Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 16981699170017011702 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:14

gemes написав:Как только кто-то пытается что-то сделать для решения вопроса, вылазить вся гниль и начинает кричать что это плохо...... Непойму логику тех кто против перевода в родовид. вы опять хотите слушать брехню Ющенко, шельмахов и их прихлебателей в виде ВА? Они за год не сделали ничего!!!! Хотя это прямая обязанность Шельмаха с ВА . Только появилась хоть какая-то надежда - опять Раевский , СП, Шаповал - против. А сами за год вообще ничего не родили. Полный ноль. Но главное не людям помочь , а не дать ЮВТ что-то сделать. И чем государственный Родовид хуже армянского ооо "Укралпромбанка". Мазохисты какие то. Я однозначно за Родовид или за ликвидацию и ФГВ. А иначе возвращаемые кредиты будут и дальще выводиться ВА в пользу Штельмаха, что успешно делалось весь этот год.
Неужели кто-то еще верит что что-то ВА и Штельмах сделают что-то сейчас, если они за год ничего не сделали ( кроме вывода из банка возвращаемых кредитов).
Мне кажется что нужно дожимать вопрос с Родовидом, а если нет - то требовать ликвидации и ФГВ. Иначе зависнием в Укралпромоталбанке навсегда. ИМХО.

Цілком розумна думка, як на мене.

Дійсно, ми в такій ситуації, що змушені вірити ЮВТ та цій шоблі. Попри все передача депозитів у Родовід усе таки якійсь рух у позитивному напрямку. Висіння Укрпрому над прірвою уже довело свою безперспективність. Зрозуміло, чому Раєвський проти передачі до Родоводу, бо він при цьому залишається осторонь непоганої годівниці. Зрозуміло, чому ВАЮ проти передачі до Родоводу, бо ВАЮ бореться з ЮВТ і намагається не дати їй заробити бали перед виборами.

З іншого боку, зрозуміло, що ВАЮ вже відпрацьований матеріал і його тримати на воді уже не варто ніяких зусиль, тому є сенс зараз мочити саме Секретаріат та Адміністрацію Президента, бо вони нам краще не роблять.

І знову таки, у нас нема іншого виходу. Ми не змогли підняти достатньо масову хвилю протеста, а тому маємо підтримати сильнішу сторону в конфлікті на Олімпі. Тому я б радив тут не дуже гавкати на ЮВТ, бо вона таки може зробити нам добре. Хочете погавкати, гавкайте на ВАЮ, на Нацбанк, на Стельмаха і т. і.

От коли нам гроші віддадуть, от тоді і будете ненавидіти Юлю. Наразі ми приречені її любити...
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:16

По большему счету мне всеравно как они будут отдавать мои деньги - лишь бы побыстрее. У меня никто спрашивать не будет...
Ни президент, ни премьер не переживает о нас, вкладчиках. :cry: В них свой денежный интерес. През заинтересован далее тянуть резину с ВА. *** заинтересована перевести в Родовид - банк получит рефинансирование, льготы НБУ, многие отделения Укралпропалбанка.
Вот только я не пойму кто из них более заинтересован вывести кредити под заправки?
1. При ликвидации и переводе в другой банк очень легко вывести заправки.
2. ВА не мешает или даже помогает выводу заправок из залога - иначе зачем тянуть резину более 8 месяцев.
Если бы они сразу разобрались с проблемными кредитами - думаю таких проблем в банка бы не возникло!
xbank

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:23

[quote="Scanderbeg"][quote="gemes"]
Тому я б радив тут не дуже гавкати на ЮВТ, бо вона таки може зробити нам добре. Хочете погавкати, гавкайте на ВАЮ, на Нацбанк, на Стельмаха і т. і.

ГАВ- ГАВ-ГАВ :D :D :D
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:25

НАЦБАНК и УКРПРОМБАНК ИГНОРИРУЮТ РЕШЕНИЕ КАБМИНА

Думаю,что многим стало понятно,что с подачи гаранта, НБУ и Раевский пытаются заблокировать реальный вариант возврата депозитов Укрпрома-передачу в Родовид.
Как один из способов давления предлагаю направлять письма на имя премьра примерно такого содержания:
Уважаемая Юлия Владимировна!
НБУ и Укрпромбанк,ссылаясь на отсутствие у них решения КМУ от 7.10.2009г.,игнорируют вопрос по переводу депозитов физ.лиц из Укрпромбанка в Родовидбанк.
Прошу Вашего вмешательства.
Вкдадчик Укрпромбанка ФИО

http://www.byut.com.ua/ua/writeus/

Если будет критическая масса подобных обращений,то Тимошенко обязательно доложат.
avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:28

Scanderbeg писав
Дійсно, ми в такій ситуації, що змушені вірити ЮВТ та цій шоблі. Попри все передача депозитів у Родовід усе таки якійсь рух у позитивному напрямку. Висіння Укрпрому над прірвою уже довело свою безперспективність. Зрозуміло, чому Раєвський проти передачі до Родоводу, бо він при цьому залишається осторонь непоганої годівниці. Зрозуміло, чому ВАЮ проти передачі до Родоводу, бо ВАЮ бореться з ЮВТ і намагається не дати їй заробити бали перед виборами.

З іншого боку, зрозуміло, що ВАЮ вже відпрацьований матеріал і його тримати на воді уже не варто ніяких зусиль, тому є сенс зараз мочити саме Секретаріат та Адміністрацію Президента, бо вони нам краще не роблять.

І знову таки, у нас нема іншого виходу. Ми не змогли підняти достатньо масову хвилю протеста, а тому маємо підтримати сильнішу сторону в конфлікті на Олімпі. Тому я б радив тут не дуже гавкати на ЮВТ, бо вона таки може зробити нам добре. Хочете погавкати, гавкайте на ВАЮ, на Нацбанк, на Стельмаха і т. і.

От коли нам гроші віддадуть, от тоді і будете ненавидіти Юлю. Наразі ми приречені її любити...[/quote]

Повністю згоден з Вами. Наразі запропоноване Кабміном рішення має якісь конкретні риси. Всі ці заходи ВАЮ мають декларативний характер. Ось мовляв всі боржники перелякаються і на завтра вишукуються о 6-й годині в касу банку відтисняючи заспаних вкладників. Сміх і гріх. Дійсно треба підтримати ЮВТ у її рішенні.
Востаннє редагувалось ukrprombank в П'ят 09 жов, 2009 12:31, всього редагувалось 1 раз.
ukrprombank

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:29

xbank написав:По большему счету мне всеравно как они будут отдавать мои деньги - лишь бы побыстрее. У меня никто спрашивать не будет...
Ни президент, ни премьер не переживает о нас, вкладчиках. :cry: В них свой денежный интерес. През заинтересован далее тянуть резину с ВА. ЮВТ заинтересована перевести в Родовид - банк получит рефинансирование, льготы НБУ, многие отделения Укралпропалбанка.
Вот только я не пойму кто из них более заинтересован вывести кредити под заправки?
1. При ликвидации и переводе в другой банк очень легко вывести заправки.
2. ВА не мешает или даже помогает выводу заправок из залога - иначе зачем тянуть резину более 8 месяцев.
Если бы они сразу разобрались с проблемными кредитами - думаю таких проблем в банка бы не возникло!

ВА и сейчас проводит продажу залогов, втч. Альфы
Zloj_Bober

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:33

Re: НАЦБАНК и УКРПРОМБАНК ИГНОРИРУЮТ РЕШЕНИЕ КАБМИНА

avax написав:Думаю,что многим стало понятно,что с подачи гаранта, НБУ и Раевский пытаются заблокировать реальный вариант возврата депозитов Укрпрома-передачу в Родовид.
Как один из способов давления предлагаю направлять письма на имя премьра примерно такого содержания:
Уважаемая Юлия Владимировна!
НБУ и Укрпромбанк,ссылаясь на отсутствие у них решения КМУ от 7.10.2009г.,игнорируют вопрос по переводу депозитов физ.лиц из Укрпромбанка в Родовидбанк.
Прошу Вашего вмешательства.
Вкдадчик Укрпромбанка ФИО

http://www.byut.com.ua/ua/writeus/

Если будет критическая масса подобных обращений,то Тимошенко обязательно доложат.

Более чем, ЮВТ замотивированна, ее уже замотивировать уже сложно. Она будет продавливать криминальную схему слива банка в родожопский банк, дабы подсластить пилюлю с отношениях с Коломойским
Zloj_Bober

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:49

Elelja написав:Я думаю, Раевский тоже не ангел.

Он пытается просто оттянуть время и ищет возможность избежать ликвидации и самостоятельно рассчитаться с вкладчиками-физлицами этак до 2020-2030..

Корме того для него Кабмин не указка, как он уже ваыразился в СМИ, решение о ликвидации банка может принять лишь Нацбанк. Опять перевод стрелок, затягивание времени и .......................
Востаннє редагувалось Vlad59 в П'ят 09 жов, 2009 12:51, всього редагувалось 1 раз.
Vlad59

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 12:50

Тут складається враження, що багато хто не мав справу з боржниками і тому не розуміє деяких моментів.

Найгірше, коли боржник іде в остаточну відмову, тобто повністю відмовляється повертати гроші. Ця ситуація вимагає від кредитора радикальних дій або примирення з втратою. Поки що боржник у вигляді ЮВТ обіцяє щось повернути. Зараз не варто її дратувати, бо вона може коли завгодно піти у відказ. І це вже була б повна наша поразка.

З іншого боку, не дуже радійте тому, що вона програє вибори і наші проблеми вирішить Янукович. Дуже я в цьому сумніваюся. Більше того, я дуже боюся, що тоді в державі багато чого поміняється і плачі подібні до наших мало кого взагалі будуть розчулювати. Тим більше, що Укрпром здебільшого банк київського регіона, жителям якого Янукович залюбки пригадає приниження та поразку 2004 року. Пам'ятайте старе правило будь-якої війни: "Горе переможеним!".

Зверніть увагу, що ВФЯ ніяким чином не висловився щодо вирішення проблем нашого банку. Я вважаю, що він і не буде вирішувати наших проблем. З війни не можна вийти, просто застромивши багнета в землю. З війни можна вийти, лише перемігши своїх ворогів!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 13:08

Scanderbeg и ukrprombank явно "засланные козачки",угадайте чьи? :lol:
Юрий А.

#<1 ... 16981699170017011702 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор