старые сказки о главном
|
|
![]() Крошка сын пришёл к отцу и спросила кроха, выиграть выборы хорошо? да сынок неплохо. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 кві, 2019 12:16, всього редагувалось 2 разів.
![]() Не ви перший. не ви останній серед тих , хто вириває цитату і не розуміє суті... Десяток сторінок назад , моя пропозиція ввести у виборче право можливість не приймати участь в голосування а отримати за це якусь суму(орієнтовно в 500 грн) - у 3/4 читачів викликала звинувачення в мою сторону у фашизмі і маніпуляціях+в підозрах в тому що я хочу ввести якийсь ценз.. Не моя вина, що люди настільки зашорені, що навіть не припускають що пропозиція опонентів може бути вигідна і їм... Точно так само по житлу , при чому тут ще простіше 1 Я не придумував велосипед - а подивився що зроблено в німців 2 Я не фантазер і розумію щомоя пропозиція може бути підтримана на початках максимум 1% населення, з постійним зростання м відсотків підтримки в майбутньому, наприклад в такому ряді 1-2-3-4-5-6-7-8-8-8-8-8-8-8-....=100% Але враховуючи що передати треба всього 6 млн помешкань , то в річному виразі перепродажу це буде виглядати 60000-12000-180000-240000-300000-360000...... Таким чином перші роки взагалі не буде відчутно що на ринок щось додатково викинуто ( тим більше що в частині цього викупленого житла буде проводитись ремонтні роботи , а інша частина буде здана в оренду тим хто продасть)- тому й ціна змінюватись не буде 3 При цьому від проведення такої операції виграють всі а -Держава - зменшаться субсидії і витрати на купівлі 5-8 млрд м3 газу б - продавці - доживуть свої роки в кращих умовах в - спадкоємці - побачивши що є варіант втратити житло - вони самі допоможуть батькам провести енергомодернізацію.. Тому ще раз Можна звичайно справляти нужду проти вітру, а всім казати що на дворі дощ..., але змінюватись все одно прийдеться.
![]() Почему Порошенко допустил птна на выборы Президента Украины?
У него нет полномочий, или не его компетенция на это влиять? ![]()
![]() Сомнительный навык для гордости, к тому же еще и слабо прокачанный. Манипулятор из Вас выходит крайне посредственный, учитывая то, как Вы свои же сообщения опровергаете своими же сообщениями. Если собрать короткую выжимку из Ваших сообщений, то может получиться горячее обсуждение со спорами, хотя автор всего один. ![]() Тю. Зеле запропонував. Папа сказав ок. КоЗел написала, що не так. Запропонували у Ваді. Папа сказав ок. Зеле в кущі. Навіщо зеле пропонував? Щоб втікти в кущі. Дивна стратегія КоЗеле. ![]() 1 Я не говорив про користь корупції 2 Я говорив про те що вплив корупції на життя пересічних - гіперболізований продажними політикошлюшками з допомогою таких же журнашлюшок... 3 На мою думку , кожна людина,яка сили які витрачає на боротьбу з вітряками(корупцією) направить на створення власного благополуччя-зробить добру справу як для себе так і для своїх нащадків 4 Боротьба з корупцією цікавитьі впливає на життя тільки 0,0001% населення . То нехай ці відсотки і перегризають собі горлянку визначаючи хто з них має кращого кольору оранжеві штани...
![]() Re: Політичні дискусіїОй. Від садового побігли криси.
Вангую: бабак (авторка ппц а не закону про жкп) ... ![]() Цим набором незвязних слів-сказати що хотіли?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|