Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 169170171172173 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 26 сер, 2018 19:32

Провидець
Десь Провидець каже неправду.
Або на форумі,що з ліжка не встає,або в ЖЖ,що 24 серпня катався на серфі досхочу.
https://softranger.livejournal.com/555092.html
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Нед 26 сер, 2018 19:37

Ethereum написав:Ще раз процитуємо акурта
"
Просто отлично!
Администратором... ой, не могу... шукають...
Мову можна вивчити потім... ой, не могу... мову ангієльску...
Спочатку контракт із біженцем - а потім ... потихеньку.... не кваплячись, ВНЖ...
Так, класно!
В мене настрій піднявся так, що відкрию баночку пива... Румуньского... Argus Silver... 4 градуси всього...
+1 вже поставив! Круто!
Панове! Всі вхопили дипломи КНУ, ЛНУ, ЛПУ, Шевченка, КПУ - і в Туреччину, Вас там просто чекають, обрізання не обв"язкове - якось потім, потихеньку..."
Akurt
Без коментарів,бо що можна взяти від недолугого бусурманина))
Читаємо далі :
" оті пани, що дививлися трьошку, а купили двушку біля Вікторіі Гарденс у Львові та роблять зараз ремонт - купили щось недорого - казали - я забув - чи по 700 долярів чи щось так за квадрат 75 квадратів, тобто 75х700х27= 1 417 500 гривень (доречі, платили гривнями)."
Експерт з Дніпра ( чи десь з мордору?) не знає цін у Львові і зовсім не орінтується в цьому. Але Долярчик,наприклад,думаю знає по чому там люди купляли квартири...
"Приватний будинок мене не інтересує - для мене то пройдений етап. І не один. "
І тут весь акурт!! Особливо зустріч в Ашані в 14.30 з однією кобітою...
Людині явно не хватає уваги.
Ясно що будинку він і не будував ніколи,бо серйозні люди мають і квартиру під здачу і особняк для життя.
Але наш бусурманин зі знанням 0.5 мов зі словником та рієлтор зі 100річним стажем любить самосхалення та понти про кабріолети та дешеву рибу.( Для тебе бусурман я вже мав кабріолет ,привіз був з США,але цим не хвалюся,бо мені не потрібна сатисфакція від цього)).
Скоро бізнес Акурта переїде в Нову Зеландію,але в нього не буде послідовників. Зате акурт розбирається і Мозамбіку,Африці))
Тобто там де він НЕ БУВ!!

Якщо в Новій Зеландії дешеві риба і йогурт, то скоро він туди перебереться і нарешті, наїстся досхочу!
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 сер, 2018 09:20

то akurt
Казали хлопці, що вкладаются у собівартість будівництва у 200-250 долярів, віддають і по 450 за квадрат...

дивився у Львові (не на виїздах) - квадратура - 135/155+бідні 0,2сотки землі - хочуть 140-150 тис баків (4-5 котеджів поряд)

Я часто проїжджаю по Трускавецькій - там величезні мурашники будують мабуть на 500 000 квартир - всі ще можуть подивитися, з якого лайна те будують: криво, косо, цегла третього гатунку... суміш цегли різних заводів... Жах... Закриють зовнішнім утепленням - покупець не допетрає, що зліплено із лайна.

Трускавецька, Угорська, Кн. Ольги, Стрийська-перехрестя - це термітники для люмпену

Ось чому я живу в Анталії в будинку, де є всього 19 квартир... по 4 на кожному поверсі (перший - 3 квартири); і біля басейну більше 2-х осіб зроду не бачив... і автівки ставлять у дворі будинку за парканом та брамою не більше трьох осіб...

на жаль у нас таких варіантів немає, щось трохи наближене "Вілла Магнолія" на Пасічній на місці колишнього совєцького звалища, але й там уже другу чергу шурують, тобто усе одно купа сусідів...

Доречі - відкрито реєстр всіх СУБСИДІЯНТІВ - кожен може подивитися ПРОСТО за адресою, як гроші сусідам падали від нашої багатої держави просто з неба...
Я кому б не розказував у Туреччині, що держава кидає гроші великими купюрами прямо у відкриті взимку вікна - не вірять... Ніяк не вірять турки такому шаленому багатству...

Таким чином, скоро до того баХатсва ще якісь - як кажуть у Львові - пара копійок впаде...
Пан Долярчик, зверніть увагу: навіть в неопалювальний період держава виплатила 3 200 гривень на бідність... Вже люде той газ та електрику не знали, куди дівати... Хтіли шланг викинути у липні на двір, та якийсь факел "Дружба" робити...

тут нема що і говорити - банду, яка це придумала і використовує бюджет собі в кишеню просто розстріляти привселюдно на майдані з повною конфіскацією
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 сер, 2018 20:09

jump написав:Трускавецька, Угорська, Кн. Ольги, Стрийська-перехрестя - це термітники для люмпену

Де ж файне житло придбати? :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 сер, 2018 20:31

в анталии, вова, в анталии.
дружбан тебе продаст. легко.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Сер 29 сер, 2018 09:53

Криза в Турції

Yuri_T написав:в анталии, вова, в анталии.
дружбан тебе продаст. легко.

Схоже, що Акурту перестали платити ЗП за рекламу турецьких новобудів, і він зник з форуму)))) Бідолашний, за що він буде купляти йогурт і рибу????
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 сер, 2018 22:38

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

... ну дивіться, от поки нема п. Акурта..... - напишіть щось цікаве і корисне від себе, а не два-три речення якоїсь прихованої злоби до навколишніх!

- ну? - стільки ж гарних країн!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 сер, 2018 22:42

Долярчик написав:... ну дивіться, от поки нема п. Акурта..... - напишіть щось цікаве і корисне від себе, а не два-три речення якоїсь прихованої злоби до навколишніх!

Долярчик, чому би тобі не взяти п. Акурта на зарплату?
Можливо, він би видав би щось цікаве.
В мене немає часу балувати охламонів, на жаль.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 сер, 2018 22:52

Керманич фіскалів України придбав нерухомість у Туреччині за півмільйона доларів:
https://www.infa.ua/kermanych-fiskaliv- ... a-dolariv/
Часом не Акурт звабив нашого головного фіскала своїми солодкоголосими розповідями про турецькі йогурти, кавуни, сібаси і доради ??? :D Якщо вже ТАКІ люди здалися, то що робити нам, простим заздрісникам ???
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 сер, 2018 22:53

Frant написав:
  Долярчик написав:... ну дивіться, от поки нема п. Акурта..... - напишіть щось цікаве і корисне від себе, а не два-три речення якоїсь прихованої злоби до навколишніх!

Долярчик, чому би тобі не взяти п. Акурта на зарплату?
Можливо, він би видав би щось цікаве.
В мене немає часу балувати охламонів, на жаль.

... от чому, у майже всіх, "скубати" п. Акурта час є, а як щось хороше-цікаве-корисне написати, так зразу у всіх "часу немає"???! :)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 169170171172173 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість