|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 вер, 2018 18:36
Квесторе_поверніться написав:Закінчився в серпні термін дії Платівки. Що краще? Відкрити нову Платівку (новий рахунок)? Чи перевипустити стару?
Відкрити нову - це сидіти у черзі до менеджера, а потім ще витратити 2 години на заповнення непотрібних паперів. Я замовив перевипуск через КЦ і забрав через касу - менеджеру заніс лише папірець про отримання картки. Вам залишилося лише вирішити, чи є у вас вільний час на спілкування з панянками.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 06 вер, 2018 18:38
klug написав:Я замовив перевипуск через КЦ
Дякую за підказку. А прямо в відділення зайти і неіменну отримати. Ніззя?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2018 19:41
Квесторе_поверніться написав: klug написав:Я замовив перевипуск через КЦ
Мне не дали неименную. Сказали что при окончании срока только именную можно превыпустить.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2018 19:58
Ага и возврат на счет в валюте, как отправил продавец.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 вер, 2018 20:01
Квесторе_поверніться написав: klug написав:Я замовив перевипуск через КЦ
Згідно тарифів можна. Я якось стояв у черзі до менеджера - за півгодини черга з 3-х чоловік не просунулась взагалі ніяк, тому надалі стараюся по можливості уникати таких візитів.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 06 вер, 2018 21:04
klug написав:Згідно тарифів можна. Я якось стояв у черзі до менеджера - за півгодини черга з 3-х чоловік не просунулась взагалі ніяк, тому надалі стараюся по можливості уникати таких візитів.
В "моем" отделение тоже сокращение - поубирали людей работающих с фмизиками. Посадили молодого и проворного , но не очень толкогового. Обстановка не рабочая - напряженность, усталость и непонятки. Пока забыл дорогу туды.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2018 21:07
А что за страховой платеж вчера сняли по Б5. Вроде не было раньше....
-
rotator
-
-
- Подякував: 178 раз.
- Подякували: 179 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2018 23:09
Goodman написав: klug написав:Згідно тарифів можна. Я якось стояв у черзі до менеджера - за півгодини черга з 3-х чоловік не просунулась взагалі ніяк, тому надалі стараюся по можливості уникати таких візитів.
В "моем" отделение тоже сокращение - поубирали людей работающих с фмизиками. Посадили молодого и проворного , но не очень толкогового. Обстановка не рабочая - напряженность, усталость и непонятки. Пока забыл дорогу туды.
Не знаю, що там у вас "теж", я клієнт усього 3 роки. У моєму відділенні одні йдуть, інші приходять, усі як один трясуться, щоб документи були заповнені як на зразку, але не знають ні тарифів, ні особливостей роботи продукту. Коли оформлював першу В5 і попросив роздрукувати мені реквізити для поповнення рахунку, то вони цілий консиліум зібрали і в результаті дали мені номер. кор. рахунку банку в НБУ. Ходити тут до відділення - це змарнований час, а часто і зіпсовані нерви.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 07 вер, 2018 13:28
TASCOMBANK написав: Карамболь написав:Добрый день TASCOMBANK Подскажите такое... У меня в августе заканчивается срок действия пенсионной карты... Вопрос - выдадут ли мне новую мгновенную пенсионку к уже имеющемуся счёту или мне нужно будет его (счёт) закрыть? Пока на эту карту падают %% по имеющемуся депозиту...
Добрый день, Карамболь. Для получения процентов по депозитам Вы можете продолжать использовать действующий пенсионный счет. Для перевыпуска карты по окончанию срока действия, рекомендуем за месяц обратиться в отделение Банка. Вам выдадут карту с новым сроком действия к существующему счету.
Сегодня ходил в отделение... хотел заменить пенсионную мгновенную карту по сроку действия на такую же мгновенку... мне отказали, мотивируя тем, что мгновенных карт уже нет и что пенсионные карты могут быть только именными и поэтому надо старый пенсионный счёт закрывать и открывать новый с подвязкой к нему новой именной пенсионной карты... но это как-то не стыкуется с вашим предыдущим ответом, поэтому прошу вас ещё раз подсказать каков сейчас механизм замены пенсионной карты на карту с новым сроком действия к существующему счету...  ну и желательно поподробней... 
-
Карамболь
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
|