Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 14921493149414951496 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:33

zРадио написав:Все, Гриц на Плюсах - нон-грата. В прямом эфире призвал голосовать за Пороха - редактор не успел оборвать :mrgreen: Кого-то лишат бонуса :D

Вот дословно. Все логично.

Анатолій Гриценко
19 мин. ·
У другому турі за жодних умов не підтримаю Порошенка
Моя особиста думка: я не хочу ще п’ять років обману та мародерства, тому за жодних умов не підтримаю Порошенка. Я його добре знаю. Не можу закликати голосувати і за Зеленського, бо його не знаю.
Наша команда зробила все, щоб волевиявлення було чесним та прозорим. На цих виборах українці мали вибір, а серед кандидатів були ті, хто мав ґрунтовні програми.
На наступному главі держави лежатиме величезна відповідальність. Але не менша відповідальність лежатиме на тих, хто його обере. Тому – мудрості у прийнятті рішень!
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:34

Alex2006 написав:
  zРадио написав:Все, Гриц на Плюсах - нон-грата. В прямом эфире призвал голосовать за Пороха - редактор не успел оборвать :mrgreen: Кого-то лишат бонуса :D

Что за бред? Он такого точно не мог сказать)

Я по ящику смотрел - скоро должно быть видео на ютубе
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4

Re: Політичні дискусії

Українці вирішили привітати Зе із професійним святом - Днем дурнів.
Сподіваюсь, на цьому подарунки закінчаться!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1

31 березня, 2019, 20:52
Анатолій Гриценко не буде підтримувати Петра Порошенка і Володимира Зеленського в другому турі президентських виборів

Про це Гриценко сказав після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу.

За словами Гриценка, він не підтримає Порошенка, і нікого не закличе це робити.

"Я не хочу ще п'ять років мародерства і обману", - заявив кандидат.

Гриценко також не підтримає Зеленського, якого не знає.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:35

UA написав:За Порошенко будут Ахметов, Фирташ...
Беня (Зеля) по факту - один в поле воин.

зачем?
они умеют приспосабливаться.
юща купили, с петром договорились...
нет ни одного фактора, говорящего о том, что им что-то помешает в будущем.
разве что амбиции бени... отжать обратно сырьевые активы...
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:35

warlamp написав:
Ей будет утешительный приз - портфель премьер министра.

Беня спас Украину,а однотуровый слил всё основателю днр, классно шиковать в доле с роттердамами.
Если Зе хочет сделать результат,то поставят леди Ю премьером,другого выхода нет,не судьба ей быть президентом,не судьба.
Если бы был второй тут между Ю и попом,то опять рыжие тараканы выиграли,а так ЕСТЬ надежда)))
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:36

baran написав:airmax78
Во всех наших жизненных неурядицах виновато правительство, президент и верховная рада. Мы все - такие классные, честные, работящие, принципиальные, неподкупные..., а правительство, президент и ВРУ - Г0вн0!

5 лет назад я бы плюсанул. Но это народ привёл По к власти и дорого заплатил, а теперь тот же самый народ проголосовал против. Всё вроде честно и понятно где ГОвнО, разве нет?

Я бы так не говорил. Из моих знакомых, все кто голосовал за Пороха в 14м в 19м тоже проголосовали за него. Есть, конечно, те кто разочаровался в силу тех или иных причин, но утверждать, что "народ проголосовал против" я бы пока не спешил. Посмотрим, что будет во втором туре.
Востаннє редагувалось airmax78 в Нед 31 бер, 2019 21:36, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1

zzzzzz написав:

Вот дословно. Все логично.

Анатолій Гриценко
19 мин. ·
У другому турі за жодних умов не підтримаю Порошенка
Моя особиста думка: я не хочу ще п’ять років обману та мародерства, тому за жодних умов не підтримаю Порошенка. Я його добре знаю. Не можу закликати голосувати і за Зеленського, бо його не знаю.
Наша команда зробила все, щоб волевиявлення було чесним та прозорим. На цих виборах українці мали вибір, а серед кандидатів були ті, хто мав ґрунтовні програми.
На наступному главі держави лежатиме величезна відповідальність. Але не менша відповідальність лежатиме на тих, хто його обере. Тому – мудрості у прийнятті рішень!

Концовку я слышал, и слышал, что оборвали. А начало - нет. Извиняюсь тогда за дезу :oops:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4

Yuri_T
Юра, чего ты не хочешь говорить за кого голосовал, уже можно ?)
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2019 21:37

Сегодня в день президентских выборов кандидат в президенты Анатолий Гриценко сделал громкое заявление, что касается действующего президента Петра Порошенко. Известный политик выступил с многообещающей речью.

"нельзя допустить еще 5 лет мародерства, коррупции и фальши в Украине, поэтому я однозначно не буду голосовать за Порошенко", - сообщил Анатолий Гриценко. Вместе с тем политик сказал, что не может агитировать, голосовать избирателям за Владимира Зеленского, поскольку он не знает его в работе.
https://m.znaj.ua/ru/politics/222872-gr ... aroderstva

Гриценко обещает не поддерживать Порошенко и Зеленского
Глава "Гражданской позиции" Анатолий Гриценко заявил, что ни при каких условиях не поддержит во втором туре Петра Порошенко, а также не будет призывать голосовать за Владимира Зеленского

https://www.depo.ua/rus/politics/gritse ... 0331940383

Саакашвілі закликав підтримати Зеленського без будь-яких попередніх умов
"Рух Нових Сил" збирається боротися за перемогу Зеленського

Головна 31 березня 2019 21:16
Про це екс-губернатор Одещини написав у Facebook, передає Depo.ua.

Володимир Зеленський - наступний президент України! Закликаю всі демократичні сили його підтримати без будь-яких попередніх умов. Зараз поразка Порошенка і його кліки - це приголомшливий шанс для України. Рух Нових Сил буде битися проти фальсифікацій і за перемогу президента Зеленського!

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський проголосував на виборах президента. На виборчій дільниці у нього запитали про його ставлення до екс-президента Грузії Михайшла Саакашвілі. Зеленський відповів, що ставиться до нього добре, оскільки він реформував Грузію та поборов там корупцію.

https://www.depo.ua/ukr/politics/saakas ... 0331940389
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 31 бер, 2019 21:40, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 14921493149414951496 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему