Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27122713271427152716 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:27

budivelnik пока там их збыткы пэрэвыщують- худой сдохнет, если перефразировать поговорку
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:28

Cler написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:
  Cler написав:вы верите фантазиям порошенко? какие законные основания?

очень быстрое обнуление рейтингов Зеленского..... мы увидим это уже осенью

если бы рейтинги имели значения, то порошенко уже надо было перевыбирать в 2015. это всё чьи то хотелки, а какие законные основания?

основания я думаю будут....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:31

В этой ветке упоминалось про "Венесуэлу, живущей на океане нефти, и вынужденной импортировать энергоресурсы"

А чем Украина отличается, если своя капуста, картошка и лук - дороже, чем импорт из Азии? Це перемога?
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:33

Cler написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:Выиграш Зеленского положителен только в том что ломает гнилую коррупционную систему Порошенко.... сейчас вынырнут старые коррупционеры... Но их смоет уже зимой... и это плюс для Украины

откуда такие ожидания? пока не вижу никаких оснований для оптимизма...

Этот красавчег куратор Укроборонпрома Пашинский срочно подал Законопроект о ликвидации Укроборонпрома, папередники судорожно пытаются замести следы под крики о языковом законе.

«Заговорили о патриотизме. Как видно, украсть что-то хотят» (М.Е. Салтыков-Щедрин)
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:34

Вкладчик1234 написав:Не совсем понятно, почему некоторые "патриоты" так перевозбудились от инициативы "агрессора"(с).
Ведь в западной части Украины, каждый первый с румынским-венгерским-польским паспортом, или "видом". Причём давным давно
Брехня...
Львівська обл-приблизно 2 млн населення - польских паспортів максимум 10 000
Карт поляків(давали право на безвізовий перетин кордону з Польщею при умові не відїзжати далі 50 км від кордону), видавались мешканцям 50 км зони від кордону при підтвердженні наявності поляків у родині) -було максимум 50 000.
Так що 0,5-2% -погоди не робили
В Закарпатській з Угорськими-Словацькими , чи в Чернівецькій з Румунськими- приблизно така ж картина.

ПС
Після безвізу-карту поляка практично ніхто не виготовляє.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:36

Оранжевый-хит сезона написав:Выиграш Зеленского положителен только в том что ломает гнилую коррупционную систему Порошенко.... сейчас вынырнут старые коррупционеры... Но их смоет уже зимой... и это плюс для Украины

Нет, этот вопрос едва ли не единственный, где с порохолюбами можно согласиться - с уходом Порошенко коррупционная система никуда не исчезнет. Она больше, старше и устойчивее Порошенко. Просто некоторое время будет дезориентирована. Бороться с ней - тяжело, поддаться и возглавить - просто.

Ахметов коррумпировал 4-х президентов подряд - 4-х, Карл! Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко... По теории вероятностей, я склонюсь, что с 5-м у него тоже проблем не возникнет :mrgreen:

И пример этот отнюдь не единственный - просто наиболее яркий
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:39

zРадио написав:Нет, этот вопрос едва ли не единственный, где с порохолюбами можно согласиться - с уходом Порошенко коррупционная система никуда не исчезнет. Она больше, старше и устойчивее Порошенко. Просто некоторое время будет дезориентирована. Бороться с ней - тяжело, поддаться и возглавить - просто.

Ахметов коррумпировал 4-х президентов подряд - 4-х, Карл! Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко... По теории вероятностей, я склонюсь, что с 5-м у него тоже проблем не возникнет

Против фактов не попрёшь, но я надеюсь, что государство вернёт себе украденное имущество, как Криворожсталь :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:44

Вкладчик1234 написав:
  zРадио написав:Нет, этот вопрос едва ли не единственный, где с порохолюбами можно согласиться - с уходом Порошенко коррупционная система никуда не исчезнет. Она больше, старше и устойчивее Порошенко. Просто некоторое время будет дезориентирована. Бороться с ней - тяжело, поддаться и возглавить - просто.

Ахметов коррумпировал 4-х президентов подряд - 4-х, Карл! Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко... По теории вероятностей, я склонюсь, что с 5-м у него тоже проблем не возникнет

Против фактов не попрёшь, но я надеюсь, что государство вернёт себе украденное имущество, как Криворожсталь :)

Мне кажется, что возвращать уже украденное неполезно даже, если отбросить всю сложность процесса и отсутствие должной мотивации.

