Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:розуму звинуватити себе в цих емоціоналів не вистарчить щоб шукати проблему в собі і вони знову почнуть розповідати що це не вони дурні , це Держава не така....а під цю емоцію , російський ведмідь щедро нальє в зомбоящик свого прогірклого меду і буде нас ковбасити ще раз...
А ты майдан поддерживал прям холодной головой, а не большими ушами и сердцем Свежо предание, да верится с трудом (с) Текст Соглашения об Ассоциации, готов спорить, и по сегодня не прочитал.
Мені не потрібен текст. Мені достатньо а - безвізу , бо з його допомогою проїхавши Угорщину,Боснію,Хорватію - я потрапив в Чорногорію , яка мені повністю замінила Крим , що по відстані,що по клімату,що по морю б - відсутності податкових перевірок по ділу і без діла останніх 4 роки в - можливості спокійно закрити один напрямок бізнесу і розширити інший г - бачити як промосковські попики втрачають вплив на українських вірян д - бачити як падає навантаження на Фонд оплати праці ( я працедавець , тому судячи по переконанням тутешніх виграю по 20% з зарплати кожного свого працівника )і це крім прибутку з бізнесу і капіталу
zРадио написав:PS: по поводу Зе я с тобой согласен - разочарование будет сильное, как и в случае с Порошенко, а отрезвление - быстрое, в отличие от Порошенко (которому удавалось долго держать власть пропагандой страха и ненависти)
Тепер на рахунок пропаганди страху і ненависті... 1 Ненависть до росіян ( не російськомовних українців) а мешканців педерації,які кількістю у 84% підтримали політику військового захоплення Українських територій - в мене є і без Порошенка 2 Я не відчуваю страху від бойових дій в ОРДЛО, по тій простій причині , що той самий Порошенко і Уряд - зробили все , щоб я міг цього не бачити і за це я їм вдячний... Не хочеться останні роки жити в страху...
Тому в мене запитання Про який страх і ненависть ти говориш?
airmax78 написав:Если ты педофил - тебя нельзя ставить воспитателем в садик. Если ты дезертир - тебя нельзя ставит Главнокомандующим. Ну что здесь непонятно и какой предмет для спора?
Если ты по факту возглавляешь и крышуешь схемы и потоки на государственном уровне, ты коррупционер, тебя гнать нужно поганой метлой. Ну что здесь непонятно и какой предмет для спора?
maxprofit написав:Ось коли Бєня візьме "свої" 2 ярда доларів з Приватбанку і курс через це полетить до 40 грн/дол. - що будуть спвівати зефіли ...
Скажуть "мы были готовы к валютным рискам"
Ні Скажуть А покажіть нам цитату з передвиборчої програми , де ми щось говорили про цифри курсу... І будуть праві - вони нічого нікому не обіцяли, а тому щоб не вийшло - вони ні за що відповідати не збираються.
zРадио написав: Сейчас это переходящий статус. Завтрашние зрадофилы - это сегодняшние переможники
У ребят сложности с самоидентификацией )))
Называют подавляющее большинство сектой, хотя секта это их судьба, судьба маргинального меньшинства.
Выборы показали, что народ устал от злобы, ненависти, отсутствия морали, это постулаты этой секты будущих зрадофилов, они всегда будут злобствовать, оскорблять людей с других мнением, это их удел, не обращайте внимания.
Добро всегда побеждает
Это без всяких сомнений. Особенно в Украине.
2005-2008 гг. Лучшие года в истории Украины. Инвестиции на максимуме. Зарплаты растут. Мудрый украинский народ постоянно «бідкається», ведь цены растут. «Мы живем все хуже и хуже»
Мудрый украинский народ. 2010 год.
- Как я устал. Как вы мне все надоели. Выберу Януковича. Ну и что, что Зек. Мало ли. Бывает. Но он крепкий хозяйственник. Хуже не будет. Зато с Россией дружить будем.
Результат: - экономика перестала расти с 2011 года, с 2012 начала падать - отказ от евроинтеграции - гибель небесной сотни - война на фоне уничтоженной собственными руками армией - девальвация 2014-2015 гг. в результате «спаленных» на мнимую стабильность гривны резервов и рекордного роста долга для покрытия дефицита бюджета, обеспечивавшего низкие тарифы - инфляция в результате девальвации
2016-2018 гг. Экономика растет 3 года подряд. Курс стабилен, но не искусственен. Долговая нагрузка снижается. Реальные доходы населения растут. Доля олигархов в экономике Украины падает. МВФ, ЕС, США заявляют, что Украина за 5 лет сделала рекордное количество позитивных изменений. Украинский народ постоянно бідкається, ведь растут тарифы. «Мы живем все хуже и хуже».
