Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 22242225222622272228 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:35

Кармелюк написав:
  Козак-характерник написав:Кармелюк Хто "вони"? Кажіть прямо.

Хто вони ті, що "вже потирають руки в передчутті скорої розправи!"
Зараз дізнаємося. Є в мене тест для них. Зранку його готував. Виявилось не дарма.
І якщо з Зеленським все більш-менш ясно, точніше ясно, що з ним нічого не ясно…
А от хто його виборці? Що нам відомо про їх погляди?
Уявімо, так сталося, що його команда отримала всю повноту влади після парламентських виборів і змога реалізовувати всі свої рішення в життя. Так от, коротеньке опитування з перелічених нижче пунктів дало б нам певне уявлення про портрет цих виборців. Спочатку я накропав більше 30 питань… Але стало зрозуміло, що це занадто… Скоротив до 13. Гарна цифра.
Так от, шанувальників Зеленського прошу дати відповідь, що з перелічених нижче дій його команди викликало б ваші заперечення:

1.Скасування святкування Дня захисника України 14 жовтня.
2. Скасування в ЗСУ, Національній гвардії і поліції вітання "Слава Україні! - Героям слава!"
3. Відміна поправок до Конституції України про курс на членство в НАТО.
4. Повна амністія всіх без виключення учасників так званого ополчення так званих ДНР і ЛНР, незалежно від того, вчиняли вони злочини, в тому числі проти людяності, чи ні.
5. Вступ до військового союзу на чолі з Росією.
6. Відміна статусу учасників бойових дій для ветеранів УПА, ОУН та інших збройних формувань борців за незалежність України.
7. Кримінальне переслідування воїнів ЗСУ та добробатів за нібито незаконну участь в АТО в 2014-2016р.
8. Відмова від декомунізації з поверненням назв вулиць і населених пунктів, відновленням демонтованих пам*ятників.
9. Повне зняття заборони на в*їзд до України громадянам Росії (таким як Жириновський, Порєчєнков, Охлобистін, Глазьєв, Скабєєва і т.п.).
10. Введення в Конституцію України поправки про другу державну мову - російську.
11.Відміна квот на українську мову на телебаченні та в ефірі радіостанцій.
12. Узаконення федерального устрою України.
13. Визнання Криму територією Росії.

Будь ласка! Шановні прихильники Зеленського вперед з піснею і по пунктам. Це так легко!
Козак-характерник, покажіть приклад! Хай усі рівняються на Вас!

Все заперечую. Але по пункту 3 є примітка. По перше пункт переважно декларативний. Як внесли, так і скасувати можна. Так, це ускладнить зміну курсу, але не гарантує його незмінність на 100%. Я за вступ до НАТО душею, але розум каже наступне. Допускаю цей пункт, як предмет торгів з РФ, в разі повного відновлення територіальної цілісності України. Донбас і Крим. В обмін на нейтралітет і репарації. Це єдина поступка, що можлива. Під чіткі міжнародні гарантії, не декларативні, як Будапештський меморандум, а зі статтями прямої дії, з чітко прописаним механізмом реагування підписантів у разі порушення територіальної цілісності України. Це відновлення світопорядку. З РФ на пряму збройну конфронтацію Захід не хоче йти, інакше б допомогли у війні вже вчора. Борги списати не хочуть і допомогу фінансову безповоротню, як "східному форпосту" не надають. То ми між молотом і наковальнею. Певний новий світовий консенсус припускаю можливим.

П.С.Я не шанувальник клоуна. :P Сорти дєрьма.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:40

Re: Політичні дискусії

Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми
У середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.
У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив: "Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".

Базис 5 летней политики президента основывался на политике "Не вижу зла, не слышу зла" да еще в сфере его прямой ответственности. Неплохое подведение итогов каденции.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:45

Ethereum
Можете вказати кількість виборців (млн)які проголосовали в 2010 та 2019.
З ваших слів виходить, що українці це тупа та неосвідчена нація ?? :twisted:

ЗИ. чи ви маєте на увазі, що Україна аграрна країна і цим все ясно
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:53

Ethereum написав:Козак який так і не став українцем...
Можу тобі пояснити що написано в l
Le Monde і це не фейк. "ЗЕ карикатура і креатура,маніпульована росією...
І далі говорять що він сам просив про зустріч.. Стидно козак....

Навіщо мені ставати українцем, якщо я ним народився? :P І по крові, і по місцю народження є українцем. Я не заїхав в Україну з іншої держави, процесу натуралізації не потребую. І чого мені стидатися?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 15 кві, 2019 01:13, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:56

Козак-характерник написав:
  Кармелюк написав:
  Козак-характерник написав:Кармелюк Хто "вони"? Кажіть прямо.

Хто вони ті, що "вже потирають руки в передчутті скорої розправи!"
Зараз дізнаємося. Є в мене тест для них. Зранку його готував. Виявилось не дарма.
І якщо з Зеленським все більш-менш ясно, точніше ясно, що з ним нічого не ясно…
А от хто його виборці? Що нам відомо про їх погляди?
Уявімо, так сталося, що його команда отримала всю повноту влади після парламентських виборів і змога реалізовувати всі свої рішення в життя. Так от, коротеньке опитування з перелічених нижче пунктів дало б нам певне уявлення про портрет цих виборців. Спочатку я накропав більше 30 питань… Але стало зрозуміло, що це занадто… Скоротив до 13. Гарна цифра.
Так от, шанувальників Зеленського прошу дати відповідь, що з перелічених нижче дій його команди викликало б ваші заперечення:

1.Скасування святкування Дня захисника України 14 жовтня.
2. Скасування в ЗСУ, Національній гвардії і поліції вітання "Слава Україні! - Героям слава!"
3. Відміна поправок до Конституції України про курс на членство в НАТО.
4. Повна амністія всіх без виключення учасників так званого ополчення так званих ДНР і ЛНР, незалежно від того, вчиняли вони злочини, в тому числі проти людяності, чи ні.
5. Вступ до військового союзу на чолі з Росією.
6. Відміна статусу учасників бойових дій для ветеранів УПА, ОУН та інших збройних формувань борців за незалежність України.
7. Кримінальне переслідування воїнів ЗСУ та добробатів за нібито незаконну участь в АТО в 2014-2016р.
8. Відмова від декомунізації з поверненням назв вулиць і населених пунктів, відновленням демонтованих пам*ятників.
9. Повне зняття заборони на в*їзд до України громадянам Росії (таким як Жириновський, Порєчєнков, Охлобистін, Глазьєв, Скабєєва і т.п.).
10. Введення в Конституцію України поправки про другу державну мову - російську.
11.Відміна квот на українську мову на телебаченні та в ефірі радіостанцій.
12. Узаконення федерального устрою України.
13. Визнання Криму територією Росії.

Будь ласка! Шановні прихильники Зеленського вперед з піснею і по пунктам. Це так легко!
Козак-характерник, покажіть приклад! Хай усі рівняються на Вас!

Все заперечую. Але по пункту 3 є примітка. По перше пункт переважно декларативний. Як внесли, так і скасувати можна. Так, це ускладнить зміну курсу, але не гарантує його незмінність на 100%. Я за вступ до НАТО душею, але розум каже наступне. Допускаю цей пункт, як предмет торгів з РФ, в разі повного відновлення територіальної цілісності України. Донбас і Крим. В обмін на нейтралітет і репарації. Це єдина поступка, що можлива. Під чіткі міжнародні гарантії, не декларативні, як Будапештський меморандум, а зі статтями прямої дії, з чітко прописаним механізмом реагування підписантів у разі порушення територіальної цілісності України. Це відновлення світопорядку. З РФ на пряму збройну конфронтацію Захід не хоче йти, інакше б допомогли у війні вже вчора. Борги списати не хочуть і допомогу фінансову безповоротню, як "східному форпосту" не надають. То ми між молотом і наковальнею. Певний новий світовий консенсус припускаю можливим.

П.С.Я не шанувальник клоуна. :P Сорти дєрьма.

Ви молодець!
А от шанувальники Зеленського поки що мовчать, ні пари з вуст! Мабуть думають. Почекаємо.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 00:58

Re: Політичні дискусії

Хоча їх тут аж 146!
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 01:02

ruvex написав:Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми
У середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.
У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив: "Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".

Базис 5 летней политики президента основывался на политике "Не вижу зла, не слышу зла" да еще в сфере его прямой ответственности. Неплохое подведение итогов каденции.

Думаете, что при Зе не будут воровать?
За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит.

Допустим, назначат честных и профессиональных министров и замминистров. Но дальше по цепочке исполнителей может продолжиться воровство, так как среднее и низшее звено останется то же, что и сейчас.
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 01:04

Кармелюк написав:Ви молодець!
А от шанувальники Зеленського поки що мовчать, ні пари з вуст! Мабуть думають. Почекаємо.

Дякую! :P :oops: Так до чого Ви ведете? Не томіть душу. :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 01:09

l66 написав:Думаете, что при Зе не будут воровать?
За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит.

Допустим, назначат честных и профессиональных министров и замминистров. Но дальше по цепочке исполнителей может продолжиться воровство, так как среднее и низшее звено останется то же, что и сейчас.

Не думаю. НО. С одной стороны важен масштаб этого, сейчас он беспрецедентен и с другой политика абсолютной безнаказанности.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2019 01:11

l66 написав:За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит.

А за усіма не треба слідкувати. Це й не можливо. Треба вибудувати таку систему, щоб максимально мінімізувати всі негативні процеси в державі. На те й вона голова, щоб думати. Та й думати особливо не треба, вдруге лісапєд не потрібно винаходити. Використовувати передовий досвід інших країн, з урахуванням національної специфіки. Система стримування і противаг, відповідні закони. І ГОЛОВНЕ - політична воля. Тобто бажання то робити.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 22242225222622272228 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей