Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Квесторе_поверніться написав:Де лежать докази залежності Зеленського від Коломойського?
1+1 просто из любви к искуству перед выборами: - показывает фильм про Рейгана актера-презитента - расказывает об успешниых комиках-политиках - Слуга народа часть ??? тоже случайно к выборам подоспела
- против Порошенко органы Великобритании, Германии начали расследование по обвинению в корупции
и т.д.
Смешно. Слабенькие доказательства. Что 1+1 должен был промо ролики Порошенко крутить? Коломойский и Порошенко мягко говоря не друзья, что не сделаешь, чтобы насолить врагу ) Слугу народа 3 Квартал делал специально под выборы, чтобы хайп поймать, и заодно помочь своему руководителю.
Против Порошенко начали за рубежом за коррупцию. Еще скажите, что Коломойский специально свинаргейт организовал.
Какие то детские доказательства.
Медведчук по начам в администрацию Порошенко ходил, это факт. А в пользу Коломойского нет ни одного решения президента Зеленского, остальное на данный момент домыслы. Будут факты, будем смотреть.
stm написав:Красиво берут, хорошая команда. А ответ БПП Геращенко великолепен. Издадим указ, что кризиса жанра у нас нет )))
Бо им на помощь прибыл ВИЙ
В преддверии второго тура выборов Порошенко намерен воспользоваться услугами израильского политтехнолога Моше Клюгафта. Это специалист по грамотному черному пиару и незаконным методам агитации, а также известен непритязательностью в выборе клиентов. Таланты Клюгафта хорошо иллюстрирует тот факт, что против него возбуждены уголовные дела в Румынии и Австрии. Не любят политтехнолога и на родине, в Израиле.
Времени до второго тура осталось совсем немного, поэтому кампания должна быть громкой, грязной и бескомпромиссной.
airmax78 написав:Тобто повинен був покласти? Чи повинен був створити умови, щоб долярчик міг заробити, а не ховатись у підвалі, як, наприклад, Біг? Невже не створив?
Це все не важливо. Лірика. Хоч напряму в кишеню поклав би, чи опосередкованно. Долярчик виставив червону картку для дона Педро. Не виправдав. Результату немає. А вибачення в кишеню не покладеш. Місія провалена. Кесар не кесар.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 12:19, всього редагувалось 4 разів.
airmax78 написав:Тобто повинен був покласти? Чи повинен був створити умови, щоб долярчик міг заробити, а не ховатись у підвалі, як, наприклад, Біг? Невже не створив?
Це все не важливо. Лірика. Хоч напряму в кишеню поклав би, чи опосередкованно. Долярчик виставив червону картку для дона Педро. Не виправдав. Результату немає. А вибачення в кишеню не покладеш. Місія провалена. Кесар не кесар.
Зрозуміло. Гречка до долярчіка не дійшла, тому Порох - поганий. Козак, подумайте над тим, щоб замінити "характериник" на "халява".
Главное что бы люди Ахмета не пролезли ))) Весь опоблок дружно должен агитировать за вашего светоча, но вот загвоздка электорат то против ))) А Зеленский в своё время пошел против Маслякова, так что иногда ниточки ему не нравятся, хотя сейчас вид напуганный, высшая лига международной политики явно сложнее высшей лиги КВН, признаю но команда у него бомба и это я не про квартал сейчас.
Пора зайнятись конструктивом 1 Так як я стверджував що для 95% населення влада вище голови Райради не важлива, бо ці 95% ніколи в житті з мешканцями кабінетів вище голови Райради не стикались і не зіткнуться - то пропоную трошки понизити накал спілкування з опонентами. 2 Щоб засвідчити серьозність своїх намірів беру на себе одностороннє зобовязання не відповідати опонентам в своєму стилі , навіть коли вони мене,або кандидата за якого я голосував і закликаю голосувати ( тобто Президента Порошенко і скромний нік budivelnik) обливати брудом чи звинувачувати в різних нісенітницях....але це моє зобовязання діє до 00-00 годин 22 квітня 2019 року , після чого втрачає силу і я постараюсь адекватно відповісти всім, хто користуючись випадком вирішить повести себе по хамськи, а звинувачувати мене в поганій памяті-я думаю ніхто не може 3 Користуючись випадком пропоную всім хто в голові і в душі закликає тримати Порох сухим - приєднатись до моїх пунктів як вище,так і тих що описані нижче. Спеціально не називаю ніки , щоб ненароком не образити когось тим що його пропустив, або приписав не до того табору. 4 Пропоную як симпатикам Порошенка,так і симпатикам Зеленського сформувати перелік питань для дебатів, на які б хотіли почути відповіді симпатики Зеленського від Порошенка і симпатики Порошенка від Зеленського Як на мене це демократичний і дієвий спосіб перевербовування симпатиків з онієї політичної сили до іншої. 5 Для внутрішнього використання симпатиками Порошенка Пропоную скористатись особистими повідомленнями через скриньку для узгодження загального переліку запитань. Так як а - ми приблизно уявляємо з дописів хто кого підтримує, то у випадку звернення когось з протилежного табору маємо можливість не враховувати,або ігнорувати такі звернення б - так як узгоджені питання все одно будуть оприлюднені, то відносно слабкий захист від проникнення опонентів не страшний в - кожен не зважаючи на ігнорування його запитання-все одно отримає можливість питання поставити г - для пришвидшення обробки питань пропоную узгодити список ніків для автоматичної пересилки проектів запитань Список можна узгоджувати як відкрито так і шляхом приватної переписки Що правильніше-я не знаю 6 Симпатикам Зеленського пропоную також скористатись моїм алгоритмом 7 Якщо всі (або більшість) утримається від істерик-негативів-кличок і так далі, кожен з кандидатів в Президенти отримає список питань,які хвилюють людей з протилежного табору І той хто швидше і якісніше зможе зреагувати - той і переможе ПС Якщо ж питання будуть емоційно тупі або не можливі до виконання - то може грамотній людині треба буде просто зробити крок в сторону Навіщо переконувати більшість що ти правий.якщо легше дати цій більшості наломати дров і вона сама прийде до тебе з вибаченнями. То що-починаємо?
Перший сумбурний набір питань до Зеленського,який буде звичайно в процесі причісуватись і окультурюватись 1 Чи вважаєте Ви націоналізацію ПриватБанку вірною 2 Що будете робити як Президент ,щоб в Судах різних інстанцій відстоювати інтереси України перед Коломойським 3 Чи вважаєте Ви можливим тиск на суд для отримання потрібних результатів в інтересах Держави Україна 4 Чи вважаєте Ви що Президент має право звинувачувати когось без рішення суду 5 Якими будуть Ваші дії ,якщо суспільство під впливом журналістських розслідувань буде вимагати від вас покрання чиновників до закінчення слідства і без рішення суду по цьому питанню 6 За який рівень чиновників(АП ,РНБО,Кабмін,Голови РДА,МВС,Прокуратура і так далі) Ви погоджуєтесь нести політичну відповідальність і погоджуєтесь у випадку відкриття кримінальних справ проти цих чиновників(але ще до рішення суду про їх винуватість чи не винуватість) автоматично йти у відставку 7 Якими Ви бачити свої важелі впливу на відкриття тих чи інших кримінальних справ силовими відомствами(телефонний звінок,стаття в газеті,указ Президента????)
Починаю причісувати запитання потихеньку , додаючи нові аргументи 8 У випадку денаціоналізації ПриватБанку- як буде забезпечуватись повернення до Держбюджету 140 млрд грн , влитих в Приват для втримання останнього на плаву в 2016-2017 роках 9 Через скільки днів після обрання буде вирішенне питання ОРДЛО і яким чином
до речі Симпатики Зеленського - може хтось з Вас ризикне озвучити відповіді Вашого кумира на мої запитання