Мудрый украинский народ. 2019 год.
- Как я устал. Тарифы. Коррупция. Война. Как вы мне все надоели. Выберу Зеленского. Ну и что, что ничего не понимает в экономике и политике. Да и не интересны мне его анализы. Он все же актер. Мало ли. Хуже не будет. Зато войны не будет с Россией.
maxprofit написав:Ось коли Бєня візьме "свої" 2 ярда доларів з Приватбанку і курс через це полетить до 40 грн/дол. - що будуть спвівати зефіли ...
Кто-то еще ведется на эту сказку-пугалку? По-моему, вам пора обновлять методички, этим уже никого не напугать
Нікого крім Держава Україна цим налякати не можна А Україна боїться , бо веде судові позови в Лондоні проти Коломойського з вимогою повернути 2,6 млрд доларів які згідно міжнародного аудиту були виведені з банку на повязані з Коломойським фірми що привело до передбанкрутного стану банку... А Україна боїться, що якщо нею керуватиме той хто вірить(слухає-під впливом-під компроматом) чи ще там шось - то вона програє і прийдеться до вже влитих в Приват 140 млрд , додати ще 77 млрд грн.. Як Вам таке?
budivelnik написав:Я не відчуваю страху від бойових дій в ОРДЛО, по тій простій причині , що той самий Порошенко і Уряд - зробили все , щоб я міг цього не бачити і за це я їм вдячний... Не хочеться останні роки жити в страху...
А деякі живуть вже. І твій спокій, це не заслуга кесаря, а провина. На чужій шкурі в Рай не в'їдеш. Своїх кидати не можна, ніколи. І свою землю ворогу не можна віддавати. Це абетні істини. Це не зрозуміло лише будівельникам і гречкосіям. Але кесар то повинен розуміти. Саме на Донбасі зараз вирішується доля держави, як такої, її існування і виживання. Втратимо Донбас - втратимо Україну! Відвоюємо Донбас - відродимо націю і її дух! Не можливо творити державу на поразках. Свята перемога попереду! Потрібна історія перемог, а не поразок! Ці часи в майбутньому повинні стати героїчним епосом, а не черговою Руїною, плачем і позором нації.
Схемы откровенно слабенькая передача.... другое дело Наши гроши с Бигусом.... Я на фейсбуке уже 3 года дружу и общаюсь с основателями Наших грошей ( Шалайский и Николов ) очень сильная команда.... а телеверсия с Бигусом это их проект , основной фактаж идет от материнской компании ( Шалайский и Николов )
freeze написав:Этот человек (Порошенко - Прим.Ред.) столько раз сказал, что я марионетка и наркоман, что у меня нет к нему уважения.
1. Чому стільки раз літав до Коломойського? 2. Чому не здав аналізи на наркотики?
Вам что нужны ответы на эти вопросы, зачем это лицедейство ? Вы же все равно не будете поддерживать Зеленского ? У вас другая работа.
Не судіть всіх по собі!
Я прекрасно розумію позицію вашого штабу. Бо ще кілька таких експромтів (як вчора на плюсах) - і вся несеріальна суть вийде назовні. Та на рівень підтримки це не вплине. Тому, не бійтесь дати відповіді і на ці питання
з.і. Просить не хамити, а робить те саме. Глава Наглядової ради Суспільного про діалог Зеленського з Порошенком https://espreso.tv/news/2019/04/12/pros ... oroshenkom "Я стежу за "Інстаграмом" його (Зеленського — ред.) щодня — так я принаймні буду бачити, що він живий. Він там підтягнувся три рази — 2,5 мільйона лайків, і так далі. Очевидно, що є в Україні дуже багато людей, яким подобається неформальна напівхамська поведінка"
Козак-характерник написав:А деякі живуть вже. І твій спокій
Твій спокій- це моя заслуга, бо ти приперся звідти звідки стріляють туди де не стріляють( і це заслуга таких як я ,які не дали ні полякам,ні австрійцям ,ні москалям - заявити що Львів то є Лемберг-Львув-Львов)і почати тут бігати під своїми прапорами, а ти на своїй території це позволив.... і при цьому умудряєшся гнати на того хто на 95% територій зробив територію вільну від війни... Хочеш подискутувати і навчитись боятись навіть тут - підїдь до мене в будь-який зручний для тебе час і я на правах людини в якої ти в гостях поясню тобі що таке Україна і як треба її поважати... Тому постарайся не гавкати на руки того хто тебе годує дезертире.