Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 32823283328432853286 ... 7852>
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:12

  Волгарь написав:
  sequence написав:
  shapo написав:..
Ему это без надобности как и про Текинский конный полк в котором люто ненавидели русских

коллаборационистов всюду во все времена хватало. За немцев воевало несколько дивизий французов, всякие армии крайовы, галичины, власовцы и много прочих. Вопрос всегда стоял об отношении к ним большинства общества.
а у нас как в поговорке про двух украинцев составляющих партизанский отряд с одним предателем.

А Вы прочитайте про АК в ВИКе. А потом публично извинитесь на форуме за эту фразу. Польша была едва ли не единственной страной Европы, где сотрудничество с нацистами было минимальным. А пальму в этом списке первенства несомненно получают латыши - из примерно 1,4 млн. человек только через эссесовский легион прошло 110 тыс, а всего Гитлеру в Латвии присягнуло около 150-ти тыс. мужчин (на 350 тыс. латышских семей). Немногим скромнее показатели Эстонии - 90 тыс. эссесовцев/полицаев/бойцов карательных батальонов на 900 тыс. этнических эстонцев.

Польща окрема тема, таки да, АК .... но sequence працуе по методичци.
flyman
Аватар користувача
 
Повідомлень: 34698
З нами з: 09.03.14
Подякував: 1580 раз.
Подякували: 2768 раз.
 
Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:16

  Faceless написав:
  Волгарь написав:Аргумент, ЭТО, КОНЕЧНО, ЛИЧНО ВЫ, тут не поспоришь (достаточно вспомнить ВАШЕ ЗНАМЕНИТОЕ убийство 200-от учащихся колледжа в Керчи агентами ФСБ, и ссылку в качестве аргумента на свидетельство явной шизофренички - потомка пророка Мухамеда)

Я то не утрверждал, что это истина в последней инстанции, но как считал, так и продолжаю считать, что это вполне возможный сценарий, ибо власть спецслужб в рф приближается к абсолютной, а население там всегда считалось расходнынм материалом.
Ну а ваша реакция - достаточно классический съезд с темы - вы привели совершенно не относящийся к вопросу тезис, вместо отсуствующих аргументов.
То, что российская Вики жестко редактируется и цензурируется - известный факт.

Простите, но Вам явно изменила элементарная логика - гибель 200 человек в 100-тысячном городке, конечно, не спрячешь. А трупы 180-ти детей, о гибели которых не сообщили, видимо, тайно похоронили, а их родственников расстреляли (чтоб молчали)? Тут не 200, тут все 1000 человек убили. Остается не ясным только одно - ЗАЧЕМ? Для чего таинственным агентам ФСБ расстреливать детей?
А аргумент у Вас в итоге один - Россия варварская страна, поэтому там возможно все. А в реале в России НИЧЕГО НЕ СКРОЕШЬ - у нас автобус столкнется с самосвалом, так в Сети 10-ок постов появляется. Летом 14-го достаточно было захоронить пару десятков военнослужащих РА, погибших на Донбассе, чтобы через день об этом сообщили все Интернет-издания.
Волгарь
 
Повідомлень: 7737
З нами з: 12.10.12
Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:18

Re: Політичні дискусії

З 1-го липня в Україні у зв'язку із запровадженням другого етапу нового Закону про ринок електроенергії, буде відмінений нічний тариф на споживання електричної енергії для населення

в той же час

https://ua.energy/osnovni-podiyi/ukrene ... gosystemi/

вот же ж му*** сами себе делают западло ...
yama
 
Повідомлень: 4760
З нами з: 12.08.17
Подякував: 9001 раз.
Подякували: 1050 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:29

  zРадио написав:
  budivelnik написав:Тому сьогодні, будуємо в 3 рази менше ніж за совка-а забезпеченість житлом в 1,5 рази вища
Автомобільних заводів не має - а авто мають в 5 разів більше людей
Телевізорні підприємства всі закриті-а в кожного телевізор в кухні і спальні
Гаджети не виробляємо - а 45 млн підключених клієнтів мобільного звязку на офіційних 42 млн населення
Опять началось из разряда - в клятом СССР даже айфонов не было :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ну причем тут автомобили и телевизоры, если с течением времени они всему человечеству стали доступнее?? Про мобильные телефоны - это вообще перл, который я выше уже высмеял.
Про сильні-слабкі сторони срср -почав ти , тому з чим прийшов-тим і отримаєш
1 Ніщо нізвідки не приходить і нікуди не йде
2 Якщо населення більше часу тратить на забавки в смартфонах-значить менше в нього часу(бажання) залишається на спортивні секції
3 Якщо населення більше дивиться телевізор - то менше ходить в театр і на стадіон
4 Якщо колись телевізор важив 40 кг ,а тепер в рази кращий-5 кг , то нічого дивного в тому що потреба в виробництві металу чи пластмаси впаде в рази , а разом з зменшенням обємів виробництва- впаде й кількість робочих місць .... але при цьому для того щоб купити телевізор(машину-квартиру) треба буде менше по часу працювати
  zРадио написав:А по поводу жилья, извини, это просто цинизм - его доступность увеличилась за счет высокой смертности, высокой эмиграции и низкой рождаемости! Вот же пэрэмога так пэрэмога...
Ще раз про сметрність
Чим країна багатша - тим більша в ній смертність в порівнянні з народжуваністю
Якраз в найбідніших - народжуваність висока, тому демографічне зменшення населення не говорить про те що гірше жити... ,якраз навпаки
  zРадио написав:Да, и конечно же ты забыл об амортизации имущества - жилого фонда за 28 лет независимости построено всего 20% от его объема на 1991-й год, а значит средний возраст существенно вырос. Про возраст автотранспорта я вообще молчу - в среднем это трижды списанный по технормам хлам...
1 Я будівельник по професії і знаю що будинок як конструкція простоїть сотні років при вкладенні в поточний ремонт від 1 до 3% суми за яку той момент можна створити подібну конструкцію
2 Ті самі панельні хрущовки мають три вади -висота ,складність перепланування,проблемність металічних закладних....
І все це вирішується в сумах приблизно 200 доларів на м2 площі
3 Ті самі США , вартістю житла забезпечують свій Доллар , це правда привело до кризи 2008 і до 70 м2 на особу (в порівнянні з нашими 23 м2 на особу)
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27353
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2941 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:34

  airmax78 написав:Всем голосовавшим за Гриценко посвящается: https://www.facebook.com/1267264480/pos ... 08&sfns=mo
ИМХО, уровень долбоипизма в этом ролике пробивает двойное дно.

Тяжелая наркомания :)
Вкладчик1234
Аватар користувача
Форумчанин року
 
Заблокований
Повідомлень: 16230
З нами з: 18.04.15
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4481 раз.
 
Профіль
3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:38

  yanyura написав:Ляшко о Вакарчуке (прямая речь) - https://www.youtube.com/watch?time_cont ... _BfGNYQg50
Смотреть с 21:50.

дивно, що ти на нього посилаєшся, так Ляшко він зе проти руського міра та за мову (хвилина до откровєній про Славу)
flyman
Аватар користувача
 
Повідомлень: 34698
З нами з: 09.03.14
Подякував: 1580 раз.
Подякували: 2768 раз.
 
Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:39

Re: Політичні дискусії

  Волгарь написав:Простите, но Вам явно изменила элементарная логика - гибель 200 человек в 100-тысячном городке, конечно, не спрячешь. А трупы 180-ти детей, о гибели которых не сообщили, видимо, тайно похоронили, а их родственников расстреляли (чтоб молчали)? Тут не 200, тут все 1000 человек убили. Остается не ясным только одно - ЗАЧЕМ? Для чего таинственным агентам ФСБ расстреливать детей?
А аргумент у Вас в итоге один - Россия варварская страна, поэтому там возможно все. А в реале в России НИЧЕГО НЕ СКРОЕШЬ - у нас автобус столкнется с самосвалом, так в Сети 10-ок постов появляется. Летом 14-го достаточно было захоронить пару десятков военнослужащих РА, погибших на Донбассе, чтобы через день об этом сообщили все Интернет-издания.

Да прям. Сфальсифицировать, назначить виноватых - в рф это несложно. Тотальный контроль за интернет-перепиской, соцсетями, мессенджерами, с возможностью угрожать уголовным преследованием за "клевету" и "оскорбление власти". "Ничего не скроешь" в Керчи, но в Армянске катастрофу скрывали порядка недели.
Сколько ни хоронили ваших военнослужащих на Донбассе, ни отправляли 200-х на родину, у вас большинство продолжает талдычить "настамнет". Поэтому да, вы неплохо сформулировали - РФ - варварская страна, поэтому там возможно все
Faceless
Аватар користувача
Модератор
 
Повідомлень: 34771
З нами з: 24.01.12
Подякував: 1443 раз.
Подякували: 7972 раз.
 
Профіль
4
7
3
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:50

  detroytred написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Я говорю и о сильных, и о слабых сторонах
Не має сильних і слабких сторін...
Совок-розвалився,тим самим довівши неефективність своєї економіки,в якій те що сьогодні вважається деякими фантазерами сильними сторонами , просто пришивдшило розвал всієї системи в цілому,бо економіка не могла генерувати необхідну кількість ресурсів для тривалого функціонування цих сильних сторін , а тому совок і його наступниця ерефія , постійно провокує різні війни-конфлікти ,з допомогою яких навязую думку населенню , що винуваті зовнішні сили ( в якості життя населення) а не економічна модель.

Это уже, извините, явное ошибочное восприятие ситуации.
Сильные стороны априори не могут не быть у такого огромнейшего образования, как совок, просуществовавшего не один десяток лет в условиях конкурирующего окружения, мягко говоря.
Ключевые слова: огромнейшего (то есть не затерявшаяся деревня), десятки лет (т.е. не случайно год-два), конкурирующего окружения.
Или иначе: весь развитой капиталистический мир не смог одолеть большевистское коммун. образование, захватившее власть и контроль над огромнейшими мировыми ресурсами, просто так?)))
Ще раз
Рабовласницький лад існував сотні років і програв феодальному
Феодальний існував сотні років і програв капіталістичному
Соціалізм(комунізм-фашизм) існував десятки років і програв капіталістичному.

І при цьому в кожному з існуючих устроїв булиречі які його знищували .а були й такі які наступники брали на озброєнння.

Тому
Якщо націонал-соціалізм в Німеччині проіснував 20 років це не говорить про те що там не було хороших речей - ті самі дороги , але по своїй суті,якщо державне утворення не прожило й 100 років(як наприклад СРСР) то не залежно від причин його розпаду, мінуси цього утворення перевищували плюси цього утворення.
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27353
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2941 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 15:53

  detroytred написав:
  zРадио написав:А в Римской и Британской империях тоже не было сильных сторон - ведь они развалились, чем доказали свою неэффективность? :mrgreen:
Есть и ещё контраргумент - КНДР не умирает-разваливается до сих пор, тем самым демонстрируя свою эффективность и наличие сильных сторон, которых не было у совка)))

Будивельник берет один критерий и от него отталкивается (т.е. упрощает себе в угоду).
1 А скільки років всього існує КНДР ? - 50 ?
2 Скільки років воно штучно підтримувалось СРСР і КНР ? - тих самих 50

Про що говоримо?
Людину в штучній комц можна тримати роки - але після закінчення штучної підтримки-людина так і не вийшовши з коми помре...
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27353
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2941 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2019 16:02

Почти половина украинцев готовы поддержать автономию неподконтрольных территорий Донбасса в составе Украины – опрос

https://interfax.com.ua/news/press-conf ... 95793.html

Жаль, возраст не позволяет уехать подальше от этого "отчаявшегося населения" (с)
Starikan
2
 
Повідомлень: 19762
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2606 раз.
Подякували: 3155 раз.
 
Профіль
1
  #<1 ... 32823283328432853286 ... 7852>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама