Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:А мне седня срезали кредлимит. Вот думаю дебетку подвязать в ГПэй
За шо, интересно?
Ну Крезоид мог шо уХодно понапридумывать, може и Миху мне наконец припомнили. А може просто так Крезоид психанул, у него ж 7 Пт на неделе Я пока понаблюдаю, хлавное шобы он вдруХ не вернул лимит в день расчета по ОЧ, у меня еще 8 выплат осталось
ПС. А вааще я смотрю, шо П24 еле ворочается, фотку мою потеряли, инет-лимиты с дебетки обнулили. Чото происходит у них с базами Но пасаран!
Востаннє редагувалось clientage в Сер 24 кві, 2019 12:00, всього редагувалось 2 разів.
Я правильно понимаю? За расчет пейпасом будет 5%? Или надо искать телефон с ГуглПей? В Сильпошное приложение уже привязал карту, по условиям вроде подходит. 5% (п’ять відсотків) у разі здійснення Транзакції, враховуючи умови п. 1.3 правил, за допомогою таких платіжних засобів: - платіжна картка Mastercard® з безконтактною технологією; - смартфон, на якому встановлено спеціальний платіжний додаток з цифровою карткою Mastercard®; - будь-який інший платіжний інструмент (засіб) з безконтактною технологією Mastercard®.
lel написав:Я правильно понимаю? За расчет пейпасом будет 5%? Или надо искать телефон с ГуглПей? В Сильпошное приложение уже привязал карту, по условиям вроде подходит. 5% (п’ять відсотків) у разі здійснення Транзакції, враховуючи умови п. 1.3 правил, за допомогою таких платіжних засобів: - платіжна картка Mastercard з безконтактною технологією; - смартфон, на якому встановлено спеціальний платіжний додаток з цифровою карткою Mastercard; - будь-який інший платіжний інструмент (засіб) з безконтактною технологією Mastercard.
С Сильпошным приложением НЕ сочетается, надо платить либо пейпассом физической карты, либо NFC с телефона, но не по QR!