Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
на налоговую скидку декларацию можно подавать до конца ГОДА. обязательно чтобы договор был заключен с вами (а не с ребенком), и чтобы в платежных квитанциях тоже вы фигурировали как плательщик (а не он).
Красно дякую усім. Я спецом себя в назначении вписал как плательщика со своим ПІБ+РНОКПП.
Или всё равно будет проблема из-за того, что Альфа через МАБ отправляет платёж от плательщика АТ "Альфа-Банк"? Хотя есть же от моего имени заява, на основании которой Альфа платит по дорученню...
kreuz написав:Красно дякую усім. Я спецом себя в назначении вписал как плательщика со своим ПІБ+РНОКПП.
Или всё равно будет проблема из-за того, что Альфа через МАБ отправляет платёж от плательщика АТ "Альфа-Банк"? Хотя есть же от моего имени заява, на основании которой Альфа платит по дорученню...
В назнаяении платежа в такиз случаяз делательно указывать кто плательщик
kreuz написав:Красно дякую усім. Я спецом себя в назначении вписал как плательщика со своим ПІБ+РНОКПП.
В назнаяении платежа в такиз случаяз делательно указывать кто плательщик
Я туда всё втулил: за обучение кого на основании чего и от какого плательщика ))
Квесторе_поверніться написав:Це популізм...можна тримати на поточних рахунках з відповідним % на залишок. Постанова легко обходиться.
Або в крипті.
Перші прибутки від інвестиції у віртуальні гроші нині рахують у селі Єлизаветівка, на Дніпропетровщині.
Селяни на Дніпропетровщині стали власниками цифрових грошей Навесні ТСН розповідала про цей експеримент: зі згоди громади сільський голова закупив криптовалюту і поклав її на рахунки селян. Що таке біткоїни, кардани та ефіріуми відтепер у Єлизаветівці знає кожен пенсіонер. Бо під новорічну ялинку селяни отримали реальні українські гроші, які вдалося заробити на криптовалюті. https://tsn.ua/tsikavinki/selo-na-dnipr ... 77736.html
Квесторе_поверніться написав:Бачу певний Пишний позитив.
Развею эйфорию. Минфин запретил держать средства громад на депозитах. Постановление родили сегодня. Пишно жили, пишно здулись.
Це популізм...можна тримати на поточних рахунках з відповідним % на залишок. Постанова легко обходиться.
Це реакція на ті зловживання, які є останнім часом. Місцеві бюджети завдяки децентралізації значно зросли. Проте, кошти кладуться на депозити і витрачаються в кінці року або переносяться на наступний. Користі від цього мешканцям громад - 0. Там, де місцева влада відповідальна, таких проблем немає.
Интересно как отразиться на гос банках запрет держать на депозитах средства громад ?
сегодня был в Укргазе, забирал часть долларового депозита и закидывал в другой банк на гривнедепозит, мне девочки сказали - "вернись,я все прощу" Вообщем если открою гривнедепозит навалят плюшек))
если сумма от 100 кгрн +1% бонус за сумму и +1% специально замутят скреч карту Короче выйдет 6-18 месяцев - 18% с выплатой в конце срока 6-18 месяцев - 17,7% с ежемесячной выплатой Плюшки до конца января действуют.