|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 29 вер, 2009 18:44
DIV написав:Повернення депозитів. 
А зачем мне это повернення?...я по вашему зачем деньги в банк принес???
-
бориска
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 18:58
Давайте определимся, сколько фи-банк народу прокинул, т.е не вернул депозиты.
Так хоть будет видна общая картина проблемы.
Сообщайте город, ФИО, дата возврата по дог., сумма (все поля не обязательны).
Начну с себя считалочку:
1. Харьков, Каракулов НН, 7.9.2009, ~2K$
-
Nikolaus
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 20:01
М-да. Не повезло. Сегодня тоже выдали только проценты по вкладу, оставив основную сумму болтаться в воздухе на неопределенный срок. Оставил заранее приготовленную претензию, которую, как ни странно, зарегистрировали, поставив входящий номер. Немного ждем, дальше - в суд.
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 20:15
Free_man
а ви насміхались з моєї проблеми, хоча це й допомогло мені забрати вклади
тепер вам теж удачі!
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 20:59
Добрый вечер,
Киевляне, сообщите, что Вам говорят, в банке.
В Днепре закрыли отделение ,
телефон "Інформаційна служба 8-800-600-1-600" - не работает,
телефон "головного офиса (044) 593-60-70" - молчит.
Через неделю заканчивается вклад, не знаю, что делать?
Ехать в Киев, и не найти банка. 
-
Андрей К
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 22:25
Chabik написав:а ви насміхались з моєї проблеми, хоча це й допомогло мені забрати вклади тепер вам теж удачі!
То були не кпини, а важіль впливу і, судячи з усього, вдалий, бо підштовхнув Вас до дій.
За побажання удачі дякую, сподіваюсь, прорвемося.
Андрей К
Отделение "головного офиса" на Щорса работает в почти нормальном режиме (с 9.00 до 16.00). Всех девчонок поувольняли, вместо них создают видимость работы куча крепеньких ребят.
Дозвониться в банк можно по номеру 8(044)5936118.
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 16:48
Там ушлые ребята сидят , проценты платят , т.е. затягивают процес введения ВА. Не все так просто. Иначе давно уже бы ввели.
-
activist
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 19:54
Free_man написав:М-да. Не повезло. Сегодня тоже выдали только проценты по вкладу, оставив основную сумму болтаться в воздухе на неопределенный срок. Оставил заранее приготовленную претензию, которую, как ни странно, зарегистрировали, поставив входящий номер. Немного ждем, дальше - в суд.
а приклад претензії скиньте плз!
-
bazuka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 20:41
bazuka написав:Free_man написав:М-да. Не повезло. Сегодня тоже выдали только проценты по вкладу, оставив основную сумму болтаться в воздухе на неопределенный срок. Оставил заранее приготовленную претензию, которую, как ни странно, зарегистрировали, поставив входящий номер. Немного ждем, дальше - в суд.
а приклад претензії скиньте плз!
Пожалуйста Голові Спостережної ради ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» Наталії Романівні Василюк, Голові правління ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» Андрію Івановичу Циктору Василя Свиридовича Пупкіна, мешканця м. Києва, вул. Мухоїдська, б. 15, кв. 4.
ПРЕТЕНЗІЯ
00 місяця 2008 року між мною, Василем Свиридовичем Пупкіним, (надалі – Вкладник) та ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» (надалі – Банк) в особі заступника начальника Київського відділення №1 ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» Корнійчука Романа Миколайовича був укладений договір №00-08/000 про строковий банківський вклад «Говерла». За своєю правовою природою укладений між мною та банком договір є договором банківського вкладу і до нього застосовуються положення параграфу 3 глави 71 чинного Цивільного кодексу України. Відповідно до умов цього договору я вніс на строковий депозитний рахунок ХХХ гривень (сума прописом), що підтверджується виписками по рахунку від 00 місяця 2008 року. Відповідно до умов пункту 2.1.4 Договору Банк зобов’язувався повернути Вкладникові суму вкладу, а також сумму нарахованих відсотків із розрахунку 00% річних від суми вкладу 00.00.09 р. 00 місяця 2009 року я звернувся до заступника начальника Київського відділення №1 ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» Корнійчука Романа Миколайовича з вимогою про повернення мені повної суми вкладу та відсотків по ньому, але банк не виконав своїх зобов’язань по договору, що свідчить про порушення банком умов договору, прострочення виконання зобов’язання і привласнення моїх коштів. Статтею 1058 ЦК України передбачено, що до відносин банку та вкладника за рахунком, на який внесений вклад, застосовуються положення про договір банківського рахунка (глава 72 цього Кодексу), якщо інше не встановлено цією главою або не випливає із суті договору банківського вкладу. Відповідно до вимог ст. 1066 ЦК України за договором банківського рахунка банк зобов'язується приймати і зараховувати на рахунок, відкритий клієнтові (володільцеві рахунка), грошові кошти, що йому надходять, виконувати розпорядження клієнта про перерахування і видачу відповідних сум з рахунка та проведення інших операцій за рахунком. Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта, гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами. Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші, не передбачені договором або законом, обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд. Відповідно до умов пунктів 1.1. Договору термін вкладу складає 00 днів з дня внесення коштів. Процентна ставка по вкладу складає 00% річних з виплатою відсотків у кінці терміну. Таким чином, вкладені до банку кошти в сумі ХХХ гривень та відсотки на неї повинні бути повернені на вимогу вкладника 00 місяця 2009 року. Пунктом 5 ч.1 ст.1 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» визначено термін фінансова послуга як: «операції з фінансовими активами, що здійснюються в інтересах третіх осіб за власний рахунок чи за рахунок цих осіб, а у випадках, передбачених законодавством, — і за рахунок залучених від інших осіб фінансових активів, з метою отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів». Ч. 5 ст. 10 Закону України “Про захист прав споживачів” передбачено: “У разі коли виконавець не може виконати (прострочує виконання) роботу (надання послуги) згідно з договором, за кожний день (кожну годину, якщо тривалість виконання визначено у годинах) прострочення споживачеві сплачується пеня у розмірі трьох відсотків вартості роботи (послуги), якщо інше не передбачено законодавством. У разі коли вартість роботи (послуги) не визначено, виконавець сплачує споживачеві неустойку в розмірі трьох відсотків загальної вартості замовлення”. Таким чином я як вкладник банку буду вимагати пеню за кожен день прострочення. З огляду на викладене, керуючись нормами ст.ст. 1058, 1066 ЦК України, ст.10 Закону України “Про захист прав споживачів” — вимагаю:терміново повернути мені вклад та відсотки по ньому, а також пеню за кожен день прострочення виконання фінансової послуги.
00 місяця 2009 року В.С. Пупкін
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|