Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 250251252253254 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 09:52

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Уже писал - безвиз к возможности работать на Западе никакого отношения не имеет. Облегчает только выезд за границу. Трудоустройство там регулируется местными законами, не имеющими никакого отношения к нашему безвизу.
Использовать безвиз для работы 90 дней в полгода и при этом благодарить Порошенко это клиника, то же самое что целовать ручку барина за косточку с барского стола. На временную малооплачиваемую (часто грязную) работу люди едут не от хорошей жизни. Почему-то свидетели безвиза обычно "забывают" упомянуть что толкает людей ехать в Европу на заработки.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 10:26

Квесторе_поверніться написав:
  moldashavanin написав:Чтение этой ветки ...
Ладно ,ребятушки , вы меня убедили ! Проголосую за Зеленского .

Висновок помилковий...слід голосувати за Гриценка навколо якого збираються здорові сили в Україні.

Ще краще було б за Смешка , напевно . Але у нього взагалі варіантів немає . А Гриценко - як найкращий варіант з претендентів наявних ...
Все-таки з 2 чи 3 вибирати було б набагато простіше . А так розпорошується все ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 10:45

додам пороху в пороховы пороховницы

https://www.youtube.com/watch?v=kmyOZCG ... agZbEn1FZ0
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 10:56

Faceless написав:Опрос анонимен, голосовавшие не раскрываются. Точка.
А можна не розкриваючи анонімність показати додаткову інформацію у вигляді - середній рейтин проголосувавших за кожного кандидата в розрізі подякував/отримав подяку?

ПС
По Ляшку, Бойку.Щевченко і Садовому - цю інформацію можна не приводити , щоб ненароком не розшифрувались за них проголосувавші.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 19 лют, 2019 11:00, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:05

Re: Політичні дискусії

Alex2006 написав:По-прежнему не услышал ответов от почитателей Порошенка на вопросы:
1. Сколько серьезных коррупционеров было посажено за 5 лет его правления?
Комусь потрібна кількість - мене влаштовує якість

Отже мінімізований вплив на країну наступних
Янукович,Фірташ,Коломойський
  Alex2006 написав:2. Почему из страны уехало столько толковых людей на заработки в другие страны?
Слово толковий- це все таки епітет...
Я наприклад
а - не виїхав
б - вважаю себе толковим
в - ніколи не працював в державних структурах і не отримував державних замовлень
г - двоє моїх старших також не виїхали і я також вважаю їх толковими ( при чому цієї ж думки притримується і їх керівництво)
  Alex2006 написав:3. Почему бывшим регионалам возвращается их награбленное? (Иванющенко, Злочевский, ...)
Питання цікаве.....
А як би Ви його вирішили..
Прийшли Ви до влади , при цьому
а - ви не диктатор
б -обмежені юридичними правилами/законами
в - працюєте в оточенні бюрократії яка сиділа ще за сталіна
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:10

Політичні дискусії

ага, все заслуги - это нарид, все косяки - порох и злочинна влада
отличная, взвешенная позиция, свидетельствующая о моральной зрелости говорящего)
точно як диты
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:14

ЛАД написав:Леночка, я задавал Вам вопрос. Возможно, Вы не заметили:

Я заметила. Отвечать не буду.
Мой ник Elensk.
Elensk

Подякував: 136 раз.
Подякували: 242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:15

kingkongovets написав:ага, все заслуги - это нарид, все косяки - порох и злочинна влада
отличная, взвешенная позиция, свидетельствующая о моральной зрелости говорящего)
точно як диты
Шкода що не має можливостей зіткнути двох носіїв протилежних ідей, щоб вони в якійсьінформаційній резервації пободались - а сюди вийшли вже з спільним рішенням.
Наприклад пара
Дейтройт-Алекс2006
В першого пересічний нічого не вирішує і винувата в цьому влада
В другого пересічний все хороше зробив - влада все одно винувата.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:17

budivelnik написав:
  Alex2006 написав:По-прежнему не услышал ответов от почитателей Порошенка на вопросы:

