Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
● АТ АЛЬПАРІ БАНК ● АТ БАНК СІЧ ● АТ ГЛОБУС БАНК ● ПАТ ОКСІ БАНК ● АТ АКБ ТРАСТ-КАПІТАЛ ● АТ БАНК АЛЬЯНС ● АТ ПОЛТАВА БАНК ● АТ ЮНЕКС БАНК ● АТ РВС БАНК ● АТ ПОЛІКОМБАНК
● АТ АЛЬПАРІ БАНК ● АТ БАНК СІЧ ● АТ ГЛОБУС БАНК ● ПАТ ОКСІ БАНК ● АТ АКБ ТРАСТ-КАПІТАЛ ● АТ БАНК АЛЬЯНС ● АТ ПОЛТАВА БАНК ● АТ ЮНЕКС БАНК ● АТ РВС БАНК ● АТ ПОЛІКОМБАНК
Боже, как же мне повезло что я наткнулась на Ваш комментарий.. Ели концы с концами сводила.. А все оказывается так просто.. 2 тыс за 10 минут!!! Сначала подумала что развод, но когда пришли деньги чуть не прослезилась!! Спасибо Вам! Храни Вас Господь!
Боже, как же мне повезло что я наткнулась на Ваш комментарий.. Ели концы с концами сводила.. А все оказывается так просто.. 2 тыс за 10 минут!!! Сначала подумала что развод, но когда пришли деньги чуть не прослезилась!! Спасибо Вам! Храни Вас Господь!
Полностью с вами согласна, я тоже здесь работаю, не горы золотые конечно, но на жизнь вполне хватает, всем удачи!
що мала Рожкова на умі - мабуть лише вона і вузьке коло НБУ-ніків знає щодо РВС - наразі динаміка розвитку позитивна чого вартий наприклад тільки новий магазин драг-металів банку https://goldrwsbank.com.ua/