|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:21
freeze написав: Первый написав: freeze написав:Первый Вы не ответили насчет больших трат томос-тура, оплаты полицейским, военнослужащим, автобусов, титушек. Или бревно не замечаете ?
1. Порох офіційний міліардер. 2. Томос - це одна з найвизначніших подій в історії України. 3. Вчора були на виступі Пороха тітушки, розігрували сценку про відрубання рук. Чи "нацдружина" колесить по країні і зриває передвиборчу агітацію. Не думаю що за це платить Порошенко. 4. Поліція. Присутня на будь якому зібранні. Звідки гроші у решти кандидатів? Чесних пречесних? Кого фінансує росія на цих виборах?
Вы не перекручивайте, что Порох хорошо заработал, все и так знают, вас спросили кто оплачивает томос-тур ? А вы опять характерным приемом порохолюбов, а что там у кацапов ? Не надо в сложных случаях отвлекаться от прямых вопросов. Подсказываю - почитайте на сайте Президента - томос-тур - это рабочие поездки президента по стране. Вывод сами сделаете, или помочь ?
Я не перекручував. Я обґрунтував свою позицію. Ще раз. Порох міліардер. Джерело відоме. Решта на один абзац розповідають про якихось співчуваючих. І люба перша арифметика не б'ється. Порох діючий президент. Робочі поїздки - його робота. Історична подія отримання томосу. ІСТОРИЧНА. До якої Він також докладав величезні зусилля. Для розуміння проблеми достатньо сходити в церкву московського патріархату і послухати про братовбивчу громадянську війну на сході України.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:21
freeze написав:Зы. На каких митингах Зеленского вы видели полицию и военных ?
Аж интересно стало. Когда это клоун запозориться( в очередной раз) успел?)))) Ищу-митинг Зеленского....и где?Нету. Спрашивается-не готов к народу выйти? У рашистов-хуйло...не дай бог у нас ссыкло будет.
-
superbmw2011
-
-
- Подякував: 216 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:23
Первый написав: freeze написав:Первый Вы не ответили насчет больших трат томос-тура, оплаты полицейским, военнослужащим, автобусов, титушек. Или бревно не замечаете ?
3. Вчора були на виступі Пороха тітушки, розігрували сценку про відрубання рук. Чи "нацдружина" колесить по країні і зриває передвиборчу агітацію. Не думаю що за це платить Порошенко.
А чого розігрували? Людина обіцяла руки рубати, а натомість свинарчук десь у бані з дівками п"є коньяк, замість того щоб у в"язниці сидіти.
-
Rainbow
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:23
ЛАД написав: Первый написав:Агов, ТАК ЗА РАХУНОК ЧИЇХ ГРОШЕЙ ЙДЕ ПОЛІТИЧНА КАМПАНІЯ ЗЕ, "ЧЕСНОГО" І "СТАРОЇ КОБИЛИ". Де офіційні звіти можна почитати?
Тот же вопрос о Порошенко Вас не интересует?
Так про нього все вже 100500 раз розказали - вкрав і поїхав. Хочу послухати про інших. Чи на гілці можна лише писати порох козел, і.... А любе питання про інших - так порох козел.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:25
Первый написав:.. ІСТОРИЧНА. До якої Він також докладав величезні зусилля.
Это братва доклала величезные зусилля.. "мы с тобой одной крови - ты и я!"
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Первый написав: ЛАД написав: Первый написав:Агов, ТАК ЗА РАХУНОК ЧИЇХ ГРОШЕЙ ЙДЕ ПОЛІТИЧНА КАМПАНІЯ ЗЕ, "ЧЕСНОГО" І "СТАРОЇ КОБИЛИ". Де офіційні звіти можна почитати?
Так про нього все вже 100500 раз розказали - вкрав і поїхав. Хочу послухати про інших. Чи на гілці можна лише писати порох козел, і.... А любе питання про інших - так порох козел.
ЗЕ не бюджетник, у народу гроші не крав.
-
Rainbow
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
superbmw2011 написав:Взяли...считаем... Порошеко выигрывает на выборах(я думаю тут сомнений ни у кого уже нет).
Кроме нескольких пороботов большинство, и я в т.ч., уверены, что Порошенко проиграет еще в первом туре
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 бер, 2019 13:27
ЛАД написав: Первый написав:Агов, ТАК ЗА РАХУНОК ЧИЇХ ГРОШЕЙ ЙДЕ ПОЛІТИЧНА КАМПАНІЯ ЗЕ, "ЧЕСНОГО" І "СТАРОЇ КОБИЛИ". Де офіційні звіти можна почитати?
У Пороха презумпция невиновности - он миллиардер и может себе позволить любую избирательную кампанию. Если вскроется, что он финансировал свою избирательную кампанию за счет бюджетных денег - его посадят. Вопрос за счет каких средств финансируют не менее масштабные кампании его конкуренты, некоторым из которых даже жить негде.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
superbmw2011 написав: freeze написав:Зы. На каких митингах Зеленского вы видели полицию и военных ?
Аж интересно стало. Когда это клоун запозориться( в очередной раз) успел?)))) Ищу-митинг Зеленского....и где?Нету. Спрашивается-не готов к народу выйти? У рашистов-хуйло...не дай бог у нас ссыкло будет.
Порох убегает через задний ход ЦИКа и с митинга через черный ход ))) Смелый ))) А можете посмотреть, что Зеленский никуда не убегал, когда к нему подошли воины АТО. Всё на видео есть. Поговорили, зачем бегать как Порошенко. Все вопросы можно решать диалогом.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
superbmw2011 написав:Аж интересно стало. Когда это клоун запозориться( в очередной раз) успел?)))) Ищу-митинг Зеленского....и где?Нету. Спрашивается-не готов к народу выйти? У рашистов-хуйло...не дай бог у нас ссыкло будет.
А разве ваш однотуровый выходит к народу? Или завезенную массовку с титушками и ментами вы считаете народом?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
|