Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 243244245246247 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 17 січ, 2019 19:13

akurt написав:Сьогодні - як бачите - shapo - на чергуванні - нам байки розказує, що працює на будівництвах Києва - 17-30 вечора - робочий час - чергує із відром сміття на цій гілці!
Але... не розуміє, що працює на мене: тримає гілку в ТОПі!
Мо-ло-дець!
P.S. Із цього моменту ставлю в ігнор shapo та Frant.
Я жодного рядка цих знавців купівлі нерухомості за кордоном для себе, а не в оренду, не читаю, але навіщо будуть плутатися під ногами.
А вам, читач, порада: якщо є якісь запитання про нерухомість в Польщі, Венесуелі, США, Туреччині, Угорщині - запитання тільки до тих панів. Кваліфікована відповідь - миттєво!
Обізнані, аж страшно.

А я начальник ПТО, а не рабочий,мастер или прораб, поэтому своим рабочим днем распоряжаюсь по собственному усмотрению.
Кроме того, могу писать с смартфона или рабочего компьютера в перерыв.
До марта в отличие от теплой Турции на стройках Украины затишье, поэтому время на такого занятного,завравшегося персонажа найду.
Хорошо, что уже не врете про деньги которые капают за трафик на этом форуме и с которых питаетесь в турецких забегаловках, упоминая только, что она в топе.
Меня недвижимость за границей не интересует пока не соберусь (вдруг) покинуть Украину надолго или навсегда.
А вот обливать помоями страну где вы якобы заработали деньги и большинство ее несчастных бедных жителей вам не дам, как и обещал ранее.
Ставите вы меня в игнор или нет мне безразлично, все равно буду являться в ваших кошмарных снах как тень отца Гамлета.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 січ, 2019 19:58

"Але я все життя працював дуже важко і дуже наполегливо."

Чи можна уточнити, де і ким працював наш турецькопідданий всезнайко-всеумійко п.Акурт?
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 09:27

Як ситуація з якістю турецького чаю і турецького вина???
Наш сивояй обіцяв розкрити тему з точки зору "Найкращі в світі!", але щось замовк...
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:30

Знову фото якихось супчиків, хлібця та іншої їжі.

Невже тут форум для голодних????
  akurt написав:За вечерю на двох я заплатив 44 ліри (приблизно 230 гривень).

В Києві, в "Пузатій Хаті", за ті ж гроші можна з,їсти приблизно те ж саме.
п.Акурт, для якої аудиторії Ви постите ці фото хлібця і супчика????

akurt написав:Він довів нас до виходу і в очах його - можливо мені здалося - були сльози...

Вірогідно, п.Акурт образив офіціанта? Не додав йому чайових????

До речі, чи пробував їсти п.Акурт рибу фугу, язик лами і м,ясо пінгвінів?
Тому що фото хлібчиків і бульйончиків - якось не справляють глобального враження. :mrgreen:
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 14:03

Frant написав:Невже тут форум для голодних????

Да, читая топикстартера создается впечатление что он перепутал ветку.
Какое отношение имеют его кулинарные пристрастия,купания,прогулки с собакой и по базарам к ветке Ринок нерухомості?
А описания перелетов, лыжных прогулок и пр.?
Даже на этом форуме есть для этого отдельная ветка Туризм - подорожі Україною та світом
Туризм - подорожі Україною та світом

А вот профессионального описания недвижимости хоть для себя,хоть в аренду, хоть в подарок ( она от этого не перестает быть недвижимостью) как раз и нет.
Кроме охов и ахов по поводу тривиальных конструкторских решений, технологий монтажа, использованных стройматериалов ничего у этого османофила не нашел.
Поэтому возмущения что кто-то здесь пишет не по теме нужно в первую очередь адресовать akurt
PS Переписывание автором топика своих постов до неузнаваемости по 4 раза это отдельная тема
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 15:53

akurt написав:Я відкриваю коньяк, а вони

Тепер я зрозумів, звідки у п.Акурта ця безсистемність і розгалуженість інформаційного потоку, а також засміченність його різним словесним і візуальним мотлохом.
То все писанина старого пияка...
  akurt написав:а вони чергують із бейсбольною бітою просто за рогом

Він вже марити почав, бідолага!)))

shapo написав:А вот профессионального описания недвижимости хоть для себя,хоть в аренду, хоть в подарок ( она от этого не перестает быть недвижимостью) как раз и нет.
Кроме охов и ахов по поводу тривиальных конструкторских решений, технологий монтажа, использованных стройматериалов ничего у этого османофила не нашел.

Гм.
Я впевнений, що п.Акурт не є професійним ріелтором. Так, дилетант-любитель.
Щодо аналітичних здібностей пана "бувшого вченого" - вони, схоже, вельми посередні. Якийсь історик КПРС чи філософ-епікуреець. В кращому випадку - філолог.

Тому чекати серйозного аналізу ринку турецької нерухомості тут, на жаль, не доводиться.
Лише фото хлібця, супчику, собачок, моря і лиж від нашого сивояя))))

Схоже, що п.Акурт вже геть списався. Постить фото їжі, посуду, турецьких гір і т.п.:cry:
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 18 січ, 2019 19:35, всього редагувалось 10 разів.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 17:46

Аkurt, вітання, здоровячка і всіх гараздів.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 19:37

Щось не видно повідомлень про турецьку нерухомість.