Т.е. то, что он отжал часть коррупционных схем у других олигархов себе - это наконец в Украине наступила справедливость и воры наказаны? А вот эти вот товарищи (https://www.youtube.com/user/nashigroshiTV/videos) спокойно себе дальше будут жить и множить состояние? Такое "качество" вас устраивает?? Ну ок, теперь здесь все понятно.

budivelnik написав:
  Alex2006 написав:2. Почему из страны уехало столько толковых людей на заработки в другие страны?
Я наприклад
а - не виїхав
б - вважаю себе толковим
в - ніколи не працював в державних структурах і не отримував державних замовлень
г - двоє моїх старших також не виїхали і я також вважаю їх толковими ( при чому цієї ж думки притримується і їх керівництво)

Какой у них среднемесячный доход? Если Вы строитель, как по нику, Вы строите виллы коррупционерам? Толковые - это квалифицированные люди с желанием работать. Но едут работать они почему-то за границу, а не работают у нас. И как раз при Порошенке они начали массово валить. Почему?

budivelnik написав:
  Alex2006 написав:3. Почему бывшим регионалам возвращается их награбленное? (Иванющенко, Злочевский, ...)
Питання цікаве.....
А як би Ви його вирішили..
Прийшли Ви до влади , при цьому
а - ви не диктатор
б -обмежені юридичними правилами/законами
в - працюєте в оточенні бюрократії яка сиділа ще за сталіна

У вас есть полная власть - президент, большинство в парламенте, свое правительство, и вы типа ничего не можете сделать? Зачем тогда вы нужны? Было бы желание - быстро бы все сделали. Но при этом Порошенко наоборот всячески тормозил создание НАБУ, Анти-кор суда, пытался протолкнуть в аудиторы НАБУ "лыжника" Брауна, чтобы снять Сытника, а то он неожиданно оказался не как все, и реально пошел против системы. И только благодаря позиции Запада (или принимайте антикоррупционные законы - или денег не дадим) помогла нам все это получить.
А деньги бывшие регионалы получают просто потому что в ГПУ всячески тормозят расследование и проходят сроки давности. При этом сотрудники ГПУ накануне встречаются с фигурантами дел, а потом эти дела успешно фейлятся... Какое совпадение, а!
Alex2006

Заблокований
Подякував: 197 раз.
Подякували: 851 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:31

Alex2006 написав:
  budivelnik написав:

Т.е. то, что он отжал часть коррупционных схем у других олигархов себе
А зможете перечислити що Порошенко віджав собі в Фірташа (наприклад Облгази) ,Коломойського (ПриватБанк,Укрнафта,Буковель,МАУ) чи януковича?
Не можете - то може признаєте що ви просте брехло?

Alex2006 написав:
  budivelnik написав:
Я наприклад
а - не виїхав
б - вважаю себе толковим
Какой у них среднемесячный доход? Если Вы строитель, как по нику, Вы строите виллы коррупционерам? Толковые - это квалифицированные люди с желанием работать. Но едут работать они почему-то за границу, а не работают у нас. И как раз при Порошенке они начали массово валить. Почему?
1 Дохід - тисяч 15 гривень
2 Я за своє життя не збудував жодної віли... Все мною збудоване це цехи ,гаражі завожів, один ж/д вокзал , багато бюджетного житла
3 Я ще раз запитую
а - у Львові з руками і ногами відірвуть будь-якого фахового інженера який хоче працювати
б - як правило за кордон їдуть люди середньої і низької кваліфікації
в - заробітки двірників і доглядачів у Польщі вищі ніж заробітки інженерів у педерації ( при на порядок меншій відповідальності за прийняті рішення) , тому й не дивно що як тільки двері на захід привідкрились - населення масово змінило напрям трудової еміграції з тюменських нафтових промислів чи магаданських золотих приїсків на Польщу чи Німеччину з Італією і Іспанією.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 250251252253254 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему