окнах"
Як я зрозумів, що ви тут на праці?
Це дуже просто!
Я навіть не встигаю, прикутий до кроваті читати ваші повідомлення,я вже бачу долярчик,консерва на щиму,акурт,оранжевиц хіт і ще такиз з десяток,які стррчуть тут з вечора до утра, потім пишуть з інших ніків!
Я це не засуджую, у кожного свій заробіток, але качество контексту засмучує,чому я тут і писав.
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 22:23

Trast
... от якраз що-до мене Ви - помилились, Ви - не вгадали!.... а це значить, що Ви - одужаєте! Ви - ВИЖИВЕТЕ!!!
...з діагнозом - теж часто помиляються!
....отут якраз той випадок!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 22:39

Долярчик написав:Trast
... от якраз що-до мене Ви - помилились, Ви - не вгадали!.... а це значить, що Ви - одужаєте! Ви - ВИЖИВЕТЕ!!!
...з діагнозом - теж часто помиляються!
....отут якраз той випадок!

Рак це не так страшно-його можна вирізати на першоі стадіі, але всі цю стадію прорускають і вмирають от метастазів і інтоксікаціі,ну то б то я сиджу суто на обезболюювачих
!!
Тому я тут ,щоб зробити може шось користне, це як дозвілля для чоловіка, який вже не встає..
Тому і порадив те, що знаю.
Буду рад, якщо зкористужтесь моіми порадами-тоді не даремно писав!
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 23:16

Trast, Ви пропустили першу стадію?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 сер, 2018 23:30

Долярчик написав:Trast, Ви пропустили першу стадію?

Ми ii всі пропускаємо цю стадію,хвилює ж не пухлина ,а вже іі наслідки.
І це так всюди,треба ж по розуму якщо кожні півроку робити хоча б повне обстеження, але де і хто це робе і в якоі краіні?
Тобто я не жалкую, як сталося, то є,все одно б, якщо б мені хтось би сказав,що так буде, я б не прислухався-все що не робиться,все на найкраще.
Але я тепер по іншому дивлюсь на поняття нерухомість, якщо можна так висловитись в моєму стані,хоча і при житті це було не головним длч мене,головне, те що ти зможешь пригадатии,коли вже все-оце і є головним!
Добраніч!
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 сер, 2018 08:07

Просто отлично!
Администратором... ой, не могу... шукають...
Мову можна вивчити потім... ой, не могу... мову ангієльску...
Спочатку контракт із біженцем - а потім ... потихеньку.... не кваплячись, ВНЖ...
Так, класно!
В мене настрій піднявся так, що відкрию баночку пива... Румуньского... Argus Silver... 4 градуси всього...
+1 вже поставив! Круто!
Панове! Всі вхопили дипломи КНУ, ЛНУ, ЛПУ, Шевченка, КПУ - і в Туреччину, Вас там просто чекають, обрізання не обв"язкове - якось потім, потихеньку...
Akurt
Що можга сказати . Акурт має психічні відхилення ,як тут вже раніше згадувалося. Психопатія буде прогресувати акурт і ні турецький лікар і ні баночка пива не допоможуть. Цікаво скільки ще людей ошукають такі собі бусурмани зі знанням іноземних мов зі словником?
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 сер, 2018 09:48

Как видите, наша ветка самая замечательная на форуме.
Доказательсnва простые:
- во-первых вы все зря работаете и зря в поте лица, достаточно прочитать совет от Trast - как мне платит администратор форума (я думаю, модератор покатывается от хохота) и жар-птица у Вас в кармане.
Ребята! Бросайте работать! Trast Вам раскрыл глаза!

- во-вторых, такого юмора, как я прочитал от Ethereum - нигде невозможно прочитать.
Я не шучу, распечатайте и положите в стол себе или лучше повесьте на стену в своем офисе.

