Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Вкладчик1234 написав:Я думаю, что Свинарчуковичи скооперируются с Медведчуком, и организуют какую-нибудь схему ввоза топлива через РНБО и Укроборонпром
Чому всі прихільники Зеленського справляють враженння людей, яких вигнали з ПТУ за неуспішність???? Коломойський вже відбиває гроші, витрачені на Зеленського:
"Суд задовольнив позов Коломойського і визнав незаконною націоналізацію "Приватбанку". НБУ оскаржить це рішення"
-2 млрд доларів з державного бюджету відійде Коломойському.
Frant написав:Коломойський вже відбиває кошти на Зеленського?
Это невозможно, т.к. "при президенте Порошенко в Украине суды независимы"
Я бачу більшість не може розібратись в хитросплетіннях медійної боротьби... Пояснюю Зараз відбувається два сценарії Один який відпрацьовує псевдо ла-ла-ла.... а саме Напад на Україну , відміна кордону в Харківській області і створення кордону між москвою і нижнім новгородом . з подальшим переходом новоутворення на український Прапор-Мову_Державу якраз вийде в кордонах Древньої Русі. Другий сценарій проводить головний юдобандерівець на псевдо Беня його суть та сама обєднати українські землі але навколо острова Хортиця.... Для цього він свідомо виграє суд по Привату . щоб бідні прихильники зеленського зрозумівши що платити 60 млрд грн за приват(з кожного по 20000 , або примусові роботи під Жовтими Водами) - то краще проголосувати за Порошенка....
Думай...
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 18 кві, 2019 17:41, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:- Хрущов виконав завдання поставлене ще Сагайдачним і підтримуване Мазепою , а в кінці підтверджене Бандерою - і повернув Крим Україні.....
можна першоджерела поставлених завдань?
Ага буду я невідомо кому викривати нашу агентурну сітку.... От як виграє Порошенко , тоді можна буде й розкрити.
Украина в 2018 году импортировала из Российской Федерации 15 млн 009,424 тыс тонн угля на 1 млрд 822,792 млн долларов.
Об этом свидетельствуют данные Государственной службы статистики, передает "Интерфакс-Украина".
Общий объем импорта составил 21 млн 387,573 тыс. тонн, доля российского угля составила 70,2%.
Так, импорт антрацита из РФ составил 3 млн 624,136 тыс. тонн (доля в общем импорте угля данной марки – 93,6%) на $387,328 млн, битуминозного (каменного) угля, в том числе и коксующего – 11 млн 364,411 тыс. тонн (66,1%) на $1 млрд 433,030 млн.
Импорт другого угля из РФ составил 20,876 тыс. тонн (6,3%) на $2,433 млн.
budivelnik написав:Другий сценарій проводить головний юдобандерівець на псевдо Беня його суть та сама обєднати українські землі але навколо острова Хортиця.... Для цього він свідомо виграє суд по Привату .
как можно несвидомо выиграть суд? Беня всегда хотел вернуть приват . так что это не новость .
- В пятницу могут быть дебаты… - Наверное, я не знаю. Это был ответ Зеленского, в блиц-опросе в конце интервью. Ответ мог быть любым, например, "я буду в пятницу на Олимпийском" или что-то в этом роде. Но прозвучало то, что прозвучало, "я не знаю"