|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 17 січ, 2019 19:13
akurt написав:Сьогодні - як бачите - shapo - на чергуванні - нам байки розказує, що працює на будівництвах Києва - 17-30 вечора - робочий час - чергує із відром сміття на цій гілці!Але... не розуміє, що працює на мене: тримає гілку в ТОПі! Мо-ло-дець!P.S. Із цього моменту ставлю в ігнор shapo та Frant.Я жодного рядка цих знавців купівлі нерухомості за кордоном для себе, а не в оренду, не читаю, але навіщо будуть плутатися під ногами. А вам, читач, порада: якщо є якісь запитання про нерухомість в Польщі, Венесуелі, США, Туреччині, Угорщині - запитання тільки до тих панів. Кваліфікована відповідь - миттєво! Обізнані, аж страшно.
А я начальник ПТО, а не рабочий,мастер или прораб, поэтому своим рабочим днем распоряжаюсь по собственному усмотрению. Кроме того, могу писать с смартфона или рабочего компьютера в перерыв. До марта в отличие от теплой Турции на стройках Украины затишье, поэтому время на такого занятного,завравшегося персонажа найду. Хорошо, что уже не врете про деньги которые капают за трафик на этом форуме и с которых питаетесь в турецких забегаловках, упоминая только, что она в топе. Меня недвижимость за границей не интересует пока не соберусь (вдруг) покинуть Украину надолго или навсегда. А вот обливать помоями страну где вы якобы заработали деньги и большинство ее несчастных бедных жителей вам не дам, как и обещал ранее. Ставите вы меня в игнор или нет мне безразлично, все равно буду являться в ваших кошмарных снах как тень отца Гамлета.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2019 19:58
"Але я все життя працював дуже важко і дуже наполегливо."
Чи можна уточнити, де і ким працював наш турецькопідданий всезнайко-всеумійко п.Акурт?
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 09:27
Як ситуація з якістю турецького чаю і турецького вина??? Наш сивояй обіцяв розкрити тему з точки зору "Найкращі в світі!", але щось замовк...
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:30
Знову фото якихось супчиків, хлібця та іншої їжі. Невже тут форум для голодних???? akurt написав:За вечерю на двох я заплатив 44 ліри (приблизно 230 гривень).
В Києві, в "Пузатій Хаті", за ті ж гроші можна з,їсти приблизно те ж саме. п.Акурт, для якої аудиторії Ви постите ці фото хлібця і супчика???? akurt написав:Він довів нас до виходу і в очах його - можливо мені здалося - були сльози...
Вірогідно, п.Акурт образив офіціанта? Не додав йому чайових???? До речі, чи пробував їсти п.Акурт рибу фугу, язик лами і м,ясо пінгвінів? Тому що фото хлібчиків і бульйончиків - якось не справляють глобального враження. 
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 14:03
Frant написав:Невже тут форум для голодних????
Да, читая топикстартера создается впечатление что он перепутал ветку. Какое отношение имеют его кулинарные пристрастия,купания,прогулки с собакой и по базарам к ветке Ринок нерухомості? А описания перелетов, лыжных прогулок и пр.? Даже на этом форуме есть для этого отдельная ветка Туризм - подорожі Україною та світомТуризм - подорожі Україною та світом А вот профессионального описания недвижимости хоть для себя,хоть в аренду, хоть в подарок ( она от этого не перестает быть недвижимостью) как раз и нет. Кроме охов и ахов по поводу тривиальных конструкторских решений, технологий монтажа, использованных стройматериалов ничего у этого османофила не нашел. Поэтому возмущения что кто-то здесь пишет не по теме нужно в первую очередь адресовать akurt PS Переписывание автором топика своих постов до неузнаваемости по 4 раза это отдельная тема
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 15:53
akurt написав:Я відкриваю коньяк, а вони
Тепер я зрозумів, звідки у п.Акурта ця безсистемність і розгалуженість інформаційного потоку, а також засміченність його різним словесним і візуальним мотлохом. То все писанина старого пияка... akurt написав:а вони чергують із бейсбольною бітою просто за рогом
Він вже марити почав, бідолага!))) shapo написав:А вот профессионального описания недвижимости хоть для себя,хоть в аренду, хоть в подарок ( она от этого не перестает быть недвижимостью) как раз и нет. Кроме охов и ахов по поводу тривиальных конструкторских решений, технологий монтажа, использованных стройматериалов ничего у этого османофила не нашел.
Гм. Я впевнений, що п.Акурт не є професійним ріелтором. Так, дилетант-любитель.Щодо аналітичних здібностей пана "бувшого вченого" - вони, схоже, вельми посередні. Якийсь історик КПРС чи філософ-епікуреець. В кращому випадку - філолог. Тому чекати серйозного аналізу ринку турецької нерухомості тут, на жаль, не доводиться. Лише фото хлібця, супчику, собачок, моря і лиж від нашого сивояя)))) Схоже, що п.Акурт вже геть списався. Постить фото їжі, посуду, турецьких гір і т.п. 
