Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
isen написав:Сегодня подал заявку через минфин, так перезвонили и задавали вопросы: в каком городе буду открывать, когда пойду открывать, в какое отделение? К чему такие вопросы
Перевіряють чи не ліва заявка...заявками може будь хто балуватися.
isen написав:Сегодня подал заявку через минфин, так перезвонили и задавали вопросы: в каком городе буду открывать, когда пойду открывать, в какое отделение? К чему такие вопросы
Альтернативный открывается только по заявке на Минфин, теоретически эту информацию должны передать в указанное отделение, где вас будут ждать с нетерпением
Альтернативный открывается только по заявке на Минфин, теоретически эту информацию должны передать в указанное отделение, где вас будут ждать с нетерпением
Vorlon написав:А какие условия пополнения Альтернативного?
Можливість поповнення депозитів: для депозитів, розміщених на строк 90 або 180 днів – допускається протягом всього строку дії депозиту в сумі, що не перевищує трикратного розміру початкової суми депозиту (перший внесок у депозит); для депозитів, розміщених на строк 367 або 734 дні – допускається в перші 90 днів дії депозиту в сумі, що не перевищує трикратного розміру початкової суми депозиту (перший внесок у депозит). http://forward-bank.com/deposits/alternatyvnyy/ в договоре также