Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Звісно, Порох винний. Батареї вже холодні - то Порох відключив!
Наркоман насцяв у під,їзді - президент не додивився!
На ринку торговка обрахувала на 3 грн покупця - Порох щось не так зробив!
В усьому.
В цьому - також.
Франт, а то что я уж думала что Сбербанк агрессора всё, а оказалось что Киевоблэнерго получает деньги на счет туда. Так давайте определимся что конкретно нам мешает. Вот видите Вам не интересно почему благотворителей которые потом на x5 рассекаю по просторам только растёт. Что нельзя отменять этот сбор, но конкретную его часть в 0,2% на лечение в израильских и немецких клиниках можно было бы заказать, не? Ладно, вечно я грустные для меня темы затрагиваю. Лай-лай-лай ПТН ПНХ песТня и следить по гуглмэп за Керченским мостом как он двигается на 9 см и враг будет повержен, а настроение в армии боевым...
В усьому.
В цьому - також.
Если данные случаи являются системными (носят массовый характер), то безусловно значимая доля ответственности лежит на президенте. См. его обязанности. Обязан заботиться о благосостоянии Украинского народа, отстаивать права граждан.
То есть хреново заботится и отстаивает. См. право граждан на ... целый список.
Для этого ему делегирован ряд инструментов и полномочий.
Я, пересичный, конечно могу бороться с конкретным наркоманом, зашедшим нагадить в подъезд, ругаться с продавшицей и т.д. Но тогда зачем мне полиция, контролирующие всякие органы, президент и т.п.?)) Хотя главное иное -- частный случай я может и решу, если от наркоши не получу нож на халяву (ведь я спецснаряжение не имею, в полиции не служу, и денег семья не получит, если шо)), но систему наврядли изменю. Это функции вышестоящих. Они за это деньги получают и госсдужащими являются. Это их работа...
Другое дело помочь полицейскому и т.д. Но если они крышуют все точки продажи, которые явнее некуда)) или намекают отстань, то ... каждый создаёт себе комфортные условия для проживания сам. Поэтому уезжают, переселяются и т.п., если могут. Или проходят мимо.
Ещё более главное - кто-то не создал инструмента, дающего мне возможность защитить свои права. Нормальный суд. Я ещё и за кого-то судовую реформу провести должен?)))
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2019 17:56, всього редагувалось 1 раз.
ol_zy написав:Черный пиар от ПОП-а.... *** это уже ни в какие ворота...
Якісь подвійні стандарти. Якщо віртуальний фейкокандидат (чи кандидат у президенти) у своїх відео хоронить чинного президента чи розстрілює ВР то це нормально а коли виклали відео де авто збиває людину яка під кайфом без дотримання ПДР переходить дорогу то вже такий ґвалт підняли що аж на сміх бере. Не факт, що цей відеофейк саме команда Пороха виклала. Велика ймовірність, що саме з колективу Зе постарались.
"У чому феномен зеленського? У тому, що він ніхто. Коломойський каже нам: вигадайте собі президента й проголосуйте за нього. Тільки не забудьте, що плід ваших фантазій називається зеленський. У сексшопах продають гумових жінок. Вони мають попит з тієї самої причини, з якої має популярність зеленський. Ви скажете збоченцю: жива жінка краще - вона має особистість, біографію, почуття. А він відповість: саме цим жива жінка гірша. Бо гумову жінку я можу наділяти своїми фантазіями, я можу її вигадати. Зеленський - гумова жінка української політики. Ті, хто мають намір голосувати за нього мають не стільки політичні, скільки сексуальні проблеми."
Дмитро Корчинський
Люди увірували у віртуальний телеобраз доброго царя й не хочуть сприйняти реальність.
Ну, і нехай...
Забужко: Зеленський це голограма
Писательница Забужко: Зеленский - это технология. На нас ставят экспертимент
Востаннє редагувалось ST_11 в Чет 11 кві, 2019 17:53, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Уявіть що закон буде прийнято а наркоша переміг... Що далі? Нові вибори?
Раньше надо было проверять на наркоту, при регистрации. Кто мешал? Иначе это называется "менять правила во время игры" - и учитывая кол-во проголосовавших за ЗЕ в 1 туре - это точно ничем хорошим для страны не кончится
Що таке раніше-пізніше? Закон потрібен однозначно....Згадайте Добкіна молодшого за колонною Верховної Ради... Уявіть - Закону не має , а людина яка вже є Президентом - стала наркоманом... і що терпіти такого до кінця терміну? Тому 1 Закон буде прийнятий (раніше чи пізніше) але буде 2 Якщо першим кого цей Закон викине з крісла буде Зеленський - я не здивуюсь
В усьому.
В цьому - також.
Франт, а то что я уж думала что Сбербанк агрессора всё, а оказалось что Киевоблэнерго получает деньги на счет туда. Так давайте определимся что конкретно нам мешает. Вот видите Вам не интересно почему благотворителей которые потом на x5 рассекаю по просторам только растёт. Что нельзя отменять этот сбор, но конкретную его часть в 0,2% на лечение в израильских и немецких клиниках можно было бы заказать, не? Ладно, вечно я грустные для меня темы затрагиваю. Лай-лай-лай ПТН ПНХ песТня и следить по гуглмэп за Керченским мостом как он двигается на 9 см и враг будет повержен, а настроение в армии боевым...
видимо потому что киевоблэнерго принадлежит вроде как рос. VS Energy (может уже что и поменялось, но вряд ли, я в гуле не нашёл)
yanyura у нас по всем заявлениям РФ "агрессор" (ну тут хоть на 5-м году ВР наконец-то приняла официальный документ, в котором РФ прямо назвали агрессором)
Frant Невеличка просвітницька інформація для тих, хто не знає, що на Донбасі іде війна з російським агресором та його гібридною армією:
Закон "Про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях", підписаний президентом П.Порошенком 20.02.2018.
Документ визнає Росію агресором і окупантом. Дії РФ на території Донецької і Луганської областей у тексті закону названі «збройною агресією Російської Федерації».
Т.е. так и есть - на 5-м году агрессии, вы подтвердили то, о чем я написал ранее.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях ... Стаття 8. ... 1) Генеральним штабом Збройних Сил України за погодженням з відповідними керівниками залучаються та використовуються сили і засоби (особовий склад та спеціалісти окремих підрозділів, військових частин, зброя, бойова техніка, спеціальні і транспортні засоби, засоби зв’язку та телекомунікацій, інші матеріально-технічні засоби) Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань (Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Управління державної охорони України, Державної спеціальної служби транспорту), правоохоронних органів спеціального призначення, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, розвідувальних органів України, військової прокуратури, центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, а також працівники закладів охорони здоров’я; ...
"Отдельных" говорит о том, что лишь часть, но не всё ВСУ.
Забезпечення Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань (Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Управління державної охорони України, Державної спеціальної служби транспорту), правоохоронних органів спеціального призначення, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, розвідувальних органів України, військової прокуратури, центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, працівників закладів охорони здоров’я необхідними засобами і ресурсами здійснюється Кабінетом Міністрів України.
Стаття 12. ... 1) застосовувати у разі крайньої необхідності зброю і спеціальні засоби до осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення чи інші дії, що перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до виконання заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, або дії, пов’язані з несанкціонованою спробою проникнення в район здійснення зазначених заходів; ...
Люди, схаменіться! Ви що, не бачите, що вас розводять як лохів? Вони ж це планували заздалегідь. Чому Манжосов від них пішов? Просто так? На піку популярності? Я розумію, що Порох вам не подобається, але чи це привід віддати країну в руки взагалі невідомо кого? Це якесь масове божевілля.