Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Фантом написав:Открыл карту Депозитка жене. По совету представителя активировали её после запуска ИБ, только вот беда карта заблокирована. Несколько раз звонили в поддержку, первый раз нам сказали - странно я вижу что карта разблокирована, после 20 минут препирательств оператор признал что карта таки заблокирована и посоветовал жене позвонить на Следующий день! Вторая оператор тоже минут двадцать выясняла, что как и почему, в конце концов ответила, что подала заявку на разблокировку, но по прошествии суток карта как была в блоке, так и осталась.
У сотрудников отделений и у "поддержки" тоже новый процессинг. И они так же, как и мы, офигивают от постоянных глюков этого покращення. Сегодня была в отделении - наслушалась теплых слов в адрес создателей
депо модуль - лише показує відкриті депозити кнопки "новий депо" нема, в відділенні дівчата не знають коли буде. внутрішні платежі відбуваються моментально. зовнішні (СЕП) - із затримкою пару год, точну цифру ще не засік. Знаючі люди кажуть буде як в Аллі - поїздами (ранішній, обідній, вечірній)
я доречі вже зрозумів коли ця "Null type..." червона помилка в верхньому правому кутку вискакує. це НЕ проблема ІБ.
депо модуль - лише показує відкриті депозити кнопки "новий депо" нема, в відділенні дівчата не знають коли буде. внутрішні платежі відбуваються моментально. зовнішні (СЕП) - із затримкою пару год, точну цифру ще не засік. Знаючі люди кажуть буде як в Аллі - поїздами (ранішній, обідній, вечірній)
я доречі вже зрозумів коли ця "Null type..." червона помилка в верхньому правому кутку вискакує. це НЕ проблема ІБ.
Нет никаких вешних поездов - по сэп улетает быстро как и раньше. вчера выводил много - везде где быстро зачисляют заходило максимум за час
Депо в ІБ слід терміново прикрутити, відділень же обмаль а депостави+Бонус в банці максимальні. Імярек що не ходить в відділення не може скористатися. Ну і Козарлюзі пора 150 грн віддати взад...для + в репутацію.