Дела в стране можно быстро и качественно поправить лишь одним прекращением воровства. И я, разумеется, тоже на это надеюсь - а какой нормальный человек не надеется... но предпочитаю дозировать эмоции, разбавляя их критическим осмыслением 8) Надежды дорого обходятся...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:45

zРадио написав:
  budivelnik написав:Москалики не захопили тому що
а - ми їм не дали
б - Європа з США виставила їм червоні лінії
в - ресурсів захопити і утримати більше ніж вже захопили - в них не має
Як підтвердження слова медведпута(як не як другий карлик на мікропорці в педерації) кримчанам -Денег нет - но Ви держитесь...

Путин бы одинаково отхватил и за аннексию Крыма, и за аннексию Крыма+Донбасса, и за аннексию Крыма+Донбасса+других регионов Украины, где местное население не сопротивлялось бы.
Отже не пуйло всемогутнє..., а населення яке пуйлу повірило трошки лоханулось....
Ви відноситись до тих хто лоханувся
Чи до тих хто пропонує тим хто не лоханувся-лоханутись?

zРадио написав:
  budivelnik написав:1 Станом на сьогодні, збитки від санкцій і так далі (наприклад мінус 52% банківської системи ) на порядок перевищують наші теоретичні втрати від дій педераційників по перекриттю для нас енергоресурсів...
Горит сарай, гори и хата? Еще раз вопрос - что мешало диверсифицировать поставки углеводородов в Украину??? Запад бы нам, наверняка, активнее помогал, если бы мы сами больше делали для своей защиты! Путин прям обделался от "обеспокоенности США решением о раздаче паспортов РФ ОРДЛО-вцам" :mrgreen:
На чужом коне прокатиться не удастся, когда у самого есть конюшни, пусть и авгиевы - для начала придется их убрать!
Так дрібниці в принципі..
парочку розжижувальних терміналів побудувати
Парочку газовозів замовити і виготовити
З турками про Босфор домовитись
З москаликами щоб вони газовози в Чорному морі не чіпали
Ну і поклади газу-нафти в Європі знайти...або з Норвегії-Азербайджану-Катару парочку газогонів збудувати
Фігня якась , всього так мільярдів 50-100 коштує , та й проекти подібного рівня років на 10-20 затягуються від початку до закінчення..
а з педераційниками ми навіть в 2013 воювати не збирались , цілувались в десна. вірили що ми для них брати....

zРадио написав:
  budivelnik написав:2 Станом на сьогодні у нас великий Зе президент ,який при підтримці 75% прихильників - топне ножкою і пуйло побіжить ховатись.
По состоянию на сегодня у нас великий По президент - бог мой, ты даже здесь умудрился лажануть :lol: Не перестаешь забавлять своими перлами. П - постоянство :mrgreen:
1 Порошенко за 3 дні до своєї інавгурації провів перемовини з Меркель , Обамою і в Мінську приймав Участь...
2 Зеленський обіцяв за день перед другим туром озвучити команду-ви її чули ? я щось пропустив..прізвища якісь були ... десь на рівень керівництва областю тягнули ... та й то підозрюю що закінчили б так само як саакашвілі в Одесі..
3 Можливо Зеленський сказав дружині що пішов до коханки , нам що повіз дітей в Турцію - а сам на горищі з командою працює - напрацьовуючи стратегію...
Я тільки за...
Тільки постійно нагадую симатиків Зеленського - дуже сильно не розстроюйтесь . коли почуєте результати цієї роботи на горищі під прикриттям...це максимум що лідер міг зробити... а далі методичка закінчилась.
Тому потихеньку повертайтесь до своїх справ з усвідомленням того що Вам крім Вас ніхто не допоможе
Одні в Криму з ОРДЛО вже одному повірили - маєте наочний приклад...
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 27 кві, 2019 23:56, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:48

Вкладчик1234 написав:А чем Украина отличается, если своя капуста, картошка и лук - дороже, чем импорт из Азии? Це перемога?

Питання рівня середньої школи.
Напевне тому що в Азії(Казахстан, Узбекистан, Азербайджан) кращий клімат, дешевша робоча сила чи можливо кращі технології/продуктивність праці.
Думаю останній варіант не правдивий(це не Китай чи Японія). Скоріш за все має місце 1+2 варіанти.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 27122713271427152716 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор