|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:50
zРадио написав:А ты, значит, уже не помнишь избитую фразу "атопутиннападет", которой ВСЕ 5 лет объясняли ВСЕ провалы, неудачи и воровство???
А якою фразою пояснювали описані мною плюси? ЄСВ+безвіз+відсутність податкових перевірок+томос+тарифи(так це наведення порядку)+ПриватБанк ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:50
zzzzzz написав: freeze написав:Вроде пенсионер, а уровень детского сада
Люди преклонного возраста всегда очень трудно воспринимают перемены.
Перемен захотелось? Обнови машину, мебель, гардероб (лук то есть). Зачем сейчас перемены в стране, если путь был избран, реформы запущены, экономика растет, ЗП почти догнали 2013-й года, ЖКХ наконец-то повысили тарифы до рыночных, валютных колебаний уже нет (средний курс за 3 года +/- 27 грн/бакс)? Ну в самом деле, тот кто спец в своей области и сейчас живет неплохо. Перемены нужны вечно ноющим индивидуумам, которые слишком буквально интерпретируют понятие демократия.
-
Viktor
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:52
Козак-характерник написав:budivelnik ..... І не обов'язково світити те, що в приват написав. Це про гнилість.
.... в будь-який день На рахунок ..... - в мене малий таксує , на ..... влізе середньоукраїнське село в пару тисяч осіб... Тому не пробуй зїхати , як не як в кафе легше... там і парк з стадіоном не дале , хочеш познайомлю тебе з карпатівськими Ультра... все в наших руках. А мені нічого ховати- я в себе дома, а ти починаєш юлити і боятись... Тому не тобі про поряднісь вякати.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 кві, 2019 00:19, всього редагувалось 2 разів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:52
Viktor
Долги населения за ЖКХ уже приблизились к 75 млрд.грн . Да прямо всеобщая благодать наступила. За 1 год долги населения за ЖКХ выросли в 2 раз )))
Промышленное производство падает 4 месяца подряд - красота
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:55
-
yama
-
-
- Подякував: 9195 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
budivelnik написав: Козак-характерник написав:budivelnik рівно **" І не обов'язково світити те, що в приват написав. Це про гнилість.
Кафе Зелена ** в будь-який день На рахунок пасічної *** - в мене малий таксує , на Пасічній ** влізе середньоукраїнське село в пару тисяч осіб... Тому не пробуй зїхати , як не як в кафе легше... там і парк з стадіоном не дале , хочеш познайомлю тебе з карпатівськими Ультра... все в наших руках. А мені нічого ховати- я в себе дома, а ти починаєш юлити і боятись... Тому не тобі про поряднісь вякати.
Я вже відповів. Чи декілька разів повторювати? Як в тій розмові пороха з клоуном...  Нікуди не збираюся підходити. Це була Твоя ініціатива мене виховувати. Я тобі написав адресу. Ти її злив тут. Це про гнильцю. Надумаєш, пиши. Перший під'їзд. Вийду і побалакаємо.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 13 кві, 2019 00:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
zzzzzz написав:Вот в этом ты весь и состоишь. Конкретных фактов не можешь предоставить о том что Зеленский или его команда делали такие заявления. Но при этом постоянно манипулируешь и выдаешь свои фантазии за факты.
))) Тут уже хейтеры Зе сто томов написали как Зе проведет ближайшие годы, что будет говорить, что сделает плохого, как будет зависать в ночных клубах и курить косяки, как забросит ежедневные пробежки по причине наркомании, как он будет париться с путиным в бане, как будет делить прибыль от привата, как будет ездить на отчеты к Бене. Короче вся жизнь Зе расписана не по часам, а по минутам, чтобы сделать столько плохого Украине надо будет жить ближайшие годы по строгому графику ))) Узбагойтесь )) Еще ни минуты не прожили при Президенте Зеленском, а страха уже полные штаны, памперсы нынче дорогие 
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
zzzzzz написав:Промышленное производство падает 4 месяца подряд - красота
Які програмні кроки Зе сприятимуть промисловому зростанню?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:56
Viktor написав: zzzzzz написав: freeze написав:Вроде пенсионер, а уровень детского сада
Люди преклонного возраста всегда очень трудно воспринимают перемены.
Перемен захотелось? Обнови машину, мебель, гардероб (лук то есть). Зачем сейчас перемены в стране, если путь был избран, реформы запущены, экономика растет, ЗП почти догнали 2013-й года, ЖКХ наконец-то повысили тарифы до рыночных, валютных колебаний уже нет (средний курс за 3 года +/- 27 грн/бакс)? Ну в самом деле, тот кто спец в своей области и сейчас живет неплохо. Перемены нужны вечно ноющим индивидуумам, которые слишком буквально интерпретируют понятие демократия.
в духе коммунизма как-то ну может мне показалось
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:58
zРадио написав: budivelnik написав: Козак-характерник написав:А деякі живуть вже. І твій спокій
Твій спокій- це моя заслуга, бо ти приперся звідти звідки стріляють туди де не стріляють( і це заслуга таких як я ,які не дали ні полякам,ні австрійцям ,ні москалям - заявити що Львів то є Лемберг-Львув-Львов)і
Дальше носа не видишь! Этническим украинцам Закарпатья, случись что, ты тоже на правах "хозяина" предъявишь счет и претензию?
Етнічні Українці Закарпаття , ще в 1938-1939 роках зі зброєю в руках відстоювали свою державу Карпатська Україна.... Тому те що ти сьогодні чуєш про угорців - нехай тебе сильно не надихає , москалики з фінансами зникнуть - сепаратиські настрої угорців- зникнуть.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1