Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 21022103210421052106 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 19:47

ЛАД написав:Я много раз задавал вопрос "патриотам" - почему вы не на фронте? Либо не отвечали, либо находили левые объяснения - "мы волонтёры", "мы помогаем налогами" и пр., и пр.
Единственный, у кого серьёзное оправдание - козак-характерник (белый билет).
В такой ситуации не могу осуждать Зе.
И ещё раз - то что происходит, войной назвать не могу.

Задля об'єктивності. В армії я дійсно не був, бо вроджений порок серця. А якщо був би військовозобов'язаний і була б можливість "відкосити" в теперішній ситуації, "косив" би. :oops: Причина - боюся смерті або інвалідності. І до того ж не хочу вбивати. Релігія не дозволяє. Щоб примусити мене битися, треба, щоб був якийсь потужний поштовх всередині. І такий поштовх може бути лише в стані афекту. Або треба бути сильно вмотивованим, щоб свідомо піти на війну. Петро, мене точно не надихає. Навпаки, сіє зневіру. А вірити хочу, щоб був в нас національний лідер, що спроможний згуртувати націю і відродити почуття національної гідності. :P Про все то і були мої пости тут. Найвища посада в державі - це місія. Це моральний обов'язок, самообмеження. Важка доля кесаря. Лише кесарю кесарево! Так що, не так все просто. Людина на біологічному, підсвідомому рівні уникає небезпеки. Це закон життя. А от до професійних військовослужбовців повинні бути інші вимоги, не такі, як до пересічних. Вони свідомо йдуть на ризик, свідомо обирають професію. І повинні відпрацьовувати свій хліб. А лідер повинен бути ризиковий, хоробрий, розумний. Помазаник божий. От як цей хлопчина з армії Махна. І я знаю, що точно треба битися. По іншому не буває. Перемога чи смерть або позор. Іншого не дано.

Нас было мало, слишком мало.
От вражьих толп темнела даль;
Но твёрдым блеском засверкала
Из ножен вынутая сталь.
Последних пламенных порывов
Была исполнена душа,
В железном грохоте разрывов
Вскипали воды Сиваша.
И ждали все, внимая знаку,
И подан был знакомый знак…
Полк шёл в последнюю атаку,
Венчая путь своих атак.

Забыть ли, как на снегу сбитом
В последний раз рубил казак,
Как под размашистым копытом
Звенел промёрзлый солончак,
И как минутная победа
Швырнула нас через окоп,
И храп коней, и крик соседа,
И кровью залитый сугроб.
Но нас ли помнила Европа,
И кто в нас верил, кто нас знал,
Когда над валом Перекопа
Орды вставал девятый вал.

О милом крае, о родимом
Звенела песня казака,
И гнал, и рвал над белым Крымом
Морозный ветер облака.
Спеши, мой конь, долиной Качи,
Свершай последний переход.
Нет, не один из нас заплачет,
Грузясь на ждущий пароход,
Когда с прощальным поцелуем
Освободим ремни подпруг,
И, злым предчувствием волнуем,
Заржёт печально верный друг.
http://www.dk1868.ru/history/turover1.htm
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:00

shapo написав:
  airmax78 написав: Никто на этой ветке не баллотируется в Главнокомандующие армии, от которой они решли закосить. Ну это же элементарно. Это базовые правила. Если ты педофил - тебя нельзя ставить воспитателем в садик. Если ты дезертир - тебя нельзя ставит Главнокомандующим. Ну что здесь непонятно и какой предмет для спора?

А уже по суду признали Зеленского дезертиром?
И решение есть?
Если вспоминать СССР, то 40 лет назад когда меня начали грести в армию я решил откосить.
Так меня отлавливали военкоматом 2 месяца хотя я был в отпуску, завели дело.
Но после бодания с органами когда я решил, что лучше 2 года в армии, чем 5 лет на зоне, дело закрыли.
А тут какие-то повестки на которые не пришел и все про это забыли на 5 лет,а теперь решили вспомнить.
Просто смешно.
Бедные порохоботы,уже не знают за что зацепиться.
Ющенковская,а теперь Порошенковская, как бы это помягче сказать,соратница, И.Геращенко призывает возбудить уголовное дело по фильму "Слуга народа".
Ребята, это агония.

Забавно, конечно, такое читать. А что, уже по суду признали Гладковских коррупционерами? При этом они сами в коррупции не признавались в отличие от Зеленского, признавшего факт получения родителями повестки. При этом Гладковских вы уже заочно расстреляли, а Зеленского трогать не сметь.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:00

Re: Політичні дискусії

shapo написав:"Активным строителем коммунизма" никогда не был в отличие от Забужко и пр. приспособленцев ставшим потом ярыми националистами

А ну щось з фактів про комуністичне минуле Забужко, якщо не брехло. І ще рішення судів по злочинах Порошенка.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:13

Ой+ написав:
  shapo написав:"Активным строителем коммунизма" никогда не был в отличие от Забужко и пр. приспособленцев ставшим потом ярыми националистами

А ну щось з фактів про комуністичне минуле Забужко, якщо не брехло. І ще рішення судів по злочинах Порошенка.

https://onlyart.org.ua/biographies-poet ... iografiya/
Закінчила філософський факультет (1977-1982) та аспірантуру з естетики (1985) Київського університету імені Тараса Шевченка.
Була членом КПРС. Учасниця революції на граніті 1990 року.

Про Порошенко тебе расскажут немного позже когда он будет обычным гражданином
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:16

airmax78 написав:Забавно, конечно, такое читать. А что, уже по суду признали Гладковских коррупционерами? При этом они сами в коррупции не признавались в отличие от Зеленского, признавшего факт получения родителями повестки. При этом Гладковских вы уже заочно расстреляли, а Зеленского трогать не сметь.

Т.е. мародерствовать и не прийти на повестку в военкомат это действия равнозначные?
Если Гладковские не виновны, что же Петр шоколадный его уволил?
Рассказывал бы дальше как и вы о их невиновности.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:25

shapo написав:
  airmax78 написав:Забавно, конечно, такое читать. А что, уже по суду признали Гладковских коррупционерами? При этом они сами в коррупции не признавались в отличие от Зеленского, признавшего факт получения родителями повестки. При этом Гладковских вы уже заочно расстреляли, а Зеленского трогать не сметь.

Т.е. мародерствовать и не прийти на повестку в военкомат это действия равнозначные?
Если Гладковские не виновны, что же Петр шоколадный его уволил?
Рассказывал бы дальше как и вы о их невиновности.

Так в том то и дело, что я не рассказываю об их невиновности. Я показываю вам как у вас включаются двойные стандарты как только речь заходит о вашем кандидате. По Зеленскому, чтобы признать, что он закосил от армии, нужно решение суда. По Гладковским - решение суда не нужно - все и так понятно. Друзьям - все, врагам - закон. Правда врагам вы даже закона не оставляете - только революционную целесообразность.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:27

Посмотрел "беседу" По и Зе на "плюсах".
Реально лютый зашквар.
Один весь такой в короне, а второй уже мысленно ее одел.
Несло обоих, но Зе за пять минут телефонного разговора "отличился" просто фейерично
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:28

Ой+ написав:
  budivelnik написав:Так по великому рахунку не залежно від того , хто-що вважає...але ні сьогодні , ні в майбутньому Зеленському ніхто нічого виставити не зможе , бо зеленський нікому нічого ніколи не обіцяв конкретного....
Але пародокс який викинув його наверх в тому, що кожен вкладає в нього свої якісь протилежні мрії. Одні чекають, що він семимильними кроками заведе в ЄС, другі в тайгу. В результаті всі будуть розчаровані і його хамство повернеться йому в кратних n-розмірах/
Те що повернеться йому - мене хвилює найменше.
В рази більше мене хвилює те , що за нього голосують емоціями а не розумом і коли побачать що емоції не справдились - розуму звинуватити себе в цих емоціоналів не вистарчить щоб шукати проблему в собі і вони знову почнуть розповідати що це не вони дурні , це Держава не така....а під цю емоцію , російський ведмідь щедро нальє в зомбоящик свого прогірклого меду і буде нас ковбасити ще раз...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:29

antey1969 написав:Посмотрел "беседу" По и Зе на "плюсах".
Реально лютый зашквар.
Один весь такой в короне, а второй уже мысленно ее одел.
Несло обоих, но Зе за пять минут телефонного разговора "отличился" просто фейерично

Зе чувствует поддержку своих избирателей и она его окрыляет.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 20:30

І взагалі не треба все спрощувати, але й водночас не треба забагато все ускладнювати. У всіх є батьки, що вчили, що таке добро і зло, всі ходили в дитячий садочок, школу, де теж нас всіх виховували. Тому зрада завжди є зрадою, а зрадник зрадником. Брехун є брехуном, боягуз боягузом, безчестя є безчестям. І на прикладі простих понять можна побачити хто і чим є. В кожного є своє серце і своя совість, яка стукає до нас і не дає бути байдужими. Бог розмовляє з нами саме через серце. :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 12 кві, 2019 20:33, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 21022103210421052106 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей