Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
У 2018 році компанія "ДТЕК Енерго" направила 8,4 млрд гривень для переходу блоків ТЕС з антрациту на вугілля, на їх ремонт і придбання установок для шахт. Про це повідомляє прес-служба підприємства. «У розвиток вугледобувних підприємств у 2018 році «ДТЕК Енерго» направив 4,8 млрд грн. Ці інвестиції дозволили запустити 36 нових лав, ресурс яких дав можливість наростити видобуток газового вугілля до 24,1 млн тонн за рік. Це на 5,3% більше ніж в 2017 році. Також компанія реалізувала ряд проектів на шахтах для поліпшення умов праці, підвищення продуктивності та промислової безпеки».
Первый написав:Дивно що Ти пропонуєш це українцю в Україні.
когда подобное предлагали мне это было норма? Украиноязычие теперь признак арийской расы?
lapay написав:
vitaliian написав:Я не предам свой язык и культуру потому что у вас тараканы.
Це зроблять Ваші онуки, бо для них російська вже не буде "своєю".
Для меня "свои" оба языка если что, для вас только один. Это как любить двух родителей или одного. Какой вариант ущербнее?
Вкладчик1234 написав:Они до сих пор умудряются не признавать войну - войной.
Помните про мальчика который любил кричать "тону!" Когда он таки начал тонуть на его крик уже не обращали внимание. Давайте убедим весь мир что у нас война, а когда начнётся настоящая война это уже никто не заметит. Нам тогда скажут а что изменилось, у вас и была война.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 05 бер, 2019 12:42, всього редагувалось 1 раз.
Помните про мальчика который любил кричать "тону!" Когда он таки начал тонуть на его крик уже не обращали внимание. Давайте убедим весь мир что у нас война, а когда начнётся настоящая война это уже никто не заметит. Нам тогда скажут а что изменилось, у вас и была война.
vitaliian написав:Для меня "свои" оба языка если что, для вас только один. Это как любить двух родителей или одного. Какой вариант ущербнее?
Щось я не бачив Ваших коментарів українською, невже Ви вважаєте якогось із батьків неповноцінним? Я принципово не пишу російською, за незначним винятком, хоч мене зовсім не напружує письмова чи усна російська.
У 2018 році компанія "ДТЕК Енерго" направила 8,4 млрд гривень для переходу блоків ТЕС з антрациту на вугілля, на їх ремонт і придбання установок для шахт. Про це повідомляє прес-служба підприємства. «У розвиток вугледобувних підприємств у 2018 році «ДТЕК Енерго» направив 4,8 млрд грн. Ці інвестиції дозволили запустити 36 нових лав, ресурс яких дав можливість наростити видобуток газового вугілля до 24,1 млн тонн за рік. Це на 5,3% більше ніж в 2017 році. Також компанія реалізувала ряд проектів на шахтах для поліпшення умов праці, підвищення продуктивності та промислової безпеки».
lapay написав:Щось я не бачив Ваших коментарів українською
якщо побачите легше стане?
Вкладчик1234 написав:
vitaliian написав:
Так у нас сейчас война или нет?
война это политическое решение, я не представитель власти чтобы его выносить.
lapay написав:Я принципово не пишу російською
Я принципиально не пишу на польских форумах по-польски, потому что боюсь сделать ошибку, которая может быть неверно понята и обидеть оппонента. В тех случаях я перехожу на английский.