ruvex написав:Інформація для клієнтів щодо зміни Тарифів на послуги Банку для фізичних осіб
VTB Bank повідомляє, що з 05.11.2018 року змінюються Тарифи на послуги Банку для фізичних осіб.
Детальну інформацію Ви можете отримати в розділі «Депозити» / «Тарифи на послуги Банку для фізичних осіб» нашого сайту, а також звернувшись до працівників відділень VTB Bank (Україна) або за телефонами Інформаційно-довідкової служби: 0800 50 77 60 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів у межах України) та (044) 499 88 88. https://vtb.ua/about/press-centre/publications/informatsia-dlya-klientiv-shchodo-zminy-tarifivina-poslugi-banku/
Видача валюти 10% комісії від 350 у. о. - караул грабують. Зарахування тіла депо на поточний 10% комісії від 350 у. о. _караул грабують пограбованого Де Білецький - негайно замурувати.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Пон 05 лис, 2018 19:01, всього редагувалось 1 раз.
Це дійсно схоже на початок кінця. Комісію 10% спокійно можна буде оскаржити в судовому порядку. Думаю, що навіть леше, ніж комісію на поповнення "Цільових". Але думаю, що банку настануть кранти раніше, ніж теоретично може буде пройдено весь судовий шлях
Це дійсно схоже на початок кінця. Комісію 10% спокійно можна буде оскаржити в судовому порядку. Думаю, що навіть леше, ніж комісію на поповнення "Цільових". Але думаю, що банку настануть кранти раніше, ніж теоретично може буде пройдено весь судовий шлях
Адкватні заградтарифи, як у ПІБа та Сбербанку коли їх хитали.