|
ОТП БАНК (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 23 гру, 2018 23:14
Коллеги, а как сюда зайти правильно на отэтот модный депо? Готов по 1к в месяц за комуналь платить, хотелось бы с КБ. Какую карту лучше открыть минимально затратную?
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 00:44
Понял, что есть 3 более-менее годных карты: 1) 24/7, 2) tickets travel, 3) vodafone.
Пройдёт ли оплата комунали по акции? Где есть КБ из этих карт хоть какой-то? И какая из них подешевле выйдет?
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 00:58
kreuz написав:Понял, что есть 3 более-менее годных карты: 1) 24/7, 2) tickets travel, 3) vodafone. Пройдёт ли оплата комунали по акции? Где есть КБ из этих карт хоть какой-то? И какая из них подешевле выйдет?
Вы просите, чтобы за вас прочитали тарифы и их пересказали (касается и других веток). Оформил неделю назад tickets travel бесплатно (акционно). За комуналку по ней нет КБ. Нюанс: данная "платина" ограничена только -50% по уберу из и в аеропорт.
-
Son of Sun
-
-
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 01:27
А что вам ещё не хватает?
-
makor06
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 09:34
Nighthawk написав: Son of Sun написав:Вы просите, чтобы за вас прочитали тарифы и их пересказали (касается и других веток). Оформил неделю назад tickets travel бесплатно (акционно). За комуналку по ней нет КБ. Нюанс: данная "платина" ограничена только -50% по уберу из и в аеропорт.
Нахрена молоти язиком про те, що не шариш? За усі покупки є кешбек, як за кредитні, так і за дебетні... Гучний кашель Лаврова....
А куди цей КБ можно пристроїти, лише на tickets чи ні? І щодо акційного оформлення, про це хіба є де прочитати? Тож, безкоштовно лише випуск чи перший рік без абонок і СМС? Розумію, що прошу багато, проте мене більше цікавить практичний досвід, а не тарифи як такі. Тож, кому є чим, діліться, будьте ласкаві. Тим більше, що є багато непублічних або важко зрозумілих умов. Дякую наперед.
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 11:01
kreuz написав:А куди цей КБ можно пристроїти, лише на tickets чи ні? І щодо акційного оформлення, про це хіба є де прочитати? Тож, безкоштовно лише випуск чи перший рік без абонок і СМС? Розумію, що прошу багато, проте мене більше цікавить практичний досвід, а не тарифи як такі. Тож, кому є чим, діліться, будьте ласкаві. Тим більше, що є багато непублічних або важко зрозумілих умов. Дякую наперед.
За КБ не скажу точно, на сайті нечітко написано про них, у відділенні казали, що на тікетсах можна їх зкормлювати замість грошей, але хоч одна гривня має бути сплачена реальними грошима. Як буде на практиці - побачу, напишу. З приводу акційного відкриття. На сайті також не побачив нічого подібного, може, це лише ініціатива саме якогось відділення щоб план виконати. Мені запропонували, я погодився, на даний момент абон.плату не зняли, але сказали, що банк має право змінювати тарифи (як і всі банки). Якщо введуть її, то ці картки закрию. Писав про те, що ви просите прочитати за вас тарифи, коли ви питали (по моно, зокрема) все те, що досить чітко в них розписано. Без образ. Форум і є місце обміном досвідом, тому запитуйте  .
-
Son of Sun
-
-
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 15:47
Batarejkin написав:tarasum Это не ОТП скорее всего - банк-эмитент поддерживает Garmin Pay , Apple & Google Pay - у ОТП нет Apple Pay.
По аппле пею,виходить Банк Восток,д ружить з припейд картами. Може Отп запустить аппле пей
-
tarasum
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 16:56
kreuz написав:А куди цей КБ можно пристроїти, лише на tickets чи ні? І щодо акційного оформлення, про це хіба є де прочитати? Тож, безкоштовно лише випуск чи перший рік без абонок і СМС? Розумію, що прошу багато, проте мене більше цікавить практичний досвід, а не тарифи як такі. Тож, кому є чим, діліться, будьте ласкаві. Тим більше, що є багато непублічних або важко зрозумілих умов. Дякую наперед.
Кешбек виключно на тікетсах, див. пункт "ОТП Бонус" у меню користувача. Оплатити можна до 99% вартості квитків на автобуси, поїзди, авіа, і до 30% вартості проживання у готелях. Звісно, що ціни на тікетсах будуть вище, ніж на сайті УЗ (стандартна комісія 20 чи 30 грн "згори"), по авіа - як пощастить, але як правило, теж на 5% вище ніж на сайті авіакомпанії, але яке це має значення, якщо платите не живі гроші, а бонуси? У мене особисто є повно зауважень і претензій до функціоналу сайту Tickets.ua (укроІТ сервісЪ у всій своїй красі  ), але якщо по карті великий оборот, і ти часто подорожуєш - це уже не важливо. P.S. Квитки МАУ найдешевше брати напряму на сайті а/к - бо тільки у них можна купити квитки з багажем по промо-тарифу. Усім іншим агрегаторам МАУ "толкає" безбагажні тарифи+15 у.о. комісії (такі правила у а/к). А от Люфтганза і Австрійські на середньомагістральні маршрути надають Тікетсу багажні тарифи по адекватних цінах, їх можна брати і там. Плюс захист від DCC і подвійної конвертації... Взагалі, якщо йде мова про авіаквитки, то львів"янам, киянам і дніпровцям наполегливо рекомендую звертати увагу на "Віа Київ" - там квитки можна забронювати онлайн, оплата на жаль, лише кешем, але ціни можуть бути цікавіші ніж у тікетсів. І фіксація курсу по міжбанку, а не по середньостельовому.... Плюс мокра печатка для відрядження, а не ПДФ з розмазаною картинкою, як у Тікетсів...
Востаннє редагувалось Nighthawk в Пон 24 гру, 2018 17:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 16:59
У Apple жёсткий NDA , и я не думаю что ОТП будет рассказывать какой-то финкомпании о своих планах. А те будут выкладывать это .
Sent from my XT1650 using Tapatalk
-
Batarejkin
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2018 19:08
Batarejkin написав:У Apple жёсткий NDA , и я не думаю что ОТП будет рассказывать какой-то финкомпании о своих планах. А те будут выкладывать это . Sent from my XT1650 using Tapatalk
Обіцяти можна багато. Кожний банк хоче мати аппле пей,тут приховувати нічого.
-
tarasum
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
|