Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 21702171217221732174 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:15

Frant написав:Не дадим никому высмеять Украину", - глава УГКЦ Шевчук призвал выбирать кандидата в президенты по критериям профессионализма, порядочности и патриотизма
Глава Украинской Греко-Католической церкви Блаженнейший Святослав (Шевчук) напомнил, что кандидатов на должность президента следует оценивать по критериям профессионализма, порядочности и патриотизма

https://m.censor.net.ua/news/3122136/ne ... kriteriyam

Порохофилы удивятся, но больше, чем протеже Порошенко Вася Грицак, Украину в глазах всего мира не смешил никто (это об "убийстве" Бабченко) :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:15

yanyura написав:
  Frant написав:
  yanyura написав:Ukrainian, pesikot - отвечая airmax78, уже подробно расписывал
Додано: П'ят 12 кві, 2019 16:44
Політичні дискусії
И да, лично Зеленский никаких повесток так и не получил.

Особисто Зеленський отримав 2 чи 3 повістки.

Але - він їх не підписав!

Зробив вигляд, що він їх не отримав.

Добавьте, что это был Зеленский-папа, а не сын. Полуложь это тоже ложь.

Да пох кто это был. Зеленский знал, что его ждут в военкомате. Отягчающее обстоятельство: не в мирное время. За 4 года он там так и не появился. Зато на 5й решил стать Верховным Главнокомандующим. ПЦ. Но для зефилов - нормально, так и должно быть.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:16

Тракторист написав:
  Frant написав:Ще один херой, який вирішив зупинити війну ставанням на коліна:

"Папа Франциск, нарушив протокол, встал на колени перед президентом Южного Судана, Сальвой Кииром, вице-президентом Риком Мачаром, который был лидером повстанцев, и другими вице-президентами и поцеловал им ноги призывая сохранить мир"

Результат - відомий)))(

https://uainfo.org/blognews/1555174333- ... hnogo.html

для большинства цивилизованных людей это достойный поступок уважаемого человека...

Может если ваш Путин попросит американцев на коленях то санкции снимут и война запада против духовного центра мира России закончится?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:16

airmax78

Сами то чего не пошли по повестке ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:17

shapo написав: Только человек не имевший дел с советскими,а потом украинскими военкоматами может всерьез воспринимать эту забегаловку.
2 года назад при оформлении пенсии столкнулся с ними по поводу стажа за службу в СА.
По МО СССР приказ на увольнение был, а по части что-то нахомутали.
Так эти выродки ни хрена мне не засчитали армию в стаж хотя я предлагал считать хотя бы по приказу МО.
На вопрос что же я делал 2 года, дезертировал что ли, отправляли из районного военкомата в городской , а потом обратно.И это еще не все. При пересылке моего дела из Москвы в Киев по дороге где-то его потеряли и потом мне рассказывали что это я должен был его искать.

detroytred написав:Приказ МО не имеет значения в Вашем случае.
Играет роль лишь приказ по части. Изданный на основании приказа МО.
Но если с ним в части накосячили, то ... Вы не уволены были.
Срок службы шел и дальше))
Военкоматовцы включили дурака.
Хотя что там можно было накосячить для военкомата, если Вас расчитывали и снимали со всех видов довольствия в части ТОЛЬКО на основании приказа по части.
Уж финики и пр. точно любой косяк с датами, формулировками и т.д. не пропустили.
Короче - военкоматовцы не захотели делать свою работу.
А может ещё похлеще -- за свой уже военкоматовский им бы пришлось компенсировать Вам ущерб.
Поэтому и парили о части...
Ещё и дело второе подсуетились, чтобы якобы потерялось.

Я потратил на это пару месяцев, благо после операции был на больничном, но потом вышел на работу и махнул на это рукой.
Единственно, думал, если сыну пришлют повестку прийду к ним с ней и выскажу все что о них думаю.
Но пока не пришлось.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:18

V2 написав:
  freeze написав:После мини диспута Зе и По у многих соратников и Порошенко на лбу выступил липкий пот страха. Они вдруг поняли, что чихать на будущего президента будет чревато, и вообще на их будущее накатывается тяжелый лондонский туман.

Авторку цих рядків стурбувало не так невміння кандидата Зе формулювати думки наживо, без групи сценаристів, мені різало слух пихате від кандидата номер один: "я закінчу своє через 5 років, а ви закінчите 22 квітня". По суті людині уже зірвало дах ще до другого туру, офіційних результатів ЦВК і інавгурації. Що ж буде, якщо Голобородько-Зеленський отримає армію, СБУ і доступи до державної таємниці?

Прихильники Володимира Зеленського радіють, що їхній улюбленець знущається з чинного президента. Не називає нарешті ключових осіб, яких майбутній президент внесе на подання до Верховної Ради — очільників МВС, МЗС, ГПУ, СБУ та Міноборони. Не пропонує, як звільнити країну від ярма Медведчука, як говорити із Путіним щодо звільнення заручників і як зняти економіку з милиць і поставити на ноги — кандидат просто хамить і розказує ще діючому президенту, що наступні п`ять років у нього уже в кишені. Це ж і до виборця в рожевих окулярах буде таке ставлення — поламаємо через коліно, бо я президент? Це ж тому, мабуть, у передчутті часткової реставрації режиму біло-блакитних — окружний адмінсуд відкриває двері російському політтехнологу Шувалову і австрійським пропагандистам Кремля? Та і врешті — що таки буде із гуманітарною політикою? Вона показуватиме кадрами Курченка чи ви підпишете закон про мову, якому нині опираються товариші Медведчука в парламенті уже третій тиждень?

https://espreso.tv/article/2019/04/12/r ... _zelenskym

Вася, а шо це ти новий нік випустив?! Чи в Рівному стало небезпечно топити за пороха?! Можуть і пригадати?! Тобі то шо боятися?! Ти ніхто і звать тебе ніяк! Ну заберуть субсидію, посидиш без опалення! Чи все таки знайдеш роботу?!
Qwerty

Подякував: 349 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:19

freeze написав:airmax78

Я и другого здешнего патриота спросил об этом, но он молчит
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:23

shapo написав:

Я жду когда еще пара зефилов повторит этот вопрос в 5й раз, чтобы не тратить время на каждого.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:24

Re: Політичні дискусії

airmax78 написав:
  shapo написав:

Я жду когда еще пара зефилов повторит этот вопрос в 5й раз, чтобы не тратить время на каждого.
Опередите всех, чтобы не спамили.
Ваша мама говорила, что не получала ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 22:25

Pupsik написав:
  Qwerty написав:Да?! А можете за всю історію незалежної України назвати хоч одного політика чи президента який пожалів, що подався в політику?! Може це хтось із 39 кандидатів?! А може Петро Олексійович, який вже 20 років в політиці і за цей час став доларовим мільярдером?!
На виборчу компанію і на потрапляння в списки народних депутатів від фракцій витрачають мільйони! Це для того щоб потім пожаліти, що туди попав?! Це якийсь витончений гумор?! Віталік Кличко теж жаліє?!

Ну, з президента Зе випруть...а назад в коміки після президентства його не візьмуть...

Так хто з політиків чи президентів пожалів, що став супербагатим?! Відповідь буде?! А то ваше мичання мені незрозуміле! Чи ви дійсно вважаєте що Зе ідіот і першим пожаліє, що став казково багатим?! Ви б пожаліли б, якщо вас з вашим мичанням і з вашими спробами щось сказати, та випадково в президенти чи в політики?!
Qwerty

Подякував: 349 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

#<1 ... 21702171217221732174 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор