|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:35
Кармелюк написав: Козак-характерник написав:Кармелюк Хто "вони"? Кажіть прямо.
Хто вони ті, що "вже потирають руки в передчутті скорої розправи!" Зараз дізнаємося. Є в мене тест для них. Зранку його готував. Виявилось не дарма. І якщо з Зеленським все більш-менш ясно, точніше ясно, що з ним нічого не ясно… А от хто його виборці? Що нам відомо про їх погляди? Уявімо, так сталося, що його команда отримала всю повноту влади після парламентських виборів і змога реалізовувати всі свої рішення в життя. Так от, коротеньке опитування з перелічених нижче пунктів дало б нам певне уявлення про портрет цих виборців. Спочатку я накропав більше 30 питань… Але стало зрозуміло, що це занадто… Скоротив до 13. Гарна цифра. Так от, шанувальників Зеленського прошу дати відповідь, що з перелічених нижче дій його команди викликало б ваші заперечення: 1.Скасування святкування Дня захисника України 14 жовтня. 2. Скасування в ЗСУ, Національній гвардії і поліції вітання "Слава Україні! - Героям слава!" 3. Відміна поправок до Конституції України про курс на членство в НАТО. 4. Повна амністія всіх без виключення учасників так званого ополчення так званих ДНР і ЛНР, незалежно від того, вчиняли вони злочини, в тому числі проти людяності, чи ні. 5. Вступ до військового союзу на чолі з Росією. 6. Відміна статусу учасників бойових дій для ветеранів УПА, ОУН та інших збройних формувань борців за незалежність України. 7. Кримінальне переслідування воїнів ЗСУ та добробатів за нібито незаконну участь в АТО в 2014-2016р. 8. Відмова від декомунізації з поверненням назв вулиць і населених пунктів, відновленням демонтованих пам*ятників. 9. Повне зняття заборони на в*їзд до України громадянам Росії (таким як Жириновський, Порєчєнков, Охлобистін, Глазьєв, Скабєєва і т.п.). 10. Введення в Конституцію України поправки про другу державну мову - російську. 11.Відміна квот на українську мову на телебаченні та в ефірі радіостанцій. 12. Узаконення федерального устрою України. 13. Визнання Криму територією Росії. Будь ласка! Шановні прихильники Зеленського вперед з піснею і по пунктам. Це так легко! Козак-характерник, покажіть приклад! Хай усі рівняються на Вас!
Все заперечую. Але по пункту 3 є примітка. По перше пункт переважно декларативний. Як внесли, так і скасувати можна. Так, це ускладнить зміну курсу, але не гарантує його незмінність на 100%. Я за вступ до НАТО душею, але розум каже наступне. Допускаю цей пункт, як предмет торгів з РФ, в разі повного відновлення територіальної цілісності України. Донбас і Крим. В обмін на нейтралітет і репарації. Це єдина поступка, що можлива. Під чіткі міжнародні гарантії, не декларативні, як Будапештський меморандум, а зі статтями прямої дії, з чітко прописаним механізмом реагування підписантів у разі порушення територіальної цілісності України. Це відновлення світопорядку. З РФ на пряму збройну конфронтацію Захід не хоче йти, інакше б допомогли у війні вже вчора. Борги списати не хочуть і допомогу фінансову безповоротню, як "східному форпосту" не надають. То ми між молотом і наковальнею. Певний новий світовий консенсус припускаю можливим. П.С.Я не шанувальник клоуна.  Сорти дєрьма.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:40
Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схемиУ середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років. У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив: "Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".
Базис 5 летней политики президента основывался на политике "Не вижу зла, не слышу зла" да еще в сфере его прямой ответственности. Неплохое подведение итогов каденции.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:45
Ethereum Можете вказати кількість виборців (млн)які проголосовали в 2010 та 2019. З ваших слів виходить, що українці це тупа та неосвідчена нація ??  ЗИ. чи ви маєте на увазі, що Україна аграрна країна і цим все ясно
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:53
Ethereum написав:Козак який так і не став українцем... Можу тобі пояснити що написано в l Le Monde і це не фейк. "ЗЕ карикатура і креатура,маніпульована росією... І далі говорять що він сам просив про зустріч.. Стидно козак....
Навіщо мені ставати українцем, якщо я ним народився?  І по крові, і по місцю народження є українцем. Я не заїхав в Україну з іншої держави, процесу натуралізації не потребую. І чого мені стидатися?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 15 кві, 2019 01:13, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:56
Козак-характерник написав: Кармелюк написав: Козак-характерник написав:Кармелюк Хто "вони"? Кажіть прямо.