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 18 січ, 2019 19:35, всього редагувалось 10 разів.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 17:46
Аkurt, вітання, здоровячка і всіх гараздів.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 19:37
Щось не видно повідомлень про турецьку нерухомість.
Пости про їжу змінились повідомленнями про день народження, про незаможню дівчину з сільської родини і т.п.
Несхоже, що ця істота знає про векторний аналіз. Вірогідно, знову трандить.
Да уж, да уж)))
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 20:14
Пане, akurt Вітаю!!! Міцного здоров'я і сто років без "ремонту"! .... а ще, щоб Ви, незабаром, розпочали ГРАНДІОЗНИЙ проект якогось свого бізнесу, чи хобі, і обов'язково поділились, як не тут, то у приваті!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 23:13
akurt написав:Жартуєте, пане Долярчику? З ким ділитися?Дивіться за цей рік, від мене: 1) - як купити нерухомість за кордоном.... - де купити нерухомість за кордоном... - чому я - [b]який об"їздив цілий світ - купив саме в Туреччині... - скільки коштує... - як оформити купівлю... - які подводні камені... - як обманують ріелтори... - як вийти на хазяїна квартири.... - як оформити за кордоном ІНН, як в Україні.... - як відкрити рахунок в закордонному банку... - які витрати на утримання квартири... - які податки на нерухомість за кордоном... - як зекономити на утриманні квартири...[/b] 2) - що таке депозит в закордонному банку... - як ввезти на територію закордонної держави авто з українськими номерами та кататися по чужестранній країні... - як поміняти українське водійське посвідчення на іноземне? - як відкритти депозит в валюті під 28 відсотків річних у валюті ([i]я відкрив влітку під 28 відсотків річних)... - як перерахувати гроші із турецького банка в іноземний - в США або в Україну... - як перерахувати гроші із карти Привату на карту турецького банку... - як зняти ті гроші без комісії... - що і де по якій ціні поїсти... - де тут консульство України та яку допомогу може надати... - скільки коштує відпочинок за кордоном? - що з Медичним обслуговуванням? - скільки коштує? - як вставити імплант в 3 (ТРИ!!!!!!) рази дешевше, ніж у Львові? І ще сотні питань...- як офрмити ВНЖ за кордоном? - для чого потрібне ВНЖ за кордоном? - чи зможете ви працювати за кордоном? - чи зможуть навчатися ваші діти?[/i] Багато з цього просто затоптано сміттям - то всіляких сінусів, то всіляких шапо... То для кого чимось ділитися? Для shapo??????????????????
Поскольку выдающийся труженник- сажатель деревьев-отец незаурядных детей-ученый- чиновник-путешественник ( прошу прощения если пропустил что-то из перечня достоинств акурта) объехавшего почти все страны мира и знающего о них все обо всем , несмотря на то, что обещал меня игнорировать в очередной раз меня вспомнил. Ну что ж, значит, скверные сны все-таки нашему удачливому инвестору и рантье украинской недвижимости, все-таки сняться. И присутствие ничего не создавшего,не посадившего,не построившего,не вырастившего сына, не добившегося в жизни, нигде не побывавшего и т.д.,и т.п.,т.е. моей скромной особы, на этой ветке не прошло даром. Теперь по сути. Я специально разделил перечень инфы которую (как он считает) акурт здесь предоставил. Если первую часть еще можно отнести к ветке Рынок недвижимости,то вторая часть относится к теме " жизнь за границей" ,причем она будет относится как к человеку который купил там недвижимость, так и к тому который ее там нанимает. О недвижимости каких стран здесь отписал здесь знаток и их недвижимости, образования, медицинских услуг и т.д.? Вижу соседнюю с Львовом Польшу которую и так знают пол-Украины, есть упоминание США о которой намного интереснее и информативнее пишет между делом не создавая отдельной ветки rjkz, и,конечно, любимую, ни с чем не сравнимую и находящуюся вне конкуренции по любому вопросу Турцию. Но почему я появился на этой ветке и почему стирают посты выдающегося знатока мира. Он сам искренне недоумевает. А это многочисленное вранье, как упоминаемая им недавно оплата за трафик от этого форума которую я разоблачил поскольку надоело читать эту чушь. Это хамство в адрес тех кто не разделяет любовь топикстартера к Турции, этой не самой толерантной к иным религиям и инородцам стране как в прошлом к армянам, так и в настоящем к курдам с президентом возомнившем себя новым султаном Османской империи и возрождающем приоритет религии в этом ранее абсолютно светском государстве. Но самое скверное в акурте это вызывающе унизительное отношение к стране в которой он прожил всю свою сознательную жизнь и к большинству этой страны не добившихся, по словам акурта, ничего. А вот он, такой разумный и удачливый, заработал как раз в убогой Украине, да и сейчас продолжает зарабатывать деньги на сладкую жизнь в Турции. Поэтому обещаю вам, акурт, на ваш день рожденья и празднование православного крещения Христа которое вы любите наравне с криками муэдзина с минарета, и дальше скверный сон.
Востаннє редагувалось shapo в П'ят 18 січ, 2019 23:14, всього редагувалось 1 раз.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
|