Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 21112112211321142115 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:30

zzzzzz написав:
  airmax78 написав:О-о. Кажется начало доходить: http://www.rivnenews.com.ua/2019/04/12/ ... protsesiv/
Вірю, що все ж це станеться. Не опускаємо руки. Однак, якщо президентом стане Зеленський, то найбільш високою є вірогідність блокування всіх проукраїнських процесів, зважаючи на заяви членів команди Зеленського – Разумкова та Харєбіна.», – підкреслив Андрій Садовий.

Ждем камингаута от Гриценко. Или обещанная ему должность Минобороны перевешивает любые сомнения?

А что должно доходить ?
Он про мовний закон говорит. Не спорю что это важный закон , но на мое мнение есть более важные законы из экономического сектора.

Доходит до Садового, откуда ноги растут у Зеленского. И да, конечно, есть более важные законы. Например об автономии Донбасса и референдум о курсе на ЕС и НАТО.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:30

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:А деякі живуть вже. І твій спокій
Твій спокій- це моя заслуга, бо ти приперся звідти звідки стріляють туди де не стріляють( і це заслуга таких як я ,які не дали ні полякам,ні австрійцям ,ні москалям - заявити що Львів то є Лемберг-Львув-Львов)і почати тут бігати під своїми прапорами, а ти на своїй території це позволив.... і при цьому умудряєшся гнати на того хто на 95% територій зробив територію вільну від війни...
Хочеш подискутувати і навчитись боятись навіть тут - підїдь до мене в будь-який зручний для тебе час і я на правах людини в якої ти в гостях поясню тобі що таке Україна і як треба її поважати...
Тому постарайся не гавкати на руки того хто тебе годує дезертире.

Дискутувати з Тобою немає про що. Я нікуди не приперся. Я не гавкаю. І не в тебе в гостях. Я в себе на Батьківщині. І поважаю свою країну. І маю право вільно обирати місце проживання. І не дезертирував. І ти мене не годуєш. Це в тебе уявлення про державу, як союз вільних міст і селищ, які живуть автономно між собою по окремим законам. А для мене Україна - єдине ціле. І я не розділяю своїх співгромадян за регіональною ознакою. Це єдиний організм, єдине ціле. Для мене біль інших людей є своєю біллю. І я не поливаю брудом людей за їх місце народження чи проживання. І не звинувачую огульно. А ти не знаючи мене напред'являв кучу звинувачень абсолютно безпідставних. Гониш тут ти, а не я. І намагаєшся образити, не знаючи про мене абсолютно нічого. Лише свої фантазії видаєш за реальність. А я висловлюю свою думку вільно і так як вважаю за потрібне.

П.С. Якщо хочеш навчити мене боятися, то пиши в приват. Їздити до Тебе не маю бажання. Приїзджай Ти і навчи. Мені немає чому тебе вчити, якщо не навчили досі. А в тебе дивлюся талант вихователя пропадає. :P Борзий ти сильно, це факт. :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 12 кві, 2019 23:32, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:32

А можете мне накидать, кто из известных авторитетных людей поддерживает ВАЗа?
А то мне все больше попадается за ПАПа.

Я вижу в этом какой-то перекос в настройке моих новостей.

Видела Саакашвили, Абрамовичуса, Лукаш, Портнова. Кто еще? только не Лещенко, пожалуйста :)
Elensk

Подякував: 136 раз.
Подякували: 242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:32

airmax78 написав:Доходит до Садового, откуда ноги растут у Зеленского. И да, конечно, есть более важные законы. Например об автономии Донбасса и референдум о курсе на ЕС и НАТО.

Вот какой смысл с тобой дискутировать если ты свои фантазии выдаешь за факты ?
Зеленский или его представители где-то делали заявления про автономию Донбасса ?
Дашь факты ?
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:34

zzzzzz написав:
  komp написав:Зображення

Всегда приятно читать серьезную аналитику от людей которые публикуют такую х-ню :mrgreen: :mrgreen:

А что можно обсуждать серъезно на ватном шабаше с трактористами и фейсбучно-форумными бойцами?
Или тебе напомнить, как когда народ уже стоял на Майдане, ты радостно потирая ручки, сообщал что пристроил доллары на целых пять копеек дороже по 8.35 торговцам на базаре и радовался что в ТС будет дешевый газ??
Да уж восприниматель перемен хоть куда!
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:38

komp написав:А что можно обсуждать серъезно на ватном шабаше с трактористами и фейсбучно-форумными бойцами?
Или тебе напомнить, как когда народ уже стоял на Майдане, ты радостно потирая ручки, сообщал что пристроил доллары на целых пять копеек дороже по 8.35 торговцам на базаре и радовался что в ТС будет дешевый газ??

Могу тебе ответить.
С точки зрения экономики дешевый газ для страны создает дополнительные рабочие места, рост ВВП, что не так ? - Так.

А сможешь найти хоть одну ссылку где я поддерживал Януковича ? - Нет, ты такого не найдешь. Потому-то я никогда его не поддерживал.
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:39

zzzzzz написав:
  airmax78 написав:Доходит до Садового, откуда ноги растут у Зеленского. И да, конечно, есть более важные законы. Например об автономии Донбасса и референдум о курсе на ЕС и НАТО.

Зеленский или его представители где-то делали заявления про автономию Донбасса ?
Дашь факты ?

Про референдум, я так понимаю, сомнений нет. По автономии Донбасса в своем интервью очень прозрачно намекал Игорь Валерьевич Подзеленский.
Как человек, общающийся с топ интеллектуалами бесогонами, ответь, пожалуйста Еленске.
Востаннє редагувалось airmax78 в П'ят 12 кві, 2019 23:41, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:40

Elensk написав:А можете мне накидать, кто из известных авторитетных людей поддерживает ВАЗа?
А то мне все больше попадается за ПАПа.

Я вижу в этом какой-то перекос в настройке моих новостей.

Видела Саакашвили, Абрамовичуса, Лукаш, Портнова. Кто еще? только не Лещенко, пожалуйста :)

Кравчук, Гриценко, сложно продолжать не зная кого Вы называете авторитетными.

А вообще у нас такие авторитетные люди, что лучше подождать их мнения после второго тура, обычно происходит волшебное превращение )))
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:41

_Mykola_ написав:
  detroytred написав:
  _Mykola_ написав:detroytred
Темные века это уже у нас 1991-2000?
ИМХО. Из всех президентов пожалуй лучшим был Кучма, был бы такой, войны не было бы...

Тёмные это:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A2% ... 0%B8%D0%B8

Еще раз, темные века, это как относится к написанному мной и 90-м + совку?
"В том и проблема, что 90-е и совок многие не знают, или забыли как "классно" было. Так что есть куда падать и хуже может быть, и не слабо так хуже."

Никто не отрицает, что может быть хуже.
Поэтому все и голосуют против Свинарчуковича
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:41

airmax78 написав:
  zzzzzz написав:

Дашь факты ?

Про референдум, я так прнимаю, сомнений нет. По автономии Донбасса в своем интервью очень прозрачно намекал Игорь Валерьевич Подзеленский.
Как человек, общающийся с топ интеллектуалами бесогонами, ответь, пожалуйста Еленске.

Чего ты с темы съезжаешь. Где ссылки что Зеленский или его команда делали заявления про автономию Донбасса ?????
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
  #<1 ... 21112112211321142115 ... 7544>
Форум: