Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ethereum написав:Ще раз процитуємо акурта " Просто отлично! Администратором... ой, не могу... шукають... Мову можна вивчити потім... ой, не могу... мову ангієльску... Спочатку контракт із біженцем - а потім ... потихеньку.... не кваплячись, ВНЖ... Так, класно! В мене настрій піднявся так, що відкрию баночку пива... Румуньского... Argus Silver... 4 градуси всього... +1 вже поставив! Круто! Панове! Всі вхопили дипломи КНУ, ЛНУ, ЛПУ, Шевченка, КПУ - і в Туреччину, Вас там просто чекають, обрізання не обв"язкове - якось потім, потихеньку..." Akurt Без коментарів,бо що можна взяти від недолугого бусурманина)) Читаємо далі : " оті пани, що дививлися трьошку, а купили двушку біля Вікторіі Гарденс у Львові та роблять зараз ремонт - купили щось недорого - казали - я забув - чи по 700 долярів чи щось так за квадрат 75 квадратів, тобто 75х700х27= 1 417 500 гривень (доречі, платили гривнями)." Експерт з Дніпра ( чи десь з мордору?) не знає цін у Львові і зовсім не орінтується в цьому. Але Долярчик,наприклад,думаю знає по чому там люди купляли квартири... "Приватний будинок мене не інтересує - для мене то пройдений етап. І не один. " І тут весь акурт!! Особливо зустріч в Ашані в 14.30 з однією кобітою... Людині явно не хватає уваги. Ясно що будинку він і не будував ніколи,бо серйозні люди мають і квартиру під здачу і особняк для життя. Але наш бусурманин зі знанням 0.5 мов зі словником та рієлтор зі 100річним стажем любить самосхалення та понти про кабріолети та дешеву рибу.( Для тебе бусурман я вже мав кабріолет ,привіз був з США,але цим не хвалюся,бо мені не потрібна сатисфакція від цього)). Скоро бізнес Акурта переїде в Нову Зеландію,але в нього не буде послідовників. Зате акурт розбирається і Мозамбіку,Африці)) Тобто там де він НЕ БУВ!!
Якщо в Новій Зеландії дешеві риба і йогурт, то скоро він туди перебереться і нарешті, наїстся досхочу!
то akurt Казали хлопці, що вкладаются у собівартість будівництва у 200-250 долярів, віддають і по 450 за квадрат...
дивився у Львові (не на виїздах) - квадратура - 135/155+бідні 0,2сотки землі - хочуть 140-150 тис баків (4-5 котеджів поряд)
Я часто проїжджаю по Трускавецькій - там величезні мурашники будують мабуть на 500 000 квартир - всі ще можуть подивитися, з якого лайна те будують: криво, косо, цегла третього гатунку... суміш цегли різних заводів... Жах... Закриють зовнішнім утепленням - покупець не допетрає, що зліплено із лайна.
Трускавецька, Угорська, Кн. Ольги, Стрийська-перехрестя - це термітники для люмпену
Ось чому я живу в Анталії в будинку, де є всього 19 квартир... по 4 на кожному поверсі (перший - 3 квартири); і біля басейну більше 2-х осіб зроду не бачив... і автівки ставлять у дворі будинку за парканом та брамою не більше трьох осіб...
на жаль у нас таких варіантів немає, щось трохи наближене "Вілла Магнолія" на Пасічній на місці колишнього совєцького звалища, але й там уже другу чергу шурують, тобто усе одно купа сусідів...
Доречі - відкрито реєстр всіх СУБСИДІЯНТІВ - кожен може подивитися ПРОСТО за адресою, як гроші сусідам падали від нашої багатої держави просто з неба... Я кому б не розказував у Туреччині, що держава кидає гроші великими купюрами прямо у відкриті взимку вікна - не вірять... Ніяк не вірять турки такому шаленому багатству...
Таким чином, скоро до того баХатсва ще якісь - як кажуть у Львові - пара копійок впаде... Пан Долярчик, зверніть увагу: навіть в неопалювальний період держава виплатила 3 200 гривень на бідність... Вже люде той газ та електрику не знали, куди дівати... Хтіли шланг викинути у липні на двір, та якийсь факел "Дружба" робити...
тут нема що і говорити - банду, яка це придумала і використовує бюджет собі в кишеню просто розстріляти привселюдно на майдані з повною конфіскацією
Долярчик написав:... ну дивіться, от поки нема п. Акурта..... - напишіть щось цікаве і корисне від себе, а не два-три речення якоїсь прихованої злоби до навколишніх!
- ну? - стільки ж гарних країн!
Долярчик, чому би тобі не взяти п. Акурта на зарплату? Можливо, він би видав би щось цікаве. В мене немає часу балувати охламонів, на жаль.
Керманич фіскалів України придбав нерухомість у Туреччині за півмільйона доларів: https://www.infa.ua/kermanych-fiskaliv- ... a-dolariv/ Часом не Акурт звабив нашого головного фіскала своїми солодкоголосими розповідями про турецькі йогурти, кавуни, сібаси і доради ??? Якщо вже ТАКІ люди здалися, то що робити нам, простим заздрісникам ???
Долярчик написав:... ну дивіться, от поки нема п. Акурта..... - напишіть щось цікаве і корисне від себе, а не два-три речення якоїсь прихованої злоби до навколишніх!
- ну? - стільки ж гарних країн!
Долярчик, чому би тобі не взяти п. Акурта на зарплату? Можливо, він би видав би щось цікаве. В мене немає часу балувати охламонів, на жаль.
... от чому, у майже всіх, "скубати" п. Акурта час є, а як щось хороше-цікаве-корисне написати, так зразу у всіх "часу немає"???!