Тю...он Коломойський Педро не обзивав, а той у нього банк віджав - ось кого потрібно опасатись

|
|
![]()
Чи по "дурке", чи ні, але він точно кине ту гранату в Україну. Результат, для тих в кого є мізки, відомий вже зараз: на місці України буде таке собі Сомалі в Європі і задоволений Кремль. І тоді вже заволають від "бєзпрєдєла" майже всі, мовляв, давайте краще в Росію, ніж жити ризикуючи кожну годину, абсолютно безправно, під владою озброєних місцевих бандитів-відморозків! Якщо згодні з таким майбутнім - дружно голосуємо за Зеленського! Ну а хто надіється на трішки менший "бєзпрєдєл", в типу "незалежній від Росії Україні", за Юлю! ![]() Кармелюк
Прикольная банда - Сакварелидзе, Абромявичус и т.д. Или кто там у него намечается в команде, я не слежу. Прямой поставкой из Сомали)) Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 бер, 2019 15:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ці хлопчики на заробітках в Україні і коли, дякуючи феєричній некомпетентності Зеленського, в нас почнеться "сомалізація" країни спокійненько відбудуть на свою батьківщину або в Європу. А куди відбудуть мільйони недалеких виборців мені самому цікаво. Чи може як в 1932-1933р. залишаться тут, на рідній землі. Ой, вибачте! В рідній землі! Востаннє редагувалось Кармелюк в Нед 24 бер, 2019 15:21, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Політичні дискусіїу меня вообще есть подозрение, что кингконговец, тайп1 и аирмакс здесь аккаунты привилегированные. Особо наверное нет смысла им что-то доказывать, но есть возможно польза от толерантного опровержения их "аксиом" ))
Хотя лично я думаю, что самое рациональное---игнорить Но то такое ![]() baran Когда выпускают пар противники ПАП ещё можно понять, мало ли какие действия власти достали человека за 5 лет человека. А когда сторонники ПАП кидаются на оппонентов как собака защищающая хозяина это нонсенс. Если жизнь так прекрасна и вы всем довольны, вы не должны опускаться до обвинений и оскорблений.. Наслаждайтесь сами и приводите другим примеры как всё хорошо.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 24 бер, 2019 16:40, всього редагувалось 6 разів.
![]()
Аргументация уровня 1Б класса. Еще не понимаю, чего Вы поддерживаете бриллиантовых прокуроров? ![]() Re: Політичні дискусіїПо радио в рекламе Порошенка, Порошенко говорит, что Европа за Порошенка.
![]() ПС: но народ тупыми уловками не проведешь!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|