Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:zzzzzz То Вы не сталкивались с получением 4=24:6 через 88)))
Это вы о чем ?)
це мене тролять , як я догадуюсь через мій варіант спрощеного пояснення про дію ротердам+ Де кібернетик з низьколітаючимтак само поверхапайково використали примітивну підміну понять Взяли гроші отримані Ахметовим за генерацію на ТЕС і заявили що це плата Порошенка-Ахметову у вигляді корупційних домовленостей... Я на пальцях спробував пояснити помилковість подібних розрахунків Замполіт з кібернетиком з цим не погодились . але далі вже тему не розвивали Припускаю що зрозуміли свою помилку.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 05 бер, 2019 11:36, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:katso Вот-вот! А когда такие, как Забужко и т.п., начинают во времена глобализации заводить волынки со скрепами, то молодежь и гея, любителя травки и т.д. предпочтет, а не то что артиста юмористического жанра. Лишь бы не скрепы..
Супер, подняли на настроение с утра.
Да, почитаешь Забужко и хочется "за кота проголосовать" лишь бы не за первобытный строй этой нудной мадам.
Еще вспомнилось со старых форумов, может не в тему, но -
Константа777:Муж сказал мне что разведецца со мной если я проголосую за Партию Регионофф.Шо делать?) Думаю прикрепить голосовалку.
Результаты опроса: Что делать? послушать мужа и проголосовать за "Свободу" 57 37.50% развестись+написать заяву про изнасилование 11 7.24% стать феминисткой и проголосовать за Батькивщину 12 7.89% переписать мужа на кота 30 19.74% положить пурген в котлеты и нейтрализовать мужа на время выборов 19 12.50% ТСЕ/сами такие/ 11
Автор77 А ви можете не використовувати три пустих стрічки як роздільник А то подібна метода написання -показує що ви простий рекламний агент,який за своє життя вивчив тільки одне правило - товар який рекламуєш треба розтягнути по всій площині, щоб в конкурентів не залишилось місця на їх товар... Переставайте бути егоїстом і компонуйте форму викладення, а то через вас приходиться морероботи по скролінгу виконувати.
detroytred написав:Не думаю, что причина только в основном газе (тарифах). ПАП и Ко умудрились потерять доверие по многим направлениям.
Можно и с другой стороны посмотреть: уж очень не сумели компенсировать негатив позитивом
Якраз газ і був універсальним термінатором. Яценюка помножив на нуль, зрізав Гройсмана і Порошенко. Подивіться ролік, який виставив колега 19yuriy91. Там, де людям не байдужа держава (Західна Україна), там лідирує Порошенко. Там, де людям важливіше не Україна, українська мова, а шоб тарифи і зарплати були, як при Януковичу, там Зеленський і Тимошенко.
Не так. На западной - влияние роста цены газа оказало меньшее влияние, потому что легче компенсировалось возможностью на заработки в Европу. Отношение к державе тут не имеет значимого влияния.
ЗЕ и ЮВТ, разумеется, отнюдь не представители западной части страны)))
detroytred написав:На западной - влияние роста цены газа оказало меньшее влияние, потому что легче компенсировалось возможностью на заработки в Европу. Отношение к державе тут не имеет значимого влияния.
Найвища зарплата в Донецькій області https://index.minfin.com.ua/labour/salary/average/2018 Розмови про корупцію, про міфічні 400 млрд Гриценка, чи казки Зеленського - це лише сподівання повернути часи Януковича. Типу зараз крадуть в рази більше, ніж тоді. Частині не подобається активна українізація ефіру - це теж виборці Зеленського.
Первый написав:Сльози на очах виступили. Старший брат оцінив виступ марув. Це так мило.
Вас прочитаєш, так складається враження що ми віджали краснодарськиф край і ввели війська в білогородську область.
Перевірив. Ні, нажаль у нас віджали крим
Себя хвалить или ругать можно до потери пульса, а что о вас думают со-стороны гораздо интереснее.
Тот же ОЭ или О.Скрипка с удовольствием ездили в рф на гастроли, и у них был свой зритель. Когда плюют на артистов за гастроли в рф я вижу деградацию плевателей. Это же реклама страны (как и Евровидение), пусть их народ видит ещё что-то кроме карателей по киселёв-тв. Вы видели сколько русских из рф пытались спеть каверы на KAZKY по-украински?
Если не начать видеть друг в друге хорошее, война вообще никогда не закончится. Видимо ультраправые с обеих сторон хотят бесконечной войны на истощение в надежде что враг умрёт первый.
Що побачити хорошого? Віджатий Крим чи віджаті частини донецької та луганської областей?