Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Це що за південний -півень?
Південний як https://bank.com.ua/deposit/yaskravyпівденний. знайшовся по запиту " Мій банк", 22%, 6 місяців ......... Вибачте, а який бэнк Ви мали на увазi?
І не підкинете в Мій банк.... лише на 6 місяців?
Востаннє редагувалось protefiks1959 в Чет 28 бер, 2019 23:01, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Це що за південний -півень?
Південний як https://bank.com.ua/deposit/yaskravyпівденний. знайшовся по запиту " Мій банк", 22%, 6 місяців ......... Вибачте, а який бэнк Ви мали на увазi?
І не підкинете в Мій банк.... лише на 6 місяців?
В Південному там не 22% а 17,5% середній. А Мій банк-Моя країна слоган в Пишці (Ощаді). Тут і мова про депо в Пишці 18% на 6 місяців, виплата в кінці, без поповнення. Відкривається лише в відділенні від 100000 грн.
klug написав:Не забудьте потестувати вибране відділення. Ощад - не Ексім і не Агроколь, тут мішками валюту у касі не тримають. Були сигнали і проблематичним попереднім замовленням.
Відкривався в обласному відділенні, мішки мабуть є бо 2 по 50$ не взяли на депо, ніби-то якось "не так" світяться... довелося дати 100. Але дякую, через тиждень-два протестую
Еге ж, нормальна для них ситуація - на вхід приймають під мікроскопом, а на вихід - як доведеться. Заведіть і собі мікроскоп.
Квесторе_поверніться А разве там нету "оманы" ? Депозит то открывается, но на сумму , которая превышает некий остаток на зафиксированную дату. Т е нужно занести обратно деньги назад под слезы + 100к на шестимесячное удовольствие. Д1йсно - пишн1 умови але не для кожного , хто вм1е рахувати грош1.
Goodman написав:Квесторе_поверніться А разве там нету "оманы" ? Депозит то открывается, но на сумму , которая превышает некий остаток на зафиксированную дату. Т е нужно занести обратно деньги назад под слезы + 100к на шестимесячное удовольствие. Д1йсно - пишн1 умови але не для кожного , хто вм1е рахувати грош1.
Квесторе_поверніться, там предложение действительно не для всех, в выборку попадают клиенты у которых на определенную дату уже имеются остатки на счетах от определенной суммы (естественно выше фонда ), с предложением занести еще новых денег (100к) на депо с выплатой в конце срока... осенью такое же предлагали, правда с депо на год и ставкой чуть меньше
PS: уже давно поговаривают про необходимость отмены гарантий в Ощаде и то что он может стать участником Фонда гарантирования вкладов физических лиц после изменений в законодательство либо после вхождения в его капитал негосударственного акционера и тогда сбережения физлиц в банке будут гарантированы Фондом на общих основаниях, т.е не более 200К.
Goodman написав:Т е нужно занести обратно деньги назад под слезы + 100к на шестимесячное удовольствие. Д1йсно - пишн1 умови але не для кожного , хто вм1е рахувати грош1.
Гррм...Ощад дуже не любить віддавати грощі, це я скуштував під час отримання Дельтавиплат.