Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А сенс тримати там навіть 200 кгрн.? Хіба ще хто заскочив у субординований після націоналізації - жалію що не зробив собі таку приємність. Цікаво буде глянути звіти по депо у валюті - думаю що мав би бути суттєвий відплив.
Ой+ написав:А сенс тримати там навіть 200 кгрн.? Хіба ще хто заскочив у субординований після націоналізації - жалію що не зробив собі таку приємність. Цікаво буде глянути звіти по депо у валюті - думаю що мав би бути суттєвий відплив.
Ой+ написав:А сенс тримати там навіть 200 кгрн.? Хіба ще хто заскочив у субординований після націоналізації - жалію що не зробив собі таку приємність. Цікаво буде глянути звіти по депо у валюті - думаю що мав би бути суттєвий відплив.
заработал обмен,значит будет наплыв
Заработал много где - Приват теперь в этом плане не уникален, да и курсы не лучшие
заработал обмен,значит будет наплыв
Заработал много где - Приват теперь в этом плане не уникален, да и курсы не лучшие
на любителя ,менять везде где открыли,тут можно обменять и заказать онлайн. Такого сервиса пока больше нет ни в одном банке
Faceless написав:Заработал много где - Приват теперь в этом плане не уникален, да и курсы не лучшие
абсолютно це не перевага лише ПБ один форумчанин звідси веде круту ініціативу - http://mustbe.ml/kurs хто має більше інфи чи деталей - пишіть в його гілку
По ситуації з шахрайством. Навіть якщо не збираєтесь платити, зверніть увагу на розрахунок. Проценти повинні нараховувутися лише на тіло. Тобто за три роки могло набігти не більше 20 тис процентів, плюс штрафи. В реалі банк з 6 тис тіла може "нарахувати" 160 тис процентів (умовно). Це стандартна практика, користуються тим, що навіть адвокати в судах на розрахунок боргу уваги не звертають, а мотивують свою позиція як правило всякою дурнею, як от заява-анкета не є договором.