Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
M-Audio написав:А можно написать какое-нибудь заявление, чтобы прекратили слать на телефон всякий спам с того же номера, с которого коды подтверждения приходят? Задрали, ***.
M-Audio, доброе утро. Да, можно отказаться от маркетинговой рассылки, позвонив в КЦ.
Vorlon написав:Вы что тут все - прикалываетесь? У человека Мастер Платинум, а вы про Визу!
Мое сообщение было написано в аккурат одновременно с его, где он написал название своего пакета. Поскольку человек писал что регил карту в LoungeKey я был уверен что у него виза. А так конечно пазл сложился
Коли реєструю таке пише : Введений номер карти не пов'язаний із програмою LoungeKey
В банку клялися що лаунж працює. Пока нічого не можу зробити. Напряму в Вені карту відфутболили,а через додаток не йде.
А вы регистрируетесь на сайте? Или в приложении для андроид? У меня на сайте тоже регистрация не проходила ни в какую. Писала похожую ересь что и у вас. А в андроиде прошла.
Vorlon написав:Вы что тут все - прикалываетесь? У человека Мастер Платинум, а вы про Визу!
Мое сообщение было написано в аккурат одновременно с его, где он написал название своего пакета. Поскольку человек писал что регил карту в LoungeKey я был уверен что у него виза. А так конечно пазл сложился
Кочевник написав:Альфабанк, поясніть, що за бардак відбувається у випісці? Дати операцій вказані від балди. Я навіть знаю, як цього балду звати.
Кочевник, доброго дня. Вкажіть, будь ласка, деталі в ПП, що конкретно відображається не коректно.
Я вже вказав конкретно, куди ще конкретніше? Виписка по операціям по картках (купівля) дата операції вказана від балди (відфонарна, невідомо звідки, від Льошика), тобто така, яка не відповідає реальній даті операції. І так по всіх картках. Тількі не треба питати за які операції мова. За останній тиждень за всі операції така ситуація.
Кочевник, доброго дня. Проблема не в МАБі. Так відображає операції виписка програми банку. Створена заявка і відправлена до IT-відділу на розгляд.
Алла, такого бардака я давно не встречал - ни одно тело в банке не может сказать, куда списались деньги. браво! такое ощущение, что вы их направили на успокоительные для работников КЦ - сколько там человек работает, ну чтобы понимать минимально возможное количество звонков для выноса мозга всему КЦ?