Хто вони ті, що "вже потирають руки в передчутті скорої розправи!" Зараз дізнаємося. Є в мене тест для них. Зранку його готував. Виявилось не дарма. І якщо з Зеленським все більш-менш ясно, точніше ясно, що з ним нічого не ясно… А от хто його виборці? Що нам відомо про їх погляди? Уявімо, так сталося, що його команда отримала всю повноту влади після парламентських виборів і змога реалізовувати всі свої рішення в життя. Так от, коротеньке опитування з перелічених нижче пунктів дало б нам певне уявлення про портрет цих виборців. Спочатку я накропав більше 30 питань… Але стало зрозуміло, що це занадто… Скоротив до 13. Гарна цифра. Так от, шанувальників Зеленського прошу дати відповідь, що з перелічених нижче дій його команди викликало б ваші заперечення: 1.Скасування святкування Дня захисника України 14 жовтня. 2. Скасування в ЗСУ, Національній гвардії і поліції вітання "Слава Україні! - Героям слава!" 3. Відміна поправок до Конституції України про курс на членство в НАТО. 4. Повна амністія всіх без виключення учасників так званого ополчення так званих ДНР і ЛНР, незалежно від того, вчиняли вони злочини, в тому числі проти людяності, чи ні. 5. Вступ до військового союзу на чолі з Росією. 6. Відміна статусу учасників бойових дій для ветеранів УПА, ОУН та інших збройних формувань борців за незалежність України. 7. Кримінальне переслідування воїнів ЗСУ та добробатів за нібито незаконну участь в АТО в 2014-2016р. 8. Відмова від декомунізації з поверненням назв вулиць і населених пунктів, відновленням демонтованих пам*ятників. 9. Повне зняття заборони на в*їзд до України громадянам Росії (таким як Жириновський, Порєчєнков, Охлобистін, Глазьєв, Скабєєва і т.п.). 10. Введення в Конституцію України поправки про другу державну мову - російську. 11.Відміна квот на українську мову на телебаченні та в ефірі радіостанцій. 12. Узаконення федерального устрою України. 13. Визнання Криму територією Росії. Будь ласка! Шановні прихильники Зеленського вперед з піснею і по пунктам. Це так легко! Козак-характерник, покажіть приклад! Хай усі рівняються на Вас!
Все заперечую. Але по пункту 3 є примітка. По перше пункт переважно декларативний. Як внесли, так і скасувати можна. Так, це ускладнить зміну курсу, але не гарантує його незмінність на 100%. Я за вступ до НАТО душею, але розум каже наступне. Допускаю цей пункт, як предмет торгів з РФ, в разі повного відновлення територіальної цілісності України. Донбас і Крим. В обмін на нейтралітет і репарації. Це єдина поступка, що можлива. Під чіткі міжнародні гарантії, не декларативні, як Будапештський меморандум, а зі статтями прямої дії, з чітко прописаним механізмом реагування підписантів у разі порушення територіальної цілісності України. Це відновлення світопорядку. З РФ на пряму збройну конфронтацію Захід не хоче йти, інакше б допомогли у війні вже вчора. Борги списати не хочуть і допомогу фінансову безповоротню, як "східному форпосту" не надають. То ми між молотом і наковальнею. Певний новий світовий консенсус припускаю можливим. П.С.Я не шанувальник клоуна.  Сорти дєрьма.
Ви молодець! А от шанувальники Зеленського поки що мовчать, ні пари з вуст! Мабуть думають. Почекаємо.
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2019 00:58
Хоча їх тут аж 146!
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2019 01:02
ruvex написав:Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схемиУ середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років. У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив: "Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".
Базис 5 летней политики президента основывался на политике "Не вижу зла, не слышу зла" да еще в сфере его прямой ответственности. Неплохое подведение итогов каденции.
Думаете, что при Зе не будут воровать? За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит. Допустим, назначат честных и профессиональных министров и замминистров. Но дальше по цепочке исполнителей может продолжиться воровство, так как среднее и низшее звено останется то же, что и сейчас.
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2019 01:04
Кармелюк написав:Ви молодець! А от шанувальники Зеленського поки що мовчать, ні пари з вуст! Мабуть думають. Почекаємо.
Дякую!  Так до чого Ви ведете? Не томіть душу. 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2019 01:09
l66 написав:Думаете, что при Зе не будут воровать? За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит. Допустим, назначат честных и профессиональных министров и замминистров. Но дальше по цепочке исполнителей может продолжиться воровство, так как среднее и низшее звено останется то же, что и сейчас.
Не думаю. НО. С одной стороны важен масштаб этого, сейчас он беспрецедентен и с другой политика абсолютной безнаказанности.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Пон 15 кві, 2019 01:11
l66 написав:За всеми не уследишь и на всех преступников следователей, прокуроров и тюрем не хватит. Допустим, назначат честных и профессиональных министров и замминистров. Но дальше по цепочке исполнителей может продолжиться воровство, так как среднее и низшее звено останется то же, что и сейчас.
А за усіма не треба слідкувати. Це й не можливо. Треба вибудувати таку систему, щоб максимально мінімізувати всі негативні процеси в державі. На те й вона голова, щоб думати. Та й думати особливо не треба, вдруге лісапєд не потрібно винаходити. Використовувати передовий досвід інших країн, з урахуванням національної специфіки. Система стримування і противаг, відповідні закони. І ГОЛОВНЕ - політична воля. Тобто бажання то робити.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-