IMPRINTER написав:я тоже не вижу проблем ... Фитч действительно прокостатировал, что зимой холодно, а летом жарко ... узная, что зимой будет холодно мы в обморок не падаем ... а вот если б сказали, что летом снег выпадет - то да .... ))) - еврооблигации этой "троицы" котируются на уровне близкому 100% номинала, - а у Форума даже выше:
Форум "гаситься" на днях...
ПС...ціни на борги можуть використовуватись .. тільки.як допоміжний індикатор....бо. ці "шпекулянти" народ занадто нервовий..
квестор написав:..і у правильному порядку ...чим менше" розрив" ,тим "вище"... Укрсиб Форум Укрсоц
Так, що за "кіпіш", панове ?? ...
Не знаю Квесторе! Стремноватенько однако! Банки хоть и "импортные".... да "дороги отечественные"..... Лучше все же палата "А" для "спокою"..... а еще лучше трехлитровый банк..... В самый раз сейчас в него депозитик загнать так до февраля.... минимум.... пусть през-та выберут .... а там видно будеть....
А чого так, відразу полякались ?? Забугорний авторитет нічого нового для уважних читачів цієї гілки не написав....
ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ??
Здаеться менi та нiша вже зайнята - всi бабулi - пенсiонерки в курсi про рост курса доллара
квестор написав: ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ??
Я не трус, но я боюсь! И не покидаю Вас.... потому что только пищерные люди могут обойтись без банков.... И вообще, пора было бы уже привыкнуть к моим пессимистичным взглядам на отечественный банкопад.......И если без юмора, то меня крайне настораживает новая президентская гонка.....
Она может сыграть злую шутку с отечественным банкопромом.....
Вспомните прошлые выборы - это могут быть цветочки..... И если в 2004 Арсений таки более-менее управлял ситуацией, то сейчас может быть все непредсказуемо.
Так что камень в мой огород Квесторе летит обратно
Понятно, что "замут" какой-то может быть ... какую-то нездоровую активность наш "хромой трутень" проявлет за за пять минут до последнего вылета из улья ... но повтора 2004 г. не будет ... движняк может быть конечно ... Дядя Сэм и Дядя Володя тож пока особой активности не проявляет ...в 2004 г. за 3,5 месяца до выборов вспомните что было ... у нас уже иммунитет ко всему ... хотя ХЗ
квестор написав:.. у пацієнта Хрещатик, крім зауважень до деяків функціональних проблем,які дійсно не є критичними....є один суттєвий ганж..ось він.. структура акціонерного капіталу банку станом на 01.07.09
* ТОВ «КФ «Укрфінком» - 37,678% * Головне фінансове управління виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) - 23,7037% * Комунальні підприємства - 0,7892% * Інші юридичні особи - 37,5217% * Фізичні особи - 0,3074%
...тобто, нічого йому не світить ...поки замість ТОВ і "інших" не будуть висітки фотки і доляхи реальних власників.....і без варіантів
Та я пам'ятаю - "непрозорі власники".
Але мабудь цей пацієнт кращій серед Г (гірших) ?
andrus2003 написав:Ув. Квестор, хотелось бы услышать Ваше мнение по поводу УкрСиба и дальнейшей перспективы банка... Объективна ли эта информация http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... w=1#UNREAD ? Храню там все сбережения, есть ли смысл паниковать? Заранее спасибо!
.....пацієнт Укрсиб, звичайно, хворіє..але хворіє в палаті №"Б" "задовільно"... ....нещодавно до лікування планував долучився авторитетний забугорний лікар...ЄБРРом зветься...а він, скажу я Вам ,"припарки" у розмірі 100млн.дол.."мертвим" не планує ставить...
....не можу нічого заперечити.
...."неадекватність" місцевої " адміністрації" є серйозним фактором ризику для хворобливих пацієнтів....та їх клієнтів теж...до речі....
....але переконаний лише в двох речах..
1) ..завтра знову зійде Сонце.
2)..завтра банки як "кровоносна система" економічного організму теж будуть гонити "кров" ....бо, не живе організм без "крові"...він тоді вмирає.
ПС...але за хороший стан усіх "судин і капілярів" ...я не впевнений...звиняйте..
andrus2003 написав:Ув. Квестор, хотелось бы услышать Ваше мнение по поводу УкрСиба и дальнейшей перспективы банка... Объективна ли эта информация http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... w=1#UNREAD ? Храню там все сбережения, есть ли смысл паниковать? Заранее спасибо!
.....пацієнт Укрсиб, звичайно, хворіє..але хворіє в палаті №"Б" "задовільно"... ....нещодавно до лікування планував долучився авторитетний забугорний лікар...ЄБРРом зветься...а він, скажу я Вам ,"припарки" у розмірі 100млн.дол.."мертвим" не планує ставить...
квестор написав: ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ??
Я не трус, но я боюсь! И не покидаю Вас.... потому что только пищерные люди могут обойтись без банков.... И вообще, пора было бы уже привыкнуть к моим пессимистичным взглядам на отечественный банкопад.......И если без юмора, то меня крайне настораживает новая президентская гонка..... Она может сыграть злую шутку с отечественным банкопромом..... Вспомните прошлые выборы - это могут быть цветочки..... И если в 2004 Арсений таки более-менее управлял ситуацией, то сейчас может быть все непредсказуемо. Так что камень в мой огород Квесторе летит обратно
Не думаю что будет такой кипишь, как при выборах Ющенко. Ситуация не та. Кризис.
Не будет атак одних политических сил, на финансовые склады других, по одной простой причине. Силы приблизительно равны, ответ будет адекватным.
Вывод: ПР и БЮТ будут беречь свои банки и банки противника. После выборов помирятся, и банки им очень пригодятся.