|
Конкорд (2015 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 31 тра, 2019 22:48
stas_rst СМС нет,а выписке есть.Проверяйте.
-
lubarec
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2019 00:19
lubarec написав:stas_rst СМС нет,а выписке есть.Проверяйте.
О 22.20 дивився і додаток, і веб - не було Прийшли о 23.33
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 чер, 2019 10:26
stas_rst написав: Flamingo написав:Наверное к этому надо прийти. Но надеюсь что у вас это впереди 
я тільки від цього відійшов:) щомісяця я успішно поповнював ПБ УНІ, платив комуналку і всякі інші обов'язкові платежі ... жодного разу не вийшов за межі періоду за років 9 користування ... десь у лютому цього року набридло висіти в мінус 5К (веду програму для сімейного бюджету - ідеально при плануванні на щомісяць і довгі періоди) ... закинув 5К, обнулив заборгованість, обнулив через сайт ліміт і вуаля  Історія таки мала свій психологічний підтекст: наприкінці 2000-х я заліз у кредит ПБ під 36%, неодноразово попадав на комісії, потім погасив його за рахунок чи то Альфи чи щось схоже - вилетіло уже з пам'яті, потім цей рефінанс загасив за рахунок пільгової для мене кредитної спілки, потім довго гасив кредитну по фіксованому відсотку щомісяця ... потім ще був кредит на ноутбук і вирішення негативної історії по Привату через центральний офіс (більше 2К не давали). У 2010 вийшов з кредитів і до цього часу, за виключенням ПБ УНІ для комуналки (бо зручно в Приват24, а Моні ще не було  ), жодного кредиту не брав, - ні на авто, ні на квартиру, ні на ремонти. Якось так. Але можливо колись до цього прийду за принципом Flamingo - не заради самого кредиту як засобу для життя, а чисто для тренування  Дякую ще раз за поради !!!
Вчера в столице общался с другом. Когда я ему показал 6 кредиток в бумажнике, не считая дебетовок (в т.ч. одной для снятия нала, мало ли!), он задал только один вопрос: "Зачем?!" И я не смог ему ответить... У него только одна карта - "Универсалка" Привата. Без кредлимита. И ему полностью хватает. Каждому свое. И возвращаясь к теме ветки. Принимайте в семью! Оформил себе наконец-то "Доходную" в гривне (кто сказал, что их уже не выпускают?) и "Инджой" в долларах (для валютообмена). Получил 31 мая обе. Сегодня сделал доступ в iCon25, так что я теперь полноценный "конкордовец" 
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1067 раз.
- Подякували: 4872 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Нед 02 чер, 2019 11:16
Искатель, оформили "Доходную" мгновенного выпуска или заказывали заранее?
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 02 чер, 2019 11:18
Мгновенки если завалялись в отделении, могут выдать несмотря ни на что.
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2019 11:19
Искатель написав:Зачем?!
Чтобы мозги развивать, как говорит наш коллега Flamingo!  Для обычного человека 6 карт - это конечно избыток. Но я уже нескольких с успехом пересадил на "Большую пятёрку" - все довольны! После которой пользоваться Универсалкой примата просто тупо и глупо... Если человек большой противник кредита как такового, то тогда уже Моно можно советовать. В любом случае надо было ответить просто - если ему нравится переплачивать всегда и везде, то нет вопросов 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2019 12:10
Искатель написав: stas_rst написав: Flamingo написав:Наверное к этому надо прийти. Но надеюсь что у вас это впереди 
я тільки від цього відійшов:) щомісяця я успішно поповнював ПБ УНІ, платив комуналку і всякі інші обов'язкові платежі ... жодного разу не вийшов за межі періоду за років 9 користування ... десь у лютому цього року набридло висіти в мінус 5К (веду програму для сімейного бюджету - ідеально при плануванні на щомісяць і довгі періоди) ... закинув 5К, обнулив заборгованість, обнулив через сайт ліміт і вуаля  Історія таки мала свій психологічний підтекст: наприкінці 2000-х я заліз у кредит ПБ під 36%, неодноразово попадав на комісії, потім погасив його за рахунок чи то Альфи чи щось схоже - вилетіло уже з пам'яті, потім цей рефінанс загасив за рахунок пільгової для мене кредитної спілки, потім довго гасив кредитну по фіксованому відсотку щомісяця ... потім ще був кредит на ноутбук і вирішення негативної історії по Привату через центральний офіс (більше 2К не давали). У 2010 вийшов з кредитів і до цього часу, за виключенням ПБ УНІ для комуналки (бо зручно в Приват24, а Моні ще не було  ), жодного кредиту не брав, - ні на авто, ні на квартиру, ні на ремонти. Якось так. Але можливо колись до цього прийду за принципом Flamingo - не заради самого кредиту як засобу для життя, а чисто для тренування  Дякую ще раз за поради !!!
Вчера в столице общался с другом. Когда я ему показал 6 кредиток в бумажнике, не считая дебетовок (в т.ч. одной для снятия нала, мало ли!), он задал только один вопрос: "Зачем?!" И я не смог ему ответить... У него только одна карта - "Универсалка" Привата. Без кредлимита. И ему полностью хватает. Каждому свое. И возвращаясь к теме ветки. Принимайте в семью! Оформил себе наконец-то "Доходную" в гривне (кто сказал, что их уже не выпускают?) и "Инджой" в долларах (для валютообмена). Получил 31 мая обе. Сегодня сделал доступ в iCon25, так что я теперь полноценный "конкордовец" 
На Ярвалу робили? Вітаю
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 чер, 2019 13:48
Искатель написав:Вчера в столице общался с другом. Когда я ему показал 6 кредиток в бумажнике, не считая дебетовок (в т.ч. одной для снятия нала, мало ли!), он задал только один вопрос: "Зачем?!"
Тоже не понимаю - зачем таскать 6 кредиток ? У меня в бумажнике - 1 кредитка и несколько дебеток.
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Нед 02 чер, 2019 13:55
Мінімум дві кредитки треба. І дебетку, на випадок зняття грошей, бо є ще дикі місця 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2019 13:59
Одну-две кредитки - ещё могу понять. Но шесть - нет.
Шесть кредиток - это удел тех, кто не дружит с симой
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-