Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Barsurman написав:Народ! Думаете с привата надо уходить по-быстрому?Что-то неспокойно. Не знаю кто прав, кто виноват, разбираться бесполезно, так,как всей информации нет, но, тот факт , что Данилюк- перебежчик, владеет информацией, которая полезна Бене, не придает оптимизма.
Спокій і лише спокій...шо з Вуйцьом шо без - банка вже народне надбання. Без цієї банки немає банківської системи Неньки України.
Так все вірно, але й відтік деполюдей непоганий - худне поступово Примат.
Barsurman написав: В начале мая конец депо, здесь , хоть и на мизерных %%, потому,как поднадоело ждать выплат от фондов, а это вроде гос. Но теперь запахло жареным....Буду уходить .
Та давно пора было, ещё в те времена, когда они карты начали делать такие, что чип невозможно было разглядеть. Ну вы помните....
Мизантрóп, з інтернетом проблем немає, проблеми з іншими банками є тільки Мій банк і Приват. А готівка вона і в Африці готівка. Колись ще Валя була але зрадила село.
Barsurman написав: В начале мая конец депо, здесь , хоть и на мизерных %%, потому,как поднадоело ждать выплат от фондов, а это вроде гос. Но теперь запахло жареным....Буду уходить .
Та давно пора было, ещё в те времена, когда они карты начали делать такие, что чип невозможно было разглядеть. Ну вы помните....
А 14% чистими на зарплатні банка ще дає...можна скирдувати, а то в Шаромиги вже Фонди.