Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 695696697698699 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 18:54

IMPRINTER написав:я тоже не вижу проблем ... Фитч действительно прокостатировал, что зимой холодно, а летом жарко ... узная, что зимой будет холодно мы в обморок не падаем ... а вот если б сказали, что летом снег выпадет - то да .... ))) - еврооблигации этой "троицы" котируются на уровне близкому 100% номинала, - а у Форума даже выше:

http://ipicture.ru/Gallery/Viewfull/24165426.html

Форум "гаситься" на днях...

ПС...ціни на борги можуть використовуватись .. тільки.як допоміжний індикатор....бо. ці "шпекулянти" народ занадто нервовий.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 18:57

квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:..і у правильному порядку ...чим менше" розрив" ,тим "вище"...
Укрсиб
Форум
Укрсоц

Так, що за "кіпіш", панове ?? ...
:wink:

Не знаю Квесторе! Стремноватенько однако!
Банки хоть и "импортные".... да "дороги отечественные".....
Лучше все же палата "А" для "спокою"..... а еще лучше трехлитровый банк.....
В самый раз сейчас в него депозитик загнать так до февраля.... минимум.... пусть през-та выберут .... а там видно будеть....

А чого так, відразу полякались ?? Забугорний авторитет нічого нового для уважних читачів цієї гілки не написав....

ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ?? :lol:

Здаеться менi та нiша вже зайнята - всi бабулi - пенсiонерки в курсi про рост курса доллара :lol:
Арамат

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 21:07

квестор написав: ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ?? :lol:

Я не трус, но я боюсь!
И не покидаю Вас.... потому что только пищерные люди могут обойтись без банков.... :wink:
И вообще, пора было бы уже привыкнуть к моим пессимистичным взглядам на отечественный банкопад.......И если без юмора, то меня крайне настораживает новая президентская гонка.....
Она может сыграть злую шутку с отечественным банкопромом.....
Вспомните прошлые выборы - это могут быть цветочки..... И если в 2004 Арсений таки более-менее управлял ситуацией, то сейчас может быть все непредсказуемо.
Так что камень в мой огород Квесторе летит обратно :wink:
petra1000

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 21:24

Понятно, что "замут" какой-то может быть ... какую-то нездоровую активность наш "хромой трутень" проявлет за за пять минут до последнего вылета из улья ... но повтора 2004 г. не будет ... движняк может быть конечно ... Дядя Сэм и Дядя Володя тож пока особой активности не проявляет ...в 2004 г. за 3,5 месяца до выборов вспомните что было ... у нас уже иммунитет ко всему :lol: ... хотя ХЗ
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 21:50

квестор написав:.. у пацієнта Хрещатик, крім зауважень до деяків функціональних проблем,які дійсно не є критичними....є один суттєвий ганж..ось він..
структура акціонерного капіталу банку станом на 01.07.09

* ТОВ «КФ «Укрфінком» - 37,678%
* Головне фінансове управління виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) - 23,7037%
* Комунальні підприємства - 0,7892%
* Інші юридичні особи - 37,5217%
* Фізичні особи - 0,3074%

...тобто, нічого йому не світить ...поки замість ТОВ і "інших" не будуть висітки фотки і доляхи реальних власників.....і без варіантів :!:

Та я пам'ятаю - "непрозорі власники".
Але мабудь цей пацієнт кращій серед Г (гірших) ?
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 21:54

Re: Как себя чувствует УкрСиббанк!

квестор написав:
andrus2003 написав:Ув. Квестор, хотелось бы услышать Ваше мнение по поводу УкрСиба и дальнейшей перспективы банка...
Объективна ли эта информация http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... w=1#UNREAD ?
Храню там все сбережения, есть ли смысл паниковать? :) Заранее спасибо!

.....пацієнт Укрсиб, звичайно, хворіє..але хворіє в палаті №"Б" "задовільно"...
....нещодавно до лікування планував долучився авторитетний забугорний лікар...ЄБРРом зветься...а він, скажу я Вам ,"припарки" у розмірі 100млн.дол.."мертвим" не планує ставить... :wink:

Справедливости ради, на сайте ЕБРР этот кредит в подвисшем состянии (pending signing, т.е. ожидает подписания ):
http://www.ebrd.com/projects/psd/psd2009/40196.htm
и в пресс-релизах ничего об окончательном решении не было.
http://www.ebrd.com/new/pressrel/2009/i ... k=homepage
yp1ripe

Подякував: 239 раз.
Подякували: 59 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 21:59

собственники действительно "непрозорі" - вот гляньте на эту "кашу":
http://www.smida.gov.ua/emitents/year/?id=47515&did=45

ну а раз недавно тут вспоминалось, что Кещатик давиче курил в коридоре, - то явно ж далеко не самый "гірший" среди "гірших" :D
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 22:02

....не можу нічого заперечити.
...."неадекватність" місцевої " адміністрації" є серйозним фактором ризику для хворобливих пацієнтів....та їх клієнтів теж...до речі....
....але переконаний лише в двох речах..
1) ..завтра знову зійде Сонце.
2)..завтра банки як "кровоносна система" економічного організму теж будуть гонити "кров" ....бо, не живе організм без "крові"...він тоді вмирає.

ПС...але за хороший стан усіх "судин і капілярів" ...я не впевнений...звиняйте.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 22:05

Re: Как себя чувствует УкрСиббанк!

yp1ripe написав:
квестор написав:
andrus2003 написав:Ув. Квестор, хотелось бы услышать Ваше мнение по поводу УкрСиба и дальнейшей перспективы банка...
Объективна ли эта информация http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... w=1#UNREAD ?
Храню там все сбережения, есть ли смысл паниковать? :) Заранее спасибо!

.....пацієнт Укрсиб, звичайно, хворіє..але хворіє в палаті №"Б" "задовільно"...
....нещодавно до лікування планував долучився авторитетний забугорний лікар...ЄБРРом зветься...а він, скажу я Вам ,"припарки" у розмірі 100млн.дол.."мертвим" не планує ставить... :wink:

Справедливости ради, на сайте ЕБРР этот кредит в подвисшем состянии (pending signing, т.е. ожидает подписания ):
http://www.ebrd.com/projects/psd/psd2009/40196.htm
и в пресс-релизах ничего об окончательном решении не было.
http://www.ebrd.com/new/pressrel/2009/i ... k=homepage

...Ви пропустили в мене слова "планував" та "планує"
..була інфа колись ..про кінець вересня-початок жовтня.
..почекаєм.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 22:38

petra1000 написав:
квестор написав: ПС...в "трехлитрових банках" огірки з помідорами тримають ! Петра, ти нас покидаєш ...і йдеш до виробників овочів ?? :lol:

Я не трус, но я боюсь!
И не покидаю Вас.... потому что только пищерные люди могут обойтись без банков.... :wink:
И вообще, пора было бы уже привыкнуть к моим пессимистичным взглядам на отечественный банкопад.......И если без юмора, то меня крайне настораживает новая президентская гонка.....
Она может сыграть злую шутку с отечественным банкопромом.....
Вспомните прошлые выборы - это могут быть цветочки..... И если в 2004 Арсений таки более-менее управлял ситуацией, то сейчас может быть все непредсказуемо.
Так что камень в мой огород Квесторе летит обратно :wink:

Не думаю что будет такой кипишь, как при выборах Ющенко. Ситуация не та. Кризис.
Не будет атак одних политических сил, на финансовые склады других, по одной простой причине. Силы приблизительно равны, ответ будет адекватным.

Вывод: ПР и БЮТ будут беречь свои банки и банки противника. После выборов помирятся, и банки им очень пригодятся.
наблюдательный

Подякував: 95 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

#<1 ... 695696697698699 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор