|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:05
freeze написав: Кармелюк написав: freeze написав:Никто насильно не тянул Порошенко в президентское кресло, это не проблема людей. Люди посчитали, что не справился - 85 процентов. Возможно в Жирные годы у Порошенко получилось бы лучше. Не фартовый значит.
Так Ви будете за Зеленського голосувати?
Естественно. Как и все мои родственники, как и все мои знакомые по работе и по жизни. Человек 30 точно. Причем на второй тур пойдут все, даже несколько человек, которые решили не ходить на первый тур. Собственно как и большинство присутствующих на этой ветке судя по голосовалке.
У меня в окружении получается с точностью до наоборот Любителям навешивать ярлыки сразу добавлю - это всё люди с образованием, большинство вполне состоявшемся в жизни, как молодые так и не очень, из разных регионов, так что навязываемый тут кое кем паттерн, мол образованные так все за Зе - чушь
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8227 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:06
vitaliian написав:budivelnik за ПАП проголосовало только 16%. Если ваш сын провалит вступительный экзамен в ВУЗ вы кого будете обвинять, экзаменаторов, тех кто прошёл или сына который оказался слабо подготовленным?
Бізнесом взагалі займається максмум 5% населення -і що на цьому аргументі ви побудуєте твердження , що так як 95% бізнесом не займаються - значить заняття бізнесом справа лохів і невдах ? Тому На жаль голос мій і голос 18 річного студента при голосуванні - рівноцінні При цьому Ви жне будете стверджувати що Два чи Двадцять два студента зробили для розвитку цієї Держави більше ніж я? При цьому - давайте без демагогії а в середньому... Є 200 000 студентів - я точно впевнений що 10 000 підприємців з оборотом від 5 млн грн в рік - зробили для Держави у вигляді податків-товарів-послуг - більше в рази ніж цих 200000 студентів. Так що я приймаю демократію у вигляді голосування , але точно знаю що в 7 випадках з 10 це приведе до негативних наслідків. ПС Уявіть собі що на Атомній станції рішення приймаються шляхом голосування в якому голос інженера і двірника має однакову вагу... ППС тай в будь-якій галузі , від медицини до школи , від бізнесу до армії - всепрацівниче голосування не проводиться. Є тільки одна галузь де це практикується У нас всі Державотворці....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:06
baran написав:чёт я раньше думал, что Ukrainian просто троллит, а сейчас почти уверен, что казачок засланный
Сто процентов) Этот якобы зарубежный накидал здесь столько фейков, по моему рекордсмен книги рекордов Гиннеса.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:09
Faceless У меня в окружении получается с точностью до наоборот
а у меня примерно напалам и я как-то не парюсь. у всех свои обоснованные железобетонные аргументы!
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
freeze написав:baran написав:чёт я раньше думал, что Ukrainian просто троллит, а сейчас почти уверен, что казачок засланный
Сто процентов) Этот якобы зарубежный накидал здесь столько фейков, по моему рекордсмен книги рекордов Гиннеса.
Миротворец фейк уже?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Faceless написав:freeze написав: Кармелюк написав:[quote="4636060:freeze"] Никто насильно не тянул Порошенко в президентское кресло, это не проблема людей. Люди посчитали, что не справился - 85 процентов. Возможно в Жирные годы у Порошенко получилось бы лучше. Не фартовый значит.
Так Ви будете за Зеленського голосувати?
Естественно. Как и все мои родственники, как и все мои знакомые по работе и по жизни. Человек 30 точно. Причем на второй тур пойдут все, даже несколько человек, которые решили не ходить на первый тур. Собственно как и большинство присутствующих на этой ветке судя по голосовалке.
У меня в окружении получается с точностью до наоборот[/quote] В Киеве Зеленский победил Порошенко с небольшим преимущемтвом, в Одессе с разгромным счетом, региональные особенности.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:11
зп. в буда $2*8*27*20= 8640 грн
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:11
vitaliian написав: budivelnik написав: baran написав:есть разница между инвестициями и кредитами, и я всегда думал, что заход капитала--это первый вариант. а у инвестиций всё та же банальная проблема на пути--коррупция
Для капіталу - наявність корупції це булочка з маслом - домовився з корупціонерами і граєш по своїм правилам...
конкурент заплатил кому надо и ваш бизнес обложили проверками и штрафами, которые вы не можете оспорить в коррумпированном суде. Отличная булочка с маслом.
Не розказуйте мені страшних історій.... 1 Я 20 років в бізнесі і тільки в бурних 90-тих , щось подібне з боку бувших партійних працівників на моєму рівні траплялось 2 Станом на сьогодні в Україні не має більше ніж 1000 підприємств ( з 2 млн підприємств-підприємців) проти яких застосовувались рейдерські схеми (1000 я привів щоб захистити , я не чув про більше ніж кілька десятків... до 100 максимум) 3Податки це 40% доходу і в розвинутій країні цього не змік уникнути навіть Ель-Капоне , якого не змогли посадити за корупцію і легко посадили за не сплату податків з сум які він отримав рекетом і вбивствами. Тому ще раз Для капіталу -корупція це рай.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:12
Ukrainian написав: freeze написав:Сто процентов) Этот якобы зарубежный накидал здесь столько фейков, по моему рекордсмен книги рекордов Гиннеса.
Миротворец фейк уже?
Не уже, а давно, с тех пор как контроль над сайтом перешел к Туке, сподвижнику Порошенко, и на стену стали гвоздить всех недругов Порошенко.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 07 кві, 2019 18:13
budivelnik вы предлагаете составить табель о рангах, где у каждого будет свой номер в списке "полезности" для реализации прав и получения благ. Т.е. вернутся в феодализм. По праву сильного вы сможете отобрать еду у слабого, но кто-то более сильный отберёт её у вас. Поэтому лучше одинаковые права для всех, чем меряние письками кто принёс больше пользы, хотя бы чтобы кто-то "более полезный" у вас не забрал то что имеете.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2019 18:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2