Зображення

Господа! Я знаю, что многие из вас являются не только крутыми финансистами, экономистами, но и директорами крупных фирм, основанных не ранее 1993 года и с тех пор приносящих гигантские прибыли. Вероятно именно потому - глядя на свое процветающее предприятие - они "забредают" на эту ветку с целью - ясное дело - готовить себе запасной аэродром.

Я не являюсь и не являлся работодателем, подаю только уличным музыкантам, и потому попробую дилетантски "переварить" слова нашего юморного парня Ethereum на нашу действительность.

Итак, исходные данные:
- на 90 дней в каждый 180 дней в Украину въехал/а официально гражданин/ка Турции или Судана, Никарагуа, Мозамбика, Гвинеи, Нигера, Малави, Либерии или Конго.
- он/она не знает украинский язык. Русский тоже. Венгерский не знает, румынский не знает, еврейский не знает, и другие языки компактно проживающих в Украине граждан тоже не знает.
- он/она имеет диплом Университета в Турции или Судане, Никарагуа, Мозамбике, Гвинеи, Нигере, Малави, Либерии или Конго.
- Вы очень "зацікавлені" взять его/её на работу (по Ethereum )
- он/она очень желает с Вами в первый же день подписать Контракт.(по Ethereum )
- он/она сам потом когда-то будет оформлять ВНЖ в Украине.
- он/она очень хорошо знает "ангоіську мову" (по Ethereum )
- он/она молодой и потому желает работать в Украине в "анимации", "хостессі" (честное слово: я не знаю, что такое "хостесс", но у нашего юмориста именно так написано) или администатором отеля вашей фирмы или фирмы вашего отца/мамы.
- он/она имеет неоспоримые невидимые заслуги в этой сфере в соответствующих подразделениях Турции или Судана, Никарагуа, Мозамбика, Гвинеи, Нигера, Малави, Либерии или Конго.
- об этом есть неоспоримые доказательства в виде документов на языках Турции или Судана, Никарагуа, Мозамбика, Гвинеи, Нигера, Малави, Либерии или Конго.
- он/она ищет работу именно на таких должностях, А НЕ НА РЫНКЕ РЕАЛИЗАТОРОМ (по Ethereum ), так как известно даже курице из Конго, что эти должности в Украине вакантные.
- именно на эти вакантные должности (по по Ethereum ) работодатели ищут выходцев из Турции или Судана, Никарагуа, Мозамбика, Гвинеи, Нигера, Малави, Либерии или Конго.
- он не хочет и НЕ МОЖЕТ оформить украинский ИНН.
- он НЕ МОЖЕТ открыть счет в украинском банке.
- он желает получать зарплату налом в кассе вашей фирмы или в конверте, который Вы лично будет ему покупать 2 раза в месяц.

Прошу высказаться работодателей-форумчан.
Особо интересно было бы мнение Yuri_T, V2, Stringer, Surfer, Trast - часть из них у меня в игноре, но форумчане оценят по достоинству.
Да, еще интересно было бы узнать мнение кого-то, кто связан с СБУ. Как они отреагировали бы на работу в Украине указанных выше лиц.

Какую классную ветку я придумал! Оказывается, мне администратор форума платит деньги.
Просто отлично!
Trast! Thank you for information!

P.S. Готовится к изданию: "Покупаем для себя, любимого, а не для сдачи в аренду, недвижимость в Новой Зеландии". Веду в эти дни интенсивные переговоры с нашими парнями в Новой Зеландии, а один из моих сыновей готовится лично посетить далекую страну.
akurt

Подякував: 4023 раз.
Подякували: 1481 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 26 сер, 2018 10:20

В мене почуття юмору в порядку і ти мене не зламаєш своїм примітивним мисленням. Але якраз таких як Акурт психопатів треба виводити на чисту воду.
Але як зі злості акурт перейшов на мову Мордора)))
"Обман і сила - ось знаряддя злих!"
Злий акурт бо обманює всіх і себе.
Є відомі слова про акурта:
Брехня викриває слабку душу, безпомічний розум, порочний характер...
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 167168169170171 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість