|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:29
freeze написав:То есть как я понял, претензий по делам 18 дней президентства ни у кого нет, тему можно закрывать, имхо.
Нет дел - не будет и претензий, я так понимаю такая тактика выбрана
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:29
Starikan написав: ЛАД написав: Starikan написав: ...... Но договариваться с олигархами придется, несмотря ни на какие проценты рейтинга.
Договоры Президента с олигархами бывают разными. Путин тоже "договорился". А олигархи в РФ были посильнее наших и позиции у них были покрепче.
Но вы же понимаете разницу между возможностями актера и КГБшника. Которого, к тому же, фактически поддержал Запад в уничтожении березовских-смоленских-гусинских (да и Ходора), чтобы очистить место и обеспечить безопасность для своих инвестиций.
Понимаю. Но до назначения президентом КГБшник был слабенький. А после Президент получает ФСБ (СБУ) в полное распоряжение. В уничтожении или, по крайней мере, усмирении наших олигархов Запад тоже поможет. Собственно, уже это делает. И по Фирташу, и по Коломойскому. Из крупнейших пока не трогали только Ахметова и Пинчука. Но Ахметова прижать проще, а Пинчук ведёт себя гораздо умнее и не зарывается. Я бы, например, его и не трогал, а пользовался его помощью и поддержкой.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:33
freeze написав:Я уже понял, что претензий к делам ни у кого нет, есть претензии к мимике и построению предложений в речи.
да пусть бы он заикался и косноязычил, все бы ему это простили, но не надо было ему расплываться в милых улыбках направо - налево, когда, повторюсь у нас неоконченная война!!! Или Вы эту простую истину не можете понять?! Война у нас!!! Или привыкли к этому?
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:36
Faceless написав:freeze написав:То есть как я понял, претензий по делам 18 дней президентства ни у кого нет, тему можно закрывать, имхо.
Нет дел - не будет и претензий, я так понимаю такая тактика выбрана
Не судите по внешности, но — по делам, — по плодам их узнаете их (Мф.7:16)
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:40
freeze написав: Кармелюк написав:Мені не подобається хоча б те, що до сьогодні я так і не розумію, що ж Зеленський і Ко планують зробити по абсолютно конкретним питанням, які я задавав його прихильникам ще під час виборної компаніЇ: "1.Скасування святкування Дня захисника України 14 жовтня. 2. Скасування в ЗСУ, Національній гвардії і поліції вітання "Слава Україні! - Героям слава!" 3. Відміна поправок до Конституції України про курс на членство в НАТО. 4. Повна амністія всіх без виключення учасників так званого ополчення так званих ДНР і ЛНР, незалежно від того, вчиняли вони злочини, в тому числі проти людяності, чи ні. 5. Вступ до військового союзу на чолі з Росією. 6. Відміна статусу учасників бойових дій для ветеранів УПА, ОУН та інших збройних формувань борців за незалежність України. 7. Кримінальне переслідування воїнів ЗСУ та добробатів за нібито незаконну участь в АТО в 2014-2016р. 8. Відмова від декомунізації з поверненням назв вулиць і населених пунктів, відновленням демонтованих пам*ятників. 9. Повне зняття заборони на в*їзд до України громадянам Росії (таким як Жириновський, Порєчєнков, Охлобистін, Глазьєв, Скабєєва і т.п.). 10. Введення в Конституцію України поправки про другу державну мову - російську. 11.Відміна квот на українську мову на телебаченні та в ефірі радіостанцій. 12. Узаконення федерального устрою України. 13. Визнання Криму територією Росії."
Откуда вы этот треш постите ? Или сами придумали и сами себя напугали ? То есть как я понял, претензий по делам 18 дней президентства ни у кого нет, тему можно закрывать, имхо. Как из цитаты фильме Мимино, просто - Испытываю личную неприязнь.
Зуб даєте, що з мого трешу нічого в життя Зеленським і Ко не буде впроваджено? В мене не має особистої неприязні до Зеленського. Мене напружує невизначеність і його недосвіченість в політиці. Тому дров наломати може. От і все. А справ не бачу... Різноголосся в команді чую...Спроби маніпулювання скрізь...От би ще знати кінцеву мету...
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:42
Frant написав: antey1969 написав:Faceless "хоть что-то" не несет информации. Три первоочередных пункта хотя бы выдайте на гора
А Ви не хочете ці питання задати преЗЕденту? Поки що він, як повія, яка хоче всім сподобатись. І вашим, і нашим. До пукіна в Маскву їде на колінах стояти? Чи ні? І буде воювати? Повноцінно, а не імітувати війну? Розірвати дипломатичні стосунки і тп. Рейтинг Зе- поки що тримається на його небажанні робити різкі рухи. Політична повія.
Вы уже в окопе с автоматом в зубах? Или воевать хотите чужими руками? Адже від часу інавгурації Зеленського відповідальність за кожне відібране життя, за кожну понівечену долю, за кожен зруйнований будинок лежить особисто на новому президенті України. І на кожному, хто за нього проголосував" viewtopic.php?p=4682373#p4682373. Вы хотите, чтобы эти потери резко выросли в случае разрыва "дипломатичних стосунків" и "повноцінної, а не імітованної війни"? "Політична повія" - наконец-то Вы признались! Люблю самокритичных людей!
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:45
Yuri_61 написав: Кармелюк написав: По п.8 з Харкова тривожні дзвіночки вже є (уявляю, які зараз посипляться виправдання...).
а мені хай з війною покінчить і щоб економіку підняв.
Типичный уровень голосовавших за Зе "прилетит волшебник в голубом вертолете" (пардон, "на велосипеде"). Во избежание недоразумений - это критика не в адрес Зе, а в адрес большинства из 73%.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:45
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5466 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:47
Если все претензии к Зе уже озвучены, давайте хотя бы предвыборную голосовалку запустим. Предлагаю варианты: 1) Какие партии пройдут в ВР по спискам 2) Кто за какую партию отдаст свой голос на выборах Мне, к примеру, более интересен второй вариант, чтобы определить, какие есть шансы у Самопомочи, Смешко, Вакарчука, Грыценко и партии Саакашвили вообще пройти в ВР Кстати, опрос о лидерах президентской гонки вполне так себе неплохо определил предпочтения избирателей в регионе "Киев"
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 08 чер, 2019 14:52
ЛАД написав: Бли-и-ин! Как надоели де***! Вы уже в окопе с автоматом в зубах? Или воевать хотите чужими руками?
Глупо (и эта глупость неоднократно повторяется многими). Воюет армия, военные, подготовленные люди, а не "чужие". Тыл им помогает, обеспечивает, кормит. Обсуждать сам предмет вашей дискуссии с Франтом не берусь, опять-таки это дело специалистов - военных и дипломатов.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-