Ага, только я все свои потери уже отбил и, в отличие от вкладчиков помоек, никого, кроме себя в своих потерях не виню. А вы собрались мстить кому-то, не понимая, что выбрав КоЗел отомстить вы можете только себе, своим родственникам и детям.
|
|
![]() Ага, только я все свои потери уже отбил и, в отличие от вкладчиков помоек, никого, кроме себя в своих потерях не виню. А вы собрались мстить кому-то, не понимая, что выбрав КоЗел отомстить вы можете только себе, своим родственникам и детям. ![]() Я ж кажу, що не змогли навіть професійну піар команду найняти на роботу. ![]() ![]()
![]() Ага, спеціально для поклонників Зе треба було поставити VS, бо інакше тільки дебільні думки в голову лізуть, як у Зе, без навушника. ![]() Востаннє редагувалось lapay в Сер 10 кві, 2019 11:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політичні дискусіїфорумчане всё те же, вот только языковой вопрос их испортил.....
![]() Чтобы понять уровень данного эксперта и уровень того кто ссылается на такого эксперта прочтите этот "шедевр" и комментарии
![]() baran Барану видніше(((
Якщо росіяни котять бочку на Пороха, значить, правильно він робить. Рашен-бой, а переклади мені фразу "Мавпа придбала окуляри"))) Востаннє редагувалось Frant в Сер 10 кві, 2019 12:07, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Політичні дискусіїтренд пока что такой: любой президент---повод для разочарования. так что у сторонников По вроде как более выгодная позиция для троллинга в будущем. Всем хорошего дня
![]() ![]()
О, підтянулися ольгінці. Який на сьогодні план? Бомбити будете, чи так, потроху з ввп росії постріляти? ![]() Піар команда"Обігрувати" треба завжди реальні плюси, що були набуті під час керування. І не лізти в ті теми, де найбільші провали:армія, мова, віра. В мене враження, що його команда спеціально працювала, щоб рейтинг загасити. Треба було акцент робити на той самий безвіз, просування до Європи, європейські цінності. Ну і ще, не буду нашару радити...
![]() ![]()
![]() Серйозно? А що, гібридна російська армія вже стоїть на підступах до Львова? "Ракетный щит України" - що зроблено за 5 років. __________ Козачок, а скільки податків ти заплатив за останні 5 років з здачі квартири в оренду? Востаннє редагувалось Frant в Сер 10 кві, 2019 12:14, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|