Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
World Bank Ukraine 29 мин. · Спільна заява G7 та Світового банку стосовно рішення Конституційного суду щодо незаконного збагачення
Нещодавнє скасування відповідальності за незаконне збагачення у Кримінальному Кодексі -- це значна поразка у боротьбі з корупцією в Україні. Це послабило вплив всієї антикорупційної архітектури, включно з Вищим антикорупційним судом, який незабаром має бути створений і, як очікувалося, мав винести рішення щодо значної кількості справ про незаконне збагачення, а також вплинуло на спроможність Національного антикорупційного бюро розслідувати корупцію у вищих ешелонах влади. Поточні розслідування та кримінальне переслідування за незаконне збагачення давали надію на притягнення до відповідальності тих, хто cкористався своїм службовим положенням для особистого збагачення. Незаконне збагачення – не новий злочин. Ще у 2010 році понад 40 країн криміналізували незаконне збагачення і відтоді багато інших юрисдикцій включили цей злочин до свого кримінального законодавства. Суди в усьому світі визнали, що покарання за незаконне збагачення – це потужний інструмент у боротьбі з корупцією, який водночас зберігає повагу до основних прав людини та конституційних принципів, таких як презумпція невинуватості, гарантія проти примушення до самообвинувачення та правова визначеність. G7 та Світовий банк закликають українську владу активізувати свої зусилля для забезпечення ефективності антикорупційних правових інструментів та інституцій, включно з відновленням кримінальної відповідальності за незаконне збагачення відповідно до принципів ООН, ОЕСР та ЄСПЛ, а також знайти спосіб продовжити десятки розслідувань та кримінальних переслідувань, завершення яких було поставлене під загрозу цієї постановою.
G7 та Світовий банк
Ну уж этим клептоманам намекают-намекают... Сейчас еще и МВФ остановит программу если барыга пролезет. Будет тогда допиливать остатки населения.
rjkz написав:О! А можно я встряну? Как раз помню, на ветке обвалистов по недвиге, будивельник очень убедителен был в доказании того, что росия не нападет на Украину и нам ничего не грозит. Патамуша " Будапештский меморандум. Крапка" (это даже запомнилось). "Будивельник николы не помыляэтся" Будивельник, прошу Вас, не отвечайте. Не поведусь.
Ви брехло.... Будівельник при потребі швиденько знайде свої повідомлення що педерація не нападе бо качає через нас газ... Якщо дослівно то повідомлення було наступне Росії не вигідно ділити Україну , бо ненависть Західної до російського імперіалізму компенсується любовь Східної до російських братів. У випадку поділу нічого не буде заважати гуцулам в Карпатах знищити газо на нафто -проводи.... Так що брехло може збрехати , але підтвердити свою брехню він буде не в стані А от я свою правду підтверджу на раз два.... але при умові , брехло мене матеріально зацікавить Бо якщо я буду тільки те й робити що реагувати на брехню...
Я конечно не смогу найти в отправленном уже в архив на мегаветке обвалистов этот пост за 2014 год.. За свою память - ручаюсь. За оскорбление - в игнор. Пока.
zРадио написав:Эта деревенщина у трети форума в игноре. Но лично я никого туда не ставлю и вас в этом поддерживаю
Увы, я даже официального Врага не поставил, но всё же вынужден одно "одно чудо" забанить. Их бы, для промывки мозгов в Красногоровку или Марьинку....... И нахождения внутреннего равновесия,... с восстановлением деятельности правильной работы головного мозга. И видения действительности происходящего.
почему крыса? так себя ведут все знатоки высокой кухни, кто переживает за свой бизнес (к вопросу о защите капитала в Украине). В интервью Гордону Беня Приватовский сказал что Ахметов помогает всем кандидатам "по чуть чуть" и это логично, не сбегать же с каждым утратившим трон патроном, как Курченко. Может быть благодаря их поддержке в Украине остаются островки демократии. За добрые дела говорю спасибо любому олигарху.
Не спорьте с Автором. Это фанатик почище Парасюка. Типичный большевик. Убрал его вместе с rjkz в игнор.
О! Спасибо! Это честь для меня! Впрочем, кому это я?
rjkz написав:Ну уж этим клептоманам намекают-намекают... Сейчас еще и МВФ остановит программу если барыга пролезет. Будет тогда допиливать остатки населения.
За чем намекать? Я на ветке, "Как будем жить...." Выложил прямые экономические, политические, финансовые параллели.... Происходящее, кто за этим стоит? Как какими методами это впроваджуется.... Правда модер основную часть удалил... Но оставшегося давно хватает для понимания критичности внутреннего состояния Украины. Форсировании обратного процесса.... Ликвидации освободительного движения,....Восстановления экономики, финансов,....
Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом Юлії Тимошенко, ГО “Тарифна мобілізація” до Кабінету Міністрів України, визнав протиправною та нечинною постанову Кабінету Міністрів України №315 від 27.04.2016 року, якою, в тому числі, визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення. https://court.gov.ua/press/news/659553
ЛАД написав:А где она должна их расквартировывать? Под Москвой? Под Новосибирском? Естественно, ближе к границам. Кстати, наша грубая ошибка, что в 2014 у нас не было войск на восточной границе. Понятно, что никто не ожидал росс. агрессии + с советских времён войска были нацелены на Запад. Но за 20 лет можно было бы и подумать.
Кстати, о росте росс. группировки на границе в последние года 3 не знаю.
Сразу видно, что стратег из Вас никудышний. Войска у границы первыми попадают под удар. СССР готовился напасть на Германию, но Германия опередила на 2 недели. В резульате, вся та тьма вооружения досталась немцам в подарочной упаковке (и использовалась ими вплоть до конца войны), ГСМ и пр. Миллионы попали в плен и погибли именно в первые недели войны. Кадровые, обученные военные. Потом пришлость необученных школьников и стариков без оружия на фронт отправлять и сзади ставить пулеметы, чтобы назад не бежали.
Какой из меня стратег, вопрос 10-й. Но причины поражений в начале ВОВ совсем не в том, что войска были близко к границе. А Вы считаете, что войска должны стоять подальше, и в начале войны надо отдать врагу половину территории страны, допустить разрушения на этой территории, а потом начинать отвоёвывать?
О, что-то я думал, что Максу отвечаю. Но впрочем... НЕт, в условиях ожидания нападения, должен быть рубеж, на котором созданы укрепрайоны из немногочисленной, но высокоэффективной армии для принятия первого удара, при этом основная часть сил должна быть выведена из-под удара и после начала действий выдвигаться к фронту. В случае-же готовящейся агрессии, агрессор стягивает войска к границе, чтобы после начала наступления не было отрыва от тылов.
СССР планировал напасть на Германию 6 июля, Гитлер-же упредил удар и это стало причиной многочисленных окружений советских войск, захвата техники и боеприпасов. В дальнейшем, ситуацию удалось выровнять только после снятия частей с Дальневосточного фронта, к тому моменту когда они прибыли,через весь Союз, немецкие войска уже были под Москвой. Сталин к тому-же держал на японском направлении войска до последнего, пытался перегруппировать оставшиеся войска Западного фронта.
19yuriy91 написав:Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом Юлії Тимошенко, ГО “Тарифна мобілізація” до Кабінету Міністрів України, визнав протиправною та нечинною постанову Кабінету Міністрів України №315 від 27.04.2016 року, якою, в тому числі, визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення. https://court.gov.ua/press/news/659553
Этот день мы приближали как могли.. Этот день Дефооолтааа...!!!