|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 23 лют, 2019 17:40
clientage написав: t-step написав:clientage написав:[quote="4590843:t-step"]Хтось підкаже,як зараз, саме у ВИХІДНІ , поповнити гривневий кредитний ліміт по WC,якщо Ощадного немає?
В ТАС2Ю пополнить Виику-дебетку, через 10..15мин через зелёную пимпу погасить задолженость по Виике-кредитке. Только нуна понимать, шо погасить мона тока если есть/уже провелась задолженность по кредитке, она ж может быть еще и в блоке. Текущая задолженность/остаток отображаются в ТАС2Ю для каждого счета Виики
Зеленої пімпочки немає, операції цієї п'ятниці очевидно ще в блоці...є вихід?
Нема, нуна ждать пимпочку Но за инет будет КБ2% и за свои[/quote]Очікувана транзакція планується в 3800, кредитних є 2100,можу ще 1700 закинути на свої...кешбек зарахується як 3% за кредитну частину,а решту 1% як за власні і транзакція проведеться без проблем?
-
t-step
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Igor3777
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 лют, 2019 19:26
Igor3777 написав:А может давайте, каждый напишет адрес и номер отделения, в котором ему навязывали страховку, ну что б люди знали куда ходить/не ходить ? Ну и здесь же есть представитель банка, пусть обращают внимание, на хитросделанных своих сотрудников !
все может зависеть от внутренних инструкций эффект может быть прямо противоположный - начнут жарить те отделения где не продвигают страховку 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лют, 2019 09:38
Вику если на выходных гасить с дебетного, то только с пн можно пользоваться кредитными? А то по СМСкам всё прошло, а в кредитных ничего не появилось.
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лют, 2019 10:43
... Я вижу тема страховок так и осталась злободневным вопросом...) ...Прислушайтесь к опыту "старого воина ") - отказаться от стаховок вы можете и имеете право , вопрос как и когда . У вас есть два варианта развития событий : 1) в случае отказа оформлять без страховки и вы готовы потрепать отделению нервы ) регистрируете заявление в котором просите объяснить на каком основании менеджер нарушает Закон о банках и закон о защите прав потребителей , требуя оформления сопутствующей услуги...) поверьте ни один банк не даст вам ответ , который вступает в конфликт с законодательством - ваш вопрос будет решен . 2) вы не хотите особо скандалить и доказывать кто кому рабинович ..) соглашаетесь на страховку , после получения карты -установления лимита , пишете заявление на разрыв страховки и обязательно регистрируете , копию себе . Рекомендую помнить что отказаться от любой услуги в данном случае от страховки вы можете в банке без проблем в течении 14 дней (это согласно закона о защите прав потребителей )..далее будь те готовы что вам откажут и у вас останется только вариант отказаться от этой страховки путем обращения письменно непосредственно в Страховую компанию...отказать вам не могут . Удачи ).
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 24 лют, 2019 11:12
Прийшов до відділення оформити додаткову картку на дружину до моєї Великої П'ятірки. Прийшов один без дружини, але з ії пашпортом та кодом.... Відмовили бо дружина має прийти зі мною. Аргументи що вона прийде отримати картку особисто не спрацювали. До того у інших банках проблєм таких не було. Це назагал політика усього банка чи конкретного відділення?
-
chieff
-
-
- Подякував: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лют, 2019 11:16
chieff написав:Прийшов до відділення оформити додаткову картку на дружину до моєї Великої П'ятірки. Прийшов один без дружини, але з ії пашпортом та кодом.... Відмовили бо дружина має прийти зі мною. Аргументи що вона прийде отримати картку особисто не спрацювали. До того у інших банках проблєм таких не було. Це назагал політика усього банка чи конкретного відділення?
Это политика не отделения, не банка, а всей банковской системы. "У меня есть паспорт другого человека" осталось в прошлом. В самом лучшем случае, которые, по-моему, уже тоже ушли в историю, наличие паспорта родственника может помочь в том, чтобы подготовить документы заранее, чтобы тот пришел и подписал подготовленное.
-
Esq
-
-
- Подякував: 485 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лют, 2019 12:14
chieff написав:Прийшов до відділення оформити додаткову картку на дружину до моєї Великої П'ятірки. Прийшов один без дружини, але з ії пашпортом та кодом.... Відмовили бо дружина має прийти зі мною. Аргументи що вона прийде отримати картку особисто не спрацювали. До того у інших банках проблєм таких не було. Це назагал політика усього банка чи конкретного відділення?
А что, в ТАСе уже разрешили открывать добку на третье лицо без нотариальной доверенности?
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лют, 2019 12:34
wig написав: chieff написав:Прийшов до відділення оформити додаткову картку на дружину до моєї Великої П'ятірки. Прийшов один без дружини, але з ії пашпортом та кодом.... Відмовили бо дружина має прийти зі мною. Аргументи що вона прийде отримати картку особисто не спрацювали. До того у інших банках проблєм таких не було. Це назагал політика усього банка чи конкретного відділення?
А что, в ТАСе уже разрешили открывать добку на третье лицо без нотариальной доверенности?
а таке хіба потрібне....? Додаткову картку до свого рахунка замовляю я, власник рахунка. Отримувати була б власноруч довірена особа....Принаймні останні роки 20 було по іншим українським банкам... Навіть один банк із Дніпра два роки по тому видав мені особисто картку на довірену особу і у відділенні здивувалися що я питав чи не треба довірену особу особисто...
-
chieff
-
-
- Подякував: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
|