Пости про їжу змінились повідомленнями про день народження, про незаможню дівчину з сільської родини і т.п.

Несхоже, що ця істота знає про векторний аналіз. Вірогідно, знову трандить.

Да уж, да уж)))
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 20:14

З Днем народження!!!

Пане, akurt
Вітаю!!! Міцного здоров'я і сто років без "ремонту"!
.... а ще, щоб Ви, незабаром, розпочали ГРАНДІОЗНИЙ проект якогось свого бізнесу, чи хобі, і обов'язково поділились, як не тут, то у приваті!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2019 23:13

akurt написав:Жартуєте, пане Долярчику?
З ким ділитися?
Дивіться за цей рік, від мене:

1)
- як купити нерухомість за кордоном....
- де купити нерухомість за кордоном...
- чому я - [b]який об"їздив цілий світ
- купив саме в Туреччині...
- скільки коштує...
- як оформити купівлю...
- які подводні камені...
- як обманують ріелтори...
- як вийти на хазяїна квартири....
- як оформити за кордоном ІНН, як в Україні....
- як відкрити рахунок в закордонному банку...
- які витрати на утримання квартири...
- які податки на нерухомість за кордоном...
- як зекономити на утриманні квартири...[/b]

2)
- що таке депозит в закордонному банку...
- як ввезти на територію закордонної держави авто з українськими номерами та кататися по чужестранній країні...
- як поміняти українське водійське посвідчення на іноземне?
- як відкритти депозит в валюті під 28 відсотків річних у валюті ([i]я відкрив влітку під 28 відсотків річних
)...
- як перерахувати гроші із турецького банка в іноземний - в США або в Україну...
- як перерахувати гроші із карти Привату на карту турецького банку...
- як зняти ті гроші без комісії...
- що і де по якій ціні поїсти...
- де тут консульство України та яку допомогу може надати...
- скільки коштує відпочинок за кордоном?
- що з Медичним обслуговуванням?
- скільки коштує?
- як вставити імплант в 3 (ТРИ!!!!!!) рази дешевше, ніж у Львові?
І ще сотні питань...
- як офрмити ВНЖ за кордоном?
- для чого потрібне ВНЖ за кордоном?
- чи зможете ви працювати за кордоном?
- чи зможуть навчатися ваші діти?[/i]

Багато з цього просто затоптано сміттям - то всіляких сінусів, то всіляких шапо...
То для кого чимось ділитися? Для shapo??????????????????

Поскольку выдающийся труженник- сажатель деревьев-отец незаурядных детей-ученый- чиновник-путешественник ( прошу прощения если пропустил что-то из перечня достоинств акурта) объехавшего почти все страны мира и знающего о них все обо всем , несмотря на то, что обещал меня игнорировать в очередной раз меня вспомнил.
Ну что ж, значит, скверные сны все-таки нашему удачливому инвестору и рантье украинской недвижимости, все-таки сняться.
И присутствие ничего не создавшего,не посадившего,не построившего,не вырастившего сына, не добившегося в жизни, нигде не побывавшего и т.д.,и т.п.,т.е. моей скромной особы, на этой ветке не прошло даром.
Теперь по сути.
Я специально разделил перечень инфы которую (как он считает) акурт здесь предоставил.
Если первую часть еще можно отнести к ветке Рынок недвижимости,то вторая часть относится к теме " жизнь за границей" ,причем она будет относится как к человеку который купил там недвижимость, так и к тому который ее там нанимает.
О недвижимости каких стран здесь отписал здесь знаток и их недвижимости, образования, медицинских услуг и т.д.?
Вижу соседнюю с Львовом Польшу которую и так знают пол-Украины, есть упоминание США о которой намного интереснее и информативнее пишет между делом не создавая отдельной ветки rjkz, и,конечно, любимую, ни с чем не сравнимую и находящуюся вне конкуренции по любому вопросу Турцию.
Но почему я появился на этой ветке и почему стирают посты выдающегося знатока мира.
Он сам искренне недоумевает.
А это многочисленное вранье, как упоминаемая им недавно оплата за трафик от этого форума которую я разоблачил поскольку надоело читать эту чушь.
Это хамство в адрес тех кто не разделяет любовь топикстартера к Турции, этой не самой толерантной к иным религиям и инородцам стране как в прошлом к армянам, так и в настоящем к курдам с президентом возомнившем себя новым султаном Османской империи и возрождающем приоритет религии в этом ранее абсолютно светском государстве.
Но самое скверное в акурте это вызывающе унизительное отношение к стране в которой он прожил всю свою сознательную жизнь и к большинству этой страны не добившихся, по словам акурта, ничего.
А вот он, такой разумный и удачливый, заработал как раз в убогой Украине, да и сейчас продолжает зарабатывать деньги на сладкую жизнь в Турции.
Поэтому обещаю вам, акурт, на ваш день рожденья и празднование православного крещения Христа которое вы любите наравне с криками муэдзина с минарета, и дальше скверный сон.
Востаннє редагувалось shapo в П'ят 18 січ, 2019 23:14, всього редагувалось 1 раз.
shapo

Профіль

#<1 ... 243244245